- Poruka
- 2.915
Jel taj Ankalagon veći od Deathwinga?![]()
ancalagon blek je mama nad mamama. zemlja se tresla kada je pao (a da je bio bas neki, ne bi ni pao tkd...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK; pošto su procurele na net potvrde onih procurelih informacija o radnji (prvenstveno zasnovane na fotkama sa snimanja), šta mislite ljudi o tome? Meni zvuči bezveze, gotovo kao holivudski blokbaster.
Ne zaboravite da koristite SPOILER
Procitao sam te spojlere jos pre par meseci i nije mi se dopala prica. Posebno. Mozda mi bude bolje kad se sve odigra na ekranu, ali tako sam mislio i za prethodnu sezonu i pokazalo se da sam o njoj mislio isto sto i o spojlerima.boat sex
Неки примери идиотизма ДнД тандема.
1. Легендаран мачевалац Ве4стероса и командант најдисциплинованије јединице Есоса против двадесетак уличних маскираних бараба. Легендарни мачевалац умире, командант најдисциплинованије јединице једва преживљава. Љубимац ДнД тандема полуго и са неколико џукела напада 50 тзв. најбољих ратника Гвозденрођених и лако их истерује, уз нешто огреботина
2. Убаци у серију тим акционих девојака које фанови књига воле. Направи од њих најгоре ликове у серији, једнаке најгорем лику из књига
3. Ултимативни стелт, бољи од Ф-117 А. Љубимац тандема ДнД успева да сад 20 људи убије неколико стотина коња, целу комору са храном и све опсадне направе и да остане непримећен
4. Као осветити вољеног човека-побити му целу фамилију
5. Како убацити у причу лика који је телом заштитио Роба Старка на Крвавом венчању(у књигама)-изда Рикона Старка и удружи се са Болтонима
6. Има прилику да спасе ћерку жене којој се заклела-одлази да убије умирућег човека
7. Север памти Старкове, због тога одбију да им пруже помоћ или се удруже са Болтонима. Болтони поражени, Север прихвата Џона Снежног за краља
8. Маскирана банда успева да се увуче на стадион. Нико ништа не примећује, док нису ставили маске. Одакле им маске одједном?
Итд...

U seriji, ne baš. Rekla bih da smo to čuli jednom, i to od one bake, koja je živela u Zimovrelu i verovatno bila vrlo privržena Starkovima jer su oni bili dobri prema svojima (uglavnom).
Sa ovim se totalno slažem, osim što mi boldovano nije jasno, kako su tačno uništili Sansin lik?Ремзи Болтон је убедљиво најгори лик који се икада појавио у серији. Не због своје монструозности, он је у књигама још гори, него зато што су аутори серије до те мере ишли да униште целу причу ради промовисања њега као њиховог омиљеног лика. Друго, цела ствар у вези са Ремзијем Болтоном је једна велика промашена тема од стране ДнД идиота. Уместо да ураде као Мартин реалну деконструкцију злог монструозног господара, и како се не исплати бити отворено зао и садиста у политичким играма, уместо тога они су ишли на то да Ремзија представе као потпуно непобедивог зликовца од којег хероји само случајно бивају спашени. Сам Руз Болтон у обе верзије критикује Ремзија због његовог отвореног ужасног понашања због чега Болтони почињу у књигама да губе савезнике, овде не.Уместо тога, морали су да униште Сансин лик, да се на најгори могући начин реше Станиса(Ден Вајс је одавно рекао да мрзи Станиса), тако што је Ремзи са 20 људи убио стотине коња и уништио све опсадне справе и све резерве хране и некако успео да остане непримећен. Да, причамо о човеку који је у књигама описан као неко ко мач држи као месарски нож и којег би свако боље трениран са мачем олако победио. Такав овде испада човек који уништава армију са 20 људи. Да не помињемо онај комичан напад 50 гвозденрођених који не могу њега полуголог да победе. Када само знам да су у исто време та иста два идиота која су радила серију убила сер Баристана Селмија, живу легенду, од стране 10 маскираних бараба, повраћа ми се колико је Ремзи заштићен био као лик.
Сад долази онај други, још гори део. Кроз пету сезону чули смо пар пута речи ,,Север памти.'' То је требало да значи верност Старковима. А шта су северњаци урадили да покажу верност Старковима? Ниједан се није придужио Станису у нападу на Зимоврел и поред тога што је он у обе верзије прокламовао да иде да спасе ћерку Неда Старка од Болтонових. Од 2 куће које су се придружиле Станису у књигама, Гловери су одбили Џона Снежног, а Амбери, чији је вођа прокламовао Роба Старка за краља се отворено ставили под Ремзијеву команду. Још горе, Малиџон Амбер, човек који је погинуо на Крвавом венчању да спасе Роба Старка је овде представљен као неко ко предаје Рикона Ремзију. И на крају, шта је Север запамтио? Ништа. Уместо да видимо како се наводни савезници Ремзија окрећу против њега у критичном часу и доказују праву верност, они се боре уз њега до краја и тек онда у задњи час долази Малопрстић да ,,спасе''Џона Снежног и Сансу када су већ изгубили огроман део својих снага. С тим свим, њихово прокламовање Џона Снежног за краља у последњој епизоди је ништа друго него комедија.
Толико од мене...
Sa ovim se totalno slažem, osim što mi boldovano nije jasno, kako su tačno uništili Sansin lik?
Тако што она у књизи нема никакве везе са Ремзијем, Болтонима и Северном причом. У књигама је у Долу, и учи од Малопрстића да постане женска верзија њега...
Тако што она у књизи нема никакве везе са Ремзијем, Болтонима и Северном причом. У књигама је у Долу, и учи од Малопрстића да постане женска верзија њега...
Можда сам се погрешно изразио, не баш уништили лик, пре рећи наставили да је користе као стандардну принцезу у замку која чека спас...Znam ja šta se dešava u knjigama, samo mislim da promena zapleta nije nužno promena karakterizacije, pogotovo u ovom slučaju. Ako je bilo promene karakterizacije, na osnovu 5 knjiga koje su dosad izašle, rekla bih da je promena na bolje, ili samo promena, ali nikad ne bih rekla da su uništili njen lik. Zato me zanima, da li si samo to (promena zapleta) mislio kad si rekao da su uništili njen lik, ili nešto drugo?

Meni je sjajan i nervira me što sam se ovoliko ishajpovala .
???????????????????????????????????????
Nisi moderan brale!!!

bracala, ala ste vi pacenici![]()
Ne bi verovao, bukvalno.

Meni je sjajan i nervira me što sam se ovoliko ishajpovala jer kapiram koja sam ovca ali ne mogu da se oduprem.![]()
Takođe, ono kad odgledaš trejler i 10 breakdowns i shvatiš koliko nemaš život.