My evil twin
Aktivan član
- Poruka
- 1.860
Good one. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Deluje mnooogo zanimljivije nego prethodne.
Ali gledaću je najrasnije sutra uveče, dok bude premijera na HBO-o, pa dok je okače sutra preko dana na net... Obično oko 13h može da se skine.![]()

Dobro da sada znam kada mi je hitno. 
Crvenokosa ce se prciti sa nekim drugim kraljevicem, pitam se kojim..Stanis napaljenko -![]()

Odsecanje ruke na najbrutalniji moguci nacin -----> kantri muzika

Neko je lose obradio snimak i umesto fade awaya posle scene sa Dzejmijem,mi smo dobili kraj nalik sitkomu....čekaj znači postoji verzija u kojoj nema kantri muzike?
što su to uradili?![]()
Ne bih rekao neuporedivo, al da su bolje, bolje su.Citajte knjige , neuporedivo su bolje od serija

ova serija počinje polako da me smara, mnogo ima dijaloga a malo akcije, samo nešto trabunjaju, domunđavanje neko, ona plavuša daje zmaja za vojsku..... onaj tamo što baca mušku decu priča o svojoj krmači i prasićima, onaj "kraljosek" priča onoj kako će je silovati itd itd.... pa zar je to bilo jako bitno da se snimi ako se i spominjalo u knjizi ???
Ako od HBO serije ocekujes neku ogromnu akciju slobodno napusti lokal....ova serija počinje polako da me smara, mnogo ima dijaloga a malo akcije, samo nešto trabunjaju, domunđavanje neko, ona plavuša daje zmaja za vojsku..... onaj tamo što baca mušku decu priča o svojoj krmači i prasićima, onaj "kraljosek" priča onoj kako će je silovati itd itd.... pa zar je to bilo jako bitno da se snimi ako se i spominjalo u knjizi ???