Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
u sto mi je drago sto je mala sredila onu skotaru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
missim, jbte odakle zmajevi u citavoj prici...jesu i oni zapalili iz nekog terarijuma?![]()
Ispod kupole još je bolji primjer od Heroja koliko visoko može da se krene, a koliko nisko padne.
Ako sam dobro upućen, jedna od logičnijih teorija je da su u Valiriji nastali genetskim inženjeringom od onih...zemaljskih zmajeva (komodo?) ili tako nešto.
Ta feministička propaganda svugde uzima maha.
Možda će Deni da iznenadi sve i uđe u gej brak, a Vesteros dobije dvije kraljice? Jara je inako na pola puta da bude muško (dok joj je brat, biološki muškarac...znaš). A Deni je bar u knjigama bi, ako već i nije baš nešto na TV ekranima.
Jara Grejdžoj Targerijan, kralj Sedam kraljevstava.
Sve je tiho, izgleda da nije bilo nocnih ptica za devetu epizodu.
Ja juce bila na ispitu, pa u kafani, htela da ostanem budna, ali zaspala preumorna. Sad skidam.
Javljajte utiske
Jutros sam gledao..................................prostor za smorivojev spojler..................Nadam se da ipak nije.
tako je, smorivoje
ljudi najvise vole kad im sve lijepo prepricas prije gledanja![]()
Izgleda da jedino ja ne tripujem oko tih spojlera i uvek zaboravim da to ne treba da se prica.
Edituj post ako nije frka. I ja sam.![]()
Iwana Rheona sam gledao još u "Misfits" gde je imao potpuno drugačiju ulogu, i neverovatno je kako ih skida.
Inače, Hardhome je svima bila dobra jer je imala elemenat iznenađenja, ali to ne znači da i ova epizoda nije na istom nivou.
Koliko ja vidim, ovo je poenta:
1. Džon Snježni je glupak, u duhu svog oca/staratelja. Zavešće ih za Goleš planinu, sem ukoliko Sansa ne napravi od njega ono što je Jara napravila od Teona; jednim dijelom i u duhu feminističkog smjera kojim serija zaokreće.
2. Džon Snježni nije Azor Ahai, a Melisandra opet griješi. Samo smrt može da plati smrt; spaljivanje princeze Širin dalo joj je moć da oživi Džona. U sljedećoj epizodi Džon saznaje da je možda živ samo zato što je jedna nedužna djevojčica bila spaljena na lomači.
Koliko ja vidim, ovo je poenta:
1. Džon Snježni je glupak, u duhu svog oca/staratelja. Zavešće ih za Goleš planinu, sem ukoliko Sansa ne napravi od njega ono što je Jara napravila od Teona; jednim dijelom i u duhu feminističkog smjera kojim serija zaokreće.
2. Džon Snježni nije Azor Ahai, a Melisandra opet griješi. Samo smrt može da plati smrt; spaljivanje princeze Širin dalo joj je moć da oživi Džona. U sljedećoj epizodi Džon saznaje da je možda živ samo zato što je jedna nedužna djevojčica bila spaljena na lomači.