- Poruka
- 22.600
Sta bi sa tom Mirselom na kraju. Nesto mi ostalo u secanju da to mozda i nije prava, nego da im je Sersei uvalila laznjaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija se radi po knjigama,valjda si svestan toga.
Troje dece ima Sersei: Džofrija,Tomena i Mirselu.
I Tomen je živ i zdrav do poslednje stranice dosad napisane.Mirsela je teško povređena u Dorni. Oboje su sporedni likovi.
Kako nije,pojavljivao se i ranijeOK, za tog mladjeg brata nije znala publika koja gleda samo seriju.

Шта који мој раде са Долом, Малопрстићем и Сансом
![]()

Имао је оног свирача као осумњиченог и мислим да се Санса није открилаSlicno je tako islo u knjigama, zar ne?
Samo sto je maloprstic morao posteno da se pomuci da ubedjuje lordove da ga stave na vlast..
Из 2 у 1. Мада је оно било гадно и за мој укус.Baš sam se smorio, kakva debilna smrt.
Иначе убедљиво најбоља сцена са Арјом и Псетом на Крвавим Дверима.
Kuda su krenuli sa tom scenom. Sta sad, srecu se Arja i Sansa, nista od Bravosa...
Pa ne verujem da će uopšte i ulaziti unutra, Pseto će se okrenuti u drugom smeru kad vidi da nema ništa od love.
Al stvarno ne vidim poentu, štagod
Вероватно ће да се окрену и оду, али више од тога ми је најбољи хистерични смех обоје. Где год да ју је одвео тамо су нашли мртве, вероватно ће то да утиче на даљи развој Арјине личности(као и оно да је срећна кад убија).Kuda su krenuli sa tom scenom. Sta sad, srecu se Arja i Sansa, nista od Bravosa...
Znaci znao sam sta ce se desiti u borbi na kraju i opet sam se neverovatno smorio...