Game Of Thrones

meni bilo glupo sto je ajra odlucil da se vrne kuci..i sto flota nije racunalana napad...i sto su smarali sa onim bivsim robovima i njihovoj ljubavnoj tralaa prici..i jos mnoogo toga...

- - - - - - - - - -

i sto recimo nije bar jedan zmaj ispratio flotu......
i sto razvlac ke nebite stvari...

Primećujem da je mnogo manje scena nasilja. A sve to u svrhu da se nastavi ovaj feministički trend koji sad dominira. Prosto nema kvalitetnog muškarca :lol: (osim JS) . Žene maksimalno dominiraju..Deneris, Sersei, Sansa..Muškarci su ili osakaćeni, ili uštrojeni, ili kepeci, ili neki podlaci i lažljivci. Džejmiju kao da su sa rukom otsekli i mozak.

Ne znam...kao da su mi uloge zamenjene :)

Poslednja izmena:
meni bilo glupo sto je ajra odlucil da se vrne kuci..i sto flota nije racunalana napad...i sto su smarali sa onim bivsim robovima i njihovoj ljubavnoj tralaa prici..i jos mnoogo toga...

- - - - - - - - - -

i sto recimo nije bar jedan zmaj ispratio flotu......
i sto razvlac ke nebite stvari...

Za Ajru nije glupo,nego logicno,da se svi preziveli clanovi porodice Stark,konacno okupe.

Ovo drugo se slazem,razvlace previse,plus onaj napad......pa zar tolika flota da ostane neprimecena.....glupost.
Ali dobro to je serija.

pa zar tolika flota da ostane neprimecena.....glupost.

Па кад си видео у филмовима и серијама да заправо прате икакву тактику у биткама? Довољно је погледати финалну битку прошле сезоне и питати се да ли је глупљи Џон или Ремзи...

Za sestre je ovo bilo ocekivano. Jessica Henwick sada radi za Marvel snima Iron Fist i The Defenders, sigurno da ne zeli obavezu da bude teski sporednjak u GoT-u.

Ne verujem da to ima veze neke posebne sa kastingom; serija se približava kraju, a zajedno sa njom i cela dornjanska priča.

Bilo bi besmisleno da je sve četiri uhvatio žive, mada jeste poprilično zgodno da je Tijena baš uhvaćena (jer je Elarijina kći).

Verovatno je Juron namenio specifično obe njih za Sersi, pa otud.

Primećujem da je mnogo manje scena nasilja. A sve to u svrhu da se nastavi ovaj feministički trend koji sad dominira. Prosto nema kvalitetnog muškarca :lol: (osim JS) . Žene maksimalno dominiraju..Deneris, Sersei, Sansa..Muškarci su ili osakaćeni, ili uštrojeni, ili kepeci, ili neki podlaci i lažljivci. Džejmiju kao da su sa rukom otsekli i mozak.

Sta znamja ne volim one bas krvave scene(a la Hanibal) i kad se ebu tri sata(cisto da popoune seriju),najvise gotivim kad ide neka dobra prica kad se podjebavaju ili bitke one bez da neko isece glavu i drzije u ruci it ome slicno..Al isto tako su sad mnogo smorili tako ko da idu iz krajnosti u krajnost..

- - - - - - - - - -

Za Ajru nije glupo,nego logicno,da se svi preziveli clanovi porodice Stark,konacno okupe.

Ovo drugo se slazem,razvlace previse,plus onaj napad......pa zar tolika flota da ostane neprimecena.....glupost.
Ali dobro to je serija.

mene nervira sto se ona nikako ne drzi svojih novogodisnjih rezolucija:lol:,prvo isplanira koga ce sve da ubije itd i sva je nalozena,al pri prvoj pomisli da joj je porodica ziva ona hrli nazad,ko malo dete..tj ne volim sto nije dosledna sebi...

20264679_490589864615211_8571372544968125855_n.jpg

a Rickard pardon DICKon Tarly? ha ha

Па кад си видео у филмовима и серијама да заправо прате икакву тактику у биткама? Довољно је погледати финалну битку прошле сезоне и питати се да ли је глупљи Џон или Ремзи...

Džon. :mrgreen:

Da li je neko čitao one spojlere od pre par meseci? Za sad su potpuno tačni. Ako stvarno dođe do smuvavanja Džona i Deneris, biću ekstremno razočarana. :/

Back