Galerija II Svetski rat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЧИЧА И НАРОД
drazasanarodomsrbije1fz.jpg

drazasanarodomposavineseptembr.jpg

Чича у Босанкој Посавини,јесен 1944

Nacionalista:
Брате Дрињача у праву си,прво што се тиче битке за Крушевац четници су ме разочарали што су се борили против ,,Белих Руса,, и уосталом политика Драже Михаиловића према Совјетима је била веома лоша,по мени нама Српским националистима у 2.Светском рату већи непријатељ био је Совјетски Савез него Мусолинијева Италија или чак Вермахт.

За једног убијеног белоармејца стрељано је 50 српских цивила-симпатизера ДМ покрета како су волели Немци да кажу а за једног погинулог љотана само 10.
Толико о томе.
Поздрав и теби београдски Војводо!

PAC-PAC:
За једног убијеног белоармејца стрељано је 50 српских цивила-симпатизера ДМ покрета како су волели Немци да кажу а за једног погинулог љотана само 10.
Толико о томе.
Опет неки рформисани комуниста, сигурно за СПО гласаш,или вадикале

PAC-PAC:
Толико о томе.

Ђе си Рас Рас брате...није Рас комуниста...али мало треба погледати и са стране...поздрав од Војводе БГ

хехех Боже шта раде ови црвени....дебилу,морону,кретену....то су четници Косте Пећанца са Немцима.....тужно је то да сарадници окупатора партизани неког отпужују за исто.....

njiokmm:
u jbt, sve vojvoda do vojvode, sjajno li nam je pored takije junaka, niceg se ne moramo bojat'

...pukli smo...

Извини, а који је твој проблем?
Стварно не видим чиме сам изазвао овакву реакцију код тебе и откуда ти то да сам ја војвода, пише ли то игде?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back