Game Of Thrones

yOGVQtG.gif

Е сад, то си добро запазио, могуће да је превид! :ok:
Mада нико значајан није више остао од Карстаркова на југу. Иначе њихова пешадија је остала са Болтоном.

Očekivao sam i očekujem da će se to malo razjasniti, ali nekako mi se čini da će samo preći preko toga i tek dosta kasnije da čujemo za Karstarkove...i da ostavimo mašti (da su ostali recimo sa Boltonom i priključili mu se).

Očekivao sam i očekujem da će se to malo razjasniti, ali nekako mi se čini da će samo preći preko toga i tek dosta kasnije da čujemo za Karstarkove...i da ostavimo mašti (da su ostali recimo sa Boltonom i priključili mu se).

Vaskrsavaju tek u 5 knjizi i to na marginama, tako da ne verujem da će se serija preterano baviti njima. Osim ako im debeli ne da neku bitniju ulogu u šestoj. A sumnjam. Ionako je razvukao sa Dornom i Egonom i Slobodnim gradovima,previše sporednih stvari. Krajnje je vreme da nešto razmrsi ne samo još više da petlja.

Postani glumac u seriji "IGRA PRESTOLA"

Statisti za muške uloge moraju biti od 18 do 70 godina starosti, a za ženske uloge od 15 do 60 godina. Za mlađe muške uloge (od 18 do 35 godina starosti) poželjno je da su sportski građeni

I četvrta sezona popularne HBO-ove serije "Game of Thrones" snimaće se u Dubrovniku, a kao i prošle godine traže se statisti. Na internet stranicama "Embassy Filmsa" objavljen je online konkurs za kasting.

Ove sezone će se osim u Dubrovniku, scene snimati i u Splitu. Snimanje četvrte sezone serije če biti u periodu od će biti 20.8. do 20.9. u Dubrovniku i okolini, kao i od 20.9. do 10.10 u Splitu i okolini.

Statisti za muške uloge moraju biti od 18 do 70 godina starosti, a za ženske uloge od 15 do 60 godina. Za mlađe muške uloge (od 18 do 35 godina starosti) poželjno je da su sportski građeni.

Podsećamo da su prošle godine iz producentske kuće javili da imaju problema sa pronalaženjem ženske osobe koja bi u jednoj sceni bila spremna pokazati grudi, pa su za tu scenu morali statistkinju dovesti iz inostranstva.

http://www.embassyfilms-casting.com/

Јел може неко да ми каже којој књизи одговара 3. сезона.Још је нисам гледао па нисам сигуран.Чуо сам да је она у ствари први део треће књиге,а да ће остатак бити 4.сезона.

Moраће јер су нечији PoV-ови(поглавља) испуцани за Трећу књигу(на пример Бренов, а и Џејмија има мало) тако да ће морати да захвате и из Четврте.
Bren nema POV chaptera u A Feast for Crows. Tako da ce za njega zahvatiti A Dance With Dragons. Nije ostalo ni puno od A Storm of Swords, tako da sve price zahvatiti A Feast for Crows najkasnije posle polovine sezone.

Poslednja izmena:
А да ли ће уши да одстране или да се не надам за ситне детаље.

Мислим да ће Мејса играти онај што је глумио Шерлоковог брата у модерној верзији.

Back