Game Of Thrones

Bilo ga je i pre, samo sto ga je glumio mladji glumac

Tommen_2x01.jpg

Slicno je tako islo u knjigama, zar ne?
Samo sto je maloprstic morao posteno da se pomuci da ubedjuje lordove da ga stave na vlast..
Имао је оног свирача као осумњиченог и мислим да се Санса није открила
Baš sam se smorio, kakva debilna smrt.
Из 2 у 1. Мада је оно било гадно и за мој укус.

Иначе убедљиво најбоља сцена са Арјом и Псетом на Крвавим Дверима.

Kuda su krenuli sa tom scenom. Sta sad, srecu se Arja i Sansa, nista od Bravosa...
Вероватно ће да се окрену и оду, али више од тога ми је најбољи хистерични смех обоје. Где год да ју је одвео тамо су нашли мртве, вероватно ће то да утиче на даљи развој Арјине личности(као и оно да је срећна кад убија).

Bog te mazo pa Milisandei je jedna od top riba u celoj seriji :per:
Sada će da stekne popularnost kao i Emili Klark :lol:

Elem, dosta dobra epizoda za moj ukus, jedino su malo zajebali u Dolu... Pa jbt Starkovi se kriju ko što zmija krije noge, a ovde se odaju ko dobar dan...

Dvoboj je došao kao šlag na tortu, i totalno su se pridržavali knjige, al' ogromna je razlika u pročitati i videti...

Najvise mi se svidjala scena izmedju Roosea i Ramsaya sve se vise iznenadjujem Boltonima bas su onakvi kakvi treba da budu da bi preziveli u svetu westerosa, a zamlata Martell mislio sam da pobije sve Lanistere, ne kaze miyagi iz karate kida bezveze: hodaj levom stranom puta preziveces hodaj desnom preziveces hodaj sredinom i bices zgnjecen pre ili kasnije

Back