Game Of Thrones

Deluje mnooogo zanimljivije nego prethodne.
Ali gledaću je najrasnije sutra uveče, dok bude premijera na HBO-o, pa dok je okače sutra preko dana na net... Obično oko 13h može da se skine. :)

ma može i ujutru. 7h razlike u zonama, a obično gotovo odmah nakon emitovanja postave, što znači da već ranog jutra izađe, samo što treba naći valjan sajt gde neće biti milijardu leechera :)

Skinuta nova epizoda i smoki je tu :kokice:

-----------------

Ogledah, i moram priznati da je meni stvarno bila gotivna prva scena :srecna:

Uvek sam se pitala kako iz prve pogode strelom taj čamac...

Svaka čast na realnosti ;) :ok:

Poslednja izmena:
Haha ona scena sa strelom prerealna! :mrgreen:
Inače od ove 3 epizode za sada ova je bila najinteresantnija...Sve bi bilo extra da se nije onako završilo :sad2:
Taman sam pomislio da se kraljeubica promenio i da će ih porokati kad ono sjebaše stvar ko kad su Edardu otfikarili glavu, isti osećaj :(

Odsecanje ruke na najbrutalniji moguci nacin -----> kantri muzika

Hahaha... Da pogodim... Žrtva torent video/audio de-sync-a...

Naime, negde na netu kruži torent gde zvuk na samom kraju epizode ne prati video tako da ova muzika o kojoj Slave Lord priča počinje kada je Džejmiju nož prislonjen uz oko...

Ja sam gledao "normalnu" verziju tako da je muzika OK legla (iako mnogi kukaju da joj tu nije mesto)... Ali umro bih od smeha da sam pogledao tu not-OK verziju... :hahaha:

Hahahahah... Užas... The Bear and the Maiden Fair...

Да изјавим нешто за Цитаделу, а да се не изланем много:
- напокон смо видели Брзоречје(hr. превод је дебилнији), добра је сцена са стрелама. Црна Риба солидан, Кет смара.
- од сцена иза зида ми је више мука да гледам Ескиме, и де се смрзавам
- с Теоном су се извукли на крају, мислио сам да ће да уcеру радњу
- и наравно смарање са кyрвама...
- и да...најгоре: напаљени Станис
Јопет сцене из књиге доминирају над измишњеним.

tyrionhous.gif

ova serija počinje polako da me smara, mnogo ima dijaloga a malo akcije, samo nešto trabunjaju, domunđavanje neko, ona plavuša daje zmaja za vojsku..... onaj tamo što baca mušku decu priča o svojoj krmači i prasićima, onaj "kraljosek" priča onoj kako će je silovati itd itd.... pa zar je to bilo jako bitno da se snimi ako se i spominjalo u knjizi ???

ova serija počinje polako da me smara, mnogo ima dijaloga a malo akcije, samo nešto trabunjaju, domunđavanje neko, ona plavuša daje zmaja za vojsku..... onaj tamo što baca mušku decu priča o svojoj krmači i prasićima, onaj "kraljosek" priča onoj kako će je silovati itd itd.... pa zar je to bilo jako bitno da se snimi ako se i spominjalo u knjizi ???

Slazem se. Fali akcije bas. Naravno,ne treba da bude ni kao u filmovima Stivena Sigala.

Ako od HBO serije ocekujes neku ogromnu akciju slobodno napusti lokal....
Iako ja ovu seriju cenim najvise zbog dramskih elemenata,moram priznati da fali malo akcije..
Da osetimo opet miris krvi..

Poslednja izmena:

Back