skorpijamaya
Domaćin
- Poruka
- 3.002
Naravno pa i oni su samo ljudi 8)sta mislite vi, da li su gangsteri sposobni za ljubav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno pa i oni su samo ljudi 8)sta mislite vi, da li su gangsteri sposobni za ljubav?
da,upravo tako,a o cemu bi inace pricao sa jednim gangsterom kada bi ga upoznao,mozda o kriminalu,kombinacijama...ti?
Naravno pa i oni su samo ljudi 8)
A zbog toga je i plakala na kraju, jer je videla da se ja nicega ne plasim. Videla je da je od mene izgubila i bitku i rat. Nije bas mnogo plakala.wow..to je vrhRade sa pistoljima, to znaci da su gangsteri.

insekt(iz carstva zivotinja)![]()
wow..to je vrh![]()

ti si moj idol ..tvoj vrh je i moj vrh![]()
procitaj od Vesne Radusinovic kakosebesezove knjigu o mafiji. Ali tu nema bas o gangsterima mnogo. :rolleyes:

al' opet, znate sta volim? kad vidim nekog ko prica o tome kao o necemu sto je za njega normalno... a verovatno je o tome naucio citajuci one knjige o zivotima kriminalaca i prateci novinske clanke... pa, bude... 'meni kaze on: brate, roknucu ga'... a ja mu kazem: nemoj, brate... zaglavices corku... pusti nek' se ohladi malo... i te gluposti... a onda, dodje situacija i takvi likovi se pokupe... nego, nesto drugo sam hteo da vam kazem, al' izgubih nit... bzvz...