gangsteri...

oni?

• ne... jer njima ne sme da se brcka po mobilnom telefonu...

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Taj moj decko gangster, on ima bivsu zenu koja ima do 200 kila. Kruze price da ona samom njenom pojavom ( ! ) preplasi sve njegove druge devojke. To objasnjava zasto je ona dosla i kao neki serif zapucala pravo da udje u kucu, a niko je nije zvao. Dva puta sam je zaustavila u tom pokusaju. Razgovarale smo napolju. Ona ide na misice.A ja se nicega ne plasim. :-) Ludo, burazeru, ludo. Iz kog to bese ctaca? :-)

Ko je bio toliko blizak sa nekim od kriminalaca da sa njim prica o tome, svakako nije na ovom forumu

U najboljem slucaju mogao je da sedi u njihovoj blizini ili da se sa njima kurtoazno rukuje ako je slucajno bio u drustvu nekih njima bliskih ljudi.

Tako da mislim da ovde niko sa njima nije bio toliko blizak da prica o ljubavi

al' opet, znate sta volim? kad vidim nekog ko prica o tome kao o necemu sto je za njega normalno... a verovatno je o tome naucio citajuci one knjige o zivotima kriminalaca i prateci novinske clanke... pa, bude... 'meni kaze on: brate, roknucu ga'... a ja mu kazem: nemoj, brate... zaglavices corku... pusti nek' se ohladi malo... i te gluposti... a onda, dodje situacija i takvi likovi se pokupe... nego, nesto drugo sam hteo da vam kazem, al' izgubih nit... bzvz...

Mozda to nije napisala Vesna Radusinovic. Imala sam dve knjige kod sebe, slicne, nase bestselere, jednu je napisala Vesna Radusinovic, a drugu ne znam koja nasa knjizevnica, i sad ne znam ni kako se zovu te knjige ni ko je napisao tu drugu. Znam da je laka za citanje. Procitala sam je za 5 ili 6 sati.

al' opet, znate sta volim? kad vidim nekog ko prica o tome kao o necemu sto je za njega normalno... a verovatno je o tome naucio citajuci one knjige o zivotima kriminalaca i prateci novinske clanke... pa, bude... 'meni kaze on: brate, roknucu ga'... a ja mu kazem: nemoj, brate... zaglavices corku... pusti nek' se ohladi malo... i te gluposti... a onda, dodje situacija i takvi likovi se pokupe... nego, nesto drugo sam hteo da vam kazem, al' izgubih nit... bzvz...

Zaboravio si da dodas omiljeni dokumentarac takvih: "Vidimo se u citulji".

Back