goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam li ja jedini koga i dalje nervira način na koji su Hodoru smrt obradili i koga to uopšte nije potreslo ni na kom nivou?

Meni se ne dopada ideja da su na pecini postojala vrata (?!), ali mi se zapravo prilicno svidja kako je reziser odradio posao sa tekstom koji mu je dat.
Ako se dobro secam, u prologu prve knjige GRRM opisuje neku vrstu smeha Others dok ubijaju Rojsa i ekipu.
The watchers moved forward together, as if some signal had been given. Swords rose and fell, all in a deathly silence. It was cold butchery. The pale blades sliced through ringmail as if it were silk. Will closed his eyes. Far beneath him, he heard their voices and laughter sharp as icicles.

Vau, pre nego sto sam procitao bilo sta, pomislio sam da je na obe slike Natali Dormer.
Дајана Риг(Леди Олена) и Натали Дормер(Марџери). Претешко је веровати да њих две нису никакав род.
![]()
Bogami na ovoj fotki su kao jaje jajetu

Nisam nikada probao avokado kakav je???
The Wall falling after the Night King attack with the reanimated Viserion, who now breathes blue flame.”