hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
procitaj knjige prvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neki dan sam seo u fotelju,razvukao ovaj gif preko celog ekrana,i popio kafu uzivajuci..
...

Е сад, то си добро запазио, могуће да је превид!![]()
Mада нико значајан није више остао од Карстаркова на југу. Иначе њихова пешадија је остала са Болтоном.
Očekivao sam i očekujem da će se to malo razjasniti, ali nekako mi se čini da će samo preći preko toga i tek dosta kasnije da čujemo za Karstarkove...i da ostavimo mašti (da su ostali recimo sa Boltonom i priključili mu se).
Јел може неко да ми каже којој књизи одговара 3. сезона.Још је нисам гледао па нисам сигуран.Чуо сам да је она у ствари први део треће књиге,а да ће остатак бити 4.сезона.
Tako je.
A zar nisu ipak malčice izmiksovali?
Bren nema POV chaptera u A Feast for Crows. Tako da ce za njega zahvatiti A Dance With Dragons. Nije ostalo ni puno od A Storm of Swords, tako da sve price zahvatiti A Feast for Crows najkasnije posle polovine sezone.Moраће јер су нечији PoV-ови(поглавља) испуцани за Трећу књигу(на пример Бренов, а и Џејмија има мало) тако да ће морати да захвате и из Четврте.
A zar nisu ipak malčice izmiksovali?
Mejs nije malo podgojen, Mejs je DEBEO.http://www.mondo.rs/a599148/Zabava/TV/Igra-prestola-Evo-novih-likova.html
Hmm,mnogo mi ovaj izgleda ozbiljno za Mejsa. Plus Mejs je malo podgojen...
Videcemo,zanima me ko ce glumiti Eurona Grejdzoja.
Mejs nije malo podgojen, Mejs je DEBEO.
Mejs ima oko 45 godina. Stvarno izgleda prematoro.Матор је овај за Мејсаздруге стране, вероватно зна да глуми.
Za sve vas sto ste citali knjige, sta mislite, ko je Coldhands?