Game Of Thrones

13417515_1072098092868247_5540884681485721360_n.jpg

Procurio je sinopsis za posljednju epizodu sezone...

Brijena sreće nekadašnjeg saveznika, sada neprijatelja.

Erm... :think:

На једном другом форуму човек који тврди да преводи ову серију каже да у последњој епизоди неће бити Јурона, Бријене и Ноћне страже. Такође тврди да су синопсиси (у спојлеру) за последње три епизоде углавном нетачни. :confused:

Episode 8 "No one"
Tyrion finds cause for concern. Cersei prepares for the worst. Sansa takes control. Arya is not alone.

http://www.tvmuse.com/tv-shows/Game-of-Thrones_25243/season_6/episode_8/

Episode 9 "Battle of the Bastards"

Ramsay surprises his audience. Jon retaliates. Dany is true to her word.

http://www.tvmuse.com/tv-shows/Game-of-Thrones_25243/season_6/episode_9/

Episode 10 "The Winds of Winter"

A queen comes forth. Euron reveals himself. Brienne meets a friend turned foe. King's Landing awaits justice. The Night's Watch gathers.

http://www.tvmuse.com/tv-shows/Game-of-Thrones_25243/season_6/episode_10/

Yep, ovo što sam ja torentovao je legit. Ipak, najpre sam video na Zamundi koja nikad, kao privatni torent sajt, ne kači lažnjake. No bilo je i na kickassu.

Pošto sam ponovo počeo da praktikujem polifazno spavanje da bih uzeo više vremena od dana (i da se okanem svoje loše navike odlaska u krevet sa zorom), it's time to watch :cool:

Pseto imalo najbolju repliku u epizodi:

"Those are your last words, fuck you?
Come on, you can do better."
"Cunt!"
"You're shit at dying, you know that?"

Drago mi je inače što su raščistili sa onim likovima iz Brotherhood without banners, mislio sam da će da ih upropaste u seriji. Dobro je videti Donderiona ponovo. Udružen sa Psetom, mislim da taj neće umirati sad toliko često :lol: Očekivao sam Lady Stoneheart, koliko su je puta pomenuli u epizodi mislio sam da će se i pojaviti, ali ako ne sad, možda do kraja sezone, ko zna.

Inače, ne znam dal je do mene, al su mi Džakenove reči upućene Arji na kraju delovale kao da pokušava da se spase od smrti; ili to ili je hteo da vidi da li je Arja i dalje u iluziji da može biti niko.

Sa Blackfishom loše stoji stvar, očekivao sam drugačiji ishod. Početak dijaloga Edmura i Džejmija me je lažno uverio da su Edmuru izrasla muda za vreme tamničenja, al bilo je potrebno samo da mu se pomene sin kog nije ni video i ženu kog je video jednom, pa da on napravi njesra. Prilično neuverljivo vojnici prepuštaju njemu vođu, a dotad su bili pod Blackfishom bez znakova pobune. Nadam se da Blackfish nije zaista umro, kad se nešto desi van scene u GoTu, to uvek treba uzimati s rezervom.
Deux ex Deneris je bilo antiklimaktično. Nismo čak ni videli neku scenu borbe koja bi možda mogla da popravi utisak njenog dolaska.

Inače, preview za narednu izgleda garantuje da će cela epizoda biti fokusirana na borbu kopiladi. Barem se nadam. Ima tu materijala, bogme, i izgleda da će da bude opasna scena bitke. Remzi deluje zloslutno ćutljiv, a Džon traži da ga ne vraćaju nazad ako (ponovo) umre, dok se vojska divljana čini nespremnom da se suoči sa oklopima i kopljima.

Jao ljudi moji, kakve slatke muke... pa ja imam aktiviran onaj HBO na kompu,i skroz zaboravio, a pretprosle nedelje se mucio kad je piratebay bio privremeno ugasen, jedva nasao da skinem epizodu... uglavnom, sad sam je skinuo cim sam oci otvorio i razmisljam, dal da gledam sad il veceras kad dodjem s posla, to mi uvek sladje, uvece gledati... mada, realno, vec sam na preskoke 5x pogledao skoro celu epizodu hahaha !!!

Pseto imalo najbolju repliku u epizodi:

Inače, preview za narednu izgleda garantuje da će cela epizoda biti fokusirana na borbu kopiladi. Barem se nadam. Ima tu materijala, bogme, i izgleda da će da bude opasna scena bitke. Remzi deluje zloslutno ćutljiv, a Džon traži da ga ne vraćaju nazad ako (ponovo) umre, dok se vojska divljana čini nespremnom da se suoči sa oklopima i kopljima.

Momak koji je prakticno prepricao celu sezonu kaze da ce deo sledece epizode biti i Meereen. Pretpostavljam da ce to biti kratka poseta Deni i druzini, a onda jedno 45 minuta Sever.

Pa moguće, slično kao što su odradili i sa Hardhome epizodom prošle godine (koja je isto bila deveta), i sasvim je šljakalo.

Da, otprilike tako. Inace, drago mi je sto ce sledece 2 sezone verovatno biti krace, posto je ocigledno da je u ovoj sezoni sav budzet otisao na 9. epizodu. Zato su i poubijali CGI vukove.
Manje epizoda => vise para po epizodi.

Pa moguće, slično kao što su odradili i sa Hardhome epizodom prošle godine (koja je isto bila deveta), i sasvim je šljakalo.

Hardhome je bila osma, deveta je bila sa Harpijama u areni kod Deneris.

Inace, nikako nisam odusevljen ovom epizodom, Arja se regenerise kao Wolverine, Deneris stize tacno na vreme, Blekfis umire glupavo (a cak nisu ni prikazali), a ni vojska ga nije ****** 2%... Jedino su brace Klegejn malo izvukli stvari, Hound je imao neke stvarno dobre recenice.

Mnogo ocekujem od sledece nedelje, valjda nece razocarati.

Da, to sa Arjom je bilo toliko pipavo da kad smo videli novo lice na zidu, ja sam morao da pauziram da proverim da to nije Arja :lol: Onako krvavo i bez očiju može lako da zavara.

Kod onih epizoda gde se Deneris-plotline uopšte ne pojavljuje uvek skapiram da su mi mnogo bolje, i tek posle shvatim zašto. Čak mi se i ne čini da nešto fali. Cela spika je tu besmislena.

Back