WIBU
Poznat
- Poruka
- 8.086
za sada to što ne znamo da li je uopšte istina, a onda ako jeste zašto se o tome ne priča i kakve su posledice, a ako nije istina onda zašto neko širi panikusta ima ovde misteriozno
dovoljno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sada to što ne znamo da li je uopšte istina, a onda ako jeste zašto se o tome ne priča i kakve su posledice, a ako nije istina onda zašto neko širi panikusta ima ovde misteriozno
Ништа се на Сунцу не дешава што се није већ десило, никакви феномени и остала чуда.recu ti konkrektno, na planetama a i na suncu se desavaju fenomeni o kojima se ne govori ili se zataskavaju ja znam za neke ali me mrzi sad o tome i ja sam zamislio da se o tome govori a ne sve je isto kao i pre sto, hiljadu i ne znam koliko godina, sunce ce sijati naj manje jo pet milijardi godina i i nista se u suncevom sistemu zanimljvivo nece desavati i te price...
Уф мајке ти, откуд сад то да је хигсов боѕон одговоран ѕа масу електрона и неодговоран ѕа масу протона(а тек неутрона који се састоји од протон+електрон), и да су НАСА-ини и подаци других свемирских агенција невалидни?znanje a i nauka danas lako postaju trzisna roba, da li si se ikad zapitao kuda vodi moderna nauka-biznis, kako se finansiraju istrazivanja i na koji nacin, sta ce se desiti ako nauka postane orudje kapitalizma,kakve mogu da budu posledice, hoce li se istorija opet ponoviti? ko moze da kaze sta su relevantni podatci a sta nisu, sta nauka jeste a sta nauka nije,ko? da bi se doslo do nekih otkrica potrebne su decenije rada(primer cern),jel treba da gutam price o tome kako je higsov bozon sveti gral fizike i od jednog vidjenog drveta reci da smo videli citavu sumu? zasto lepo ne kazu da higsov bozon nije cestica koja cini da objektivni svet kakav opazamo ima masu, vec objasnjava zasto elektroni imaju masu takvu kakvu imaju ali ne i masu protona i neutrona od kojih potice masa objekata koji nas okruzuju. uostalom vi koji se oslanjate na naucne metode i autoritete nikad nista necete ni znati sta god vam neko drugi reko, ukoliko niste dovoljno sazreli -da odlucite sami za sebe-

Уф мајке ти, откуд сад то да је хигсов боѕон одговоран ѕа масу електрона и неодговоран ѕа масу протона(а тек неутрона који се састоји од протон+електрон), и да су НАСА-ини и подаци других свемирских агенција невалидни?
И чији су валидни???
Неоѕбиљан си и ѕашто онда користиш компјутер и монитор у којима има више квантне фиѕике него што ју је укупно било пре 3 деценије.
Kakvi ste vi..........
Obrazujete se na sajtu vesti online koji ni normalne vesti ne prenosi kako treba. Kad sam video šta piše o Merkuru nisam znao da li da se smejem ili plačem, a tek ovo povećanje sjaja Venere![]()
otkrice higsa je samo uvertira za jedan mnogo mnogo veci problem. da bi se znalo odakle potice masa treba pojasniti na koji nacin proton, vezano stanje tri kvarka ima mnogo vecu masu od mase kvarkova koje ga cine i taj problem higsov mehanizam ni u jednom trenutku ne objasnjava..
ne znam ciji su podatci tacni... evo jedan link http://www.abovetopsecret.com/forum/thread606625/pg1 pa prosudite sami ja cu da dam misljenje nekom drugom prilikom a imas tamo i link za nasin sajt gde se govori o crnoj rupi u centru galaksije udaljenoj 26000 svetlosnih godina i o njenoj aktivnost od 1994 do 2005 godine, sto znaci da mi vidimo sta se tamo odigravalo pre 26000 godina..
naravno da sam neozbiljan jer mene nauka ne zanima, ja proucavam mitove, tipa koloveni i to..)))
Свака, али свака спирална галаксија(Млаечни пут је спирална галаксија) има у центру црну рупу и то ону од солиднијих, иначе се уопште не би формирала као спирална галаксија.otkrice higsa je samo uvertira za jedan mnogo mnogo veci problem. da bi se znalo odakle potice masa treba pojasniti na koji nacin proton, vezano stanje tri kvarka ima mnogo vecu masu od mase kvarkova koje ga cine i taj problem higsov mehanizam ni u jednom trenutku ne objasnjava..
ne znam ciji su podatci tacni... evo jedan link http://www.abovetopsecret.com/forum/thread606625/pg1 pa prosudite sami ja cu da dam misljenje nekom drugom prilikom a imas tamo i link za nasin sajt gde se govori o crnoj rupi u centru galaksije udaljenoj 26000 svetlosnih godina i o njenoj aktivnost od 1994 do 2005 godine, sto znaci da mi vidimo sta se tamo odigravalo pre 26000 godina..naravno da sam neozbiljan jer mene nauka ne zanima, ja proucavam mitove, tipa koloveni i to..)))
A sta bi sa talasom? i ko (da li ) ga je dokazao?

Pojava koja Sunčevim sistemom širi snažnu energiju poput talasa, uočljiva je na svim planetama jer su svi, od Merkura pa do degradiranog Plutona, jednako kao i Zemlja, pogođeni globalnim zagrevanjem i pojavama koje dosad nisu postojale uopšte ili bar ne u tolikoj meri.
http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Nauka-i-tehnologija/183544/NASA-otkrila-tajnu-Galakticki-talas-unistava-Suncev-sistem
Kad procitam neki izvestaj iz NASA, ja se smejem. To su ti brale najveci mesetari, prevaranti..oni su i zarobili covecanstvo. Neka lepo kazu i saopstre da nije nikakav galakticki talas uzrok zagrevanja itd, vec Sunce je zavrsilo svoj sterlani vek i postaje crveni dzin.
Au , majkicu mu pa to onda zrači radioaktivno?
To nas onda zaprašuju nekim čudom koje ublažava radioaktivno zračenje ?
А и аурора бореалис је нестала....znaci - kompasi ne rade?