Gala skotski ovcar

Prelepo........ma obe ste divne...........a tamo je trčala sa bretoncem, ih.......a onda na Moravi.........svaka čast devojke :heart::heart:
Hvala:heart:

Hej,pa jesu li ovo slike sa Cacanske Morave?:fotograf:Divne su...:heart:Gala bas uziva u vodi.Najvise mi se svidja prva slikica gde pliva ali onako sa uzivancijom.Hedi Lamar...:zcepanje::heart:
Bas nam je zao sto se nismo videle:sad2:
I nama je žao:sad2: A slike su iz sela, Katrge ;)

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Blesava je skroz! :heart:
Ne mogu da prestanem da se smejem! :zcepanje:

Talenat je nedavno otkriven, i to verovali i ne kad je čula zvuk beketanja ovaca (ali snimljen):zcepanje:, od tada smo otkrili jos jedan zvuk koji je navodi na pevanje (čisto da ne bekećemo :zcepanje: ) , jer mora neko da peva sa njom u suprotnom ništa :D
I isključivo u strogoj privatnosti hoce,ali sam uspela da vam kao iskusni paparazzo otkrijem novu estradnu umetnicu:zcepanje:

Poslednja izmena:
Talenat je nedavno otkriven, i to verovali i ne kad je čula zvuk beketanja ovaca (ali snimljen):zcepanje:, od tada smo otkrili jos jedan zvuk koji je navodi na pevanje (čisto da ne bekećemo :zcepanje: ) , jer mora neko da peva sa njom u suprotnom ništa :D
I isključivo u strogoj privatnosti hoce,ali sam uspela da vam kao iskusni paparazzo otkrijem novu estradnu umetnicu:zcepanje:
Još se stidi. :rumenko:
Treba raditi na njenom samopouzdanju i onda je otkriti javnosti.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Mislim da će tata da izbaci iz kuće i mene i nju ukoliko budemo previše radile na samopouzdanju:zcepanje: ....mada u komšiluku imamo opersku pevačicu, i još Gala kad krene da vežba.....komšije će da se oduševe:think::think:

Gala ti je prelijepa,sve pohvale,uzivao sam u slikama i videima ;))
Mislim da njoj i Draganovoj Lani nema ravnih,bar po meni,ja nisam vidio bolje
Jako mi je zao sto sa mojim Aronom nemam mogucnosti za Agiliti,to me mnogo vise privlaci nego izlozbe,al sta je tu je
veliki pozz

Back