Game Of Thrones

Moze da prodje epizoda, mada se nista znacajno nije desilo. Dosta tumbanja navrat-nanos. Jednu od najboljih scena sa Aryom, koju su ranije izbacili iz nepoznatog razloga su sada otaljali preko one stvari, valjda da se iskupe za kritike, ali izvuceno iz konteksta ne lici ni na sta, potrosili su to bez veze. Yara - Asha, odmah sam rekao da to nece ici. Devojka izgleda kao da ne zna pertle da veze, a glumi jos gore. Gilly moze da prodje, bolje da je ona glumila Yaru, kad vec nisu hteli kako je trebalo. Tirion i Sersei previse dosadni. Ostalo onako, mnogo govorancije, a malo akcije.

cekam da okace desetu sa nemackim prevodom :ceka:

nesmem komentari da citam ce mi otkrijete sve
blind.gif

U drugoj sezoni ga je glumio totalno neadekvatan glumac. Planina ima oko 2.5 metra i 200 kila, razumem da nekog takvog nece naci, ali onaj iz prve sezone je bio ok, delovao je zastrasujuce i bio je poprilicno krupan. Ovaj u drugoj je bio visok, a ako je to kriterijum bolje ja da sam ga glumio...
U trecoj ga nisu ni prikazivali, nadam se da ce u cetvrtoj biti neki glumac koji koliko-toliko moze da iznese takvog lika.
Konan Stivens je bio prezauzet drugim projektima u vreme snimanja druge sezone. Jedan od tih projekata je bio i Hobbit.

Konan Stivens je bio prezauzet drugim projektima u vreme snimanja druge sezone. Jedan od tih projekata je bio i Hobbit.
Tek sad vidim da je covek visok 2.15 i tezak skoro 150kg, nije mi delovao toliko krupan, ali valjda zato sto je i glumac koji igra Hounda visok 2 metra. U svakom slucaju, voleo bih da se vrati u cetvrtoj sezoni zbog one scene borbe...

Sto se tice epizode, bila je ok. Nisam mislio da ce prikazati onu Rob/Grey Wind scenu i drago mi je sto je Arja konacno probila led :D
Cetvrta sezona bi trebala biti jako zanimljiva.

Arya's cherry was popped :mrgreen:
Nije loša epizoda, ostavlja mnogo otvorenih priča zarad sledeće sezone al' videćemo kako će nju odraditi. Svako ko se nada da očekuje puno od Deneris bolje da prestane :lol:
Inače, potreban mi je reminder, dal' sam ja to ispustio iz uma ili u knjizi Igrit nije gađala Džona :eek: ?

Dve godine, davno beše to, više se i ne sećam :lol: Znam kad sam prošle uzeo Ples, nakon što su ga ovi naši muljatori preveli, i za neke likove sam potpuno zaboravio :mrgreen: Gore nego za Markesa i njegovih Sto godina samoće :)

nisam gledao neka guzva bila danas
kazite mi samo da li je bila dobra ?
samo da ili ne nista vise ...

i kolko ce serijala da bude ?
dokle ce da teraju do koje godine
morate da znate ja sam covek u godine
penzioner
da me usreci da dozivim jojs neku godinu
i odgledam got-a do kraja
e to bi voleo

nisam gledao neka guzva bila danas
kazite mi samo da li je bila dobra ?
samo da ili ne nista vise ...

i kolko ce serijala da bude ?
dokle ce da teraju do koje godine
morate da znate ja sam covek u godine
penzioner
da me usreci da dozivim jojs neku godinu
i odgledam got-a do kraja
e to bi voleo

GOT nije ni napisan do kraja.

Treći serijal je pola treće knjige,četvrti će biti druga polovina treće.
Zatim slede četvrta i peta knjiga čije se radnje dešavaju paralelno,pa će serija verovatno istovremeno da ih prati. Pitanje je da li će se to razvući na dve ili sve ispratiti kroz jedan serijal.
Šesta knjiga se piša a posle nje Martin planira i sedmu.

Zato čuvaj zdravlje,potrajaće ovo :D

i koliko sad cekamo?
ja pocela Vikinge da gledam, al mi nije to to... posle got i twd, gledati nesto je kao da posle najbolje svajcarske cokolade od najboljeg mleka najboljih krava sa najboljih zelenih pasnjaka alpa, jedes onu menaz za kuvanje :(

Back