Filip Stamenkovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Koliko se zene loze na aljkave muskarce... msm na ono tusiranje svaka 3-4 dana kosa zapustena neki cudan miris i sve sto ide uz to ako se kupas svaka 4 dana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekako nepristaje muskarcu svakodnevno lickanje. Nekako se najbolje osecam dan posle![]()
Pa verovatno se loze na takve one koje su im slicne ili koje imaju neki poremecaj.
Bljak, bljak, bljak...., totalano...![]()
Pa verovatno se loze na takve one koje su im slicne ili koje imaju neki poremecaj.
Setih se jedne price, izmisljene verovatno kad se kao Milos Obrenovic zagledao u neku cobanicu, sluskinjicu pa naredio da mu je dovedu. Oni doveli devoju, ona pocesljana, okupana, mirisna. Pita Milos otkud sad takva, njegovi ljudi kazu, doveli je od ovaca, naredili sluskinjama da je okupaju, presvuku i srede. A Milos sav ljutit odgovara: E sad je onda vi vodite kuci, vise nije to to.
Bljak, bljak, bljak...., totalano...![]()
Koliko imas god, ako nije tajna ?
HAHAHAHA
haha koliko sam puta to cuo, posle ispadne nesto potpuno drugacije![]()
Naravno da je tajna i shokirana sam tvojim komentarem i pitanjem, nisam nikakva devojcica sto trazi drugara, el sad bolje...Koliko imas god, ako nije tajna ?
kod mene ne ispadne...
![]()
dovoljno i sad bezim sa teme jer mi je pozlilo....sorry.nisi rekla koliko imas godina
Naravno da je tajna i shokirana sam tvojim komentarem i pitanjem, nisam nikakva devojcica sto trazi drugara, el sad bolje...
kod mene ne ispadne...
![]()
Evo ja ti od sveg srca zelim da ti ispadne.Cek' samo dok sazris, polako.
Naravno, ja ovde pricam o feromonima i mirisu muskarca koji zeni prija...a ono cetiri dana je vec previse bre.
Samo izvoli ti, ne zelim to zlo ne kupanja da osecam osim samo kad moram, strokave zene i muskarci nek me zaobilaze u sirokom luku...
Druga stvar su feromoni, a to nije tema...![]()
Druga stvar su feromoni, a to nije tema...![]()
Из мог неког искуства има људи који се сигурно не купају по 3 дана па не смрде, а има неких којима купање не вреди брате.![]()
A, pogledaj sta sam pametnice gore napisala, to sam i napisala, ti si ga sama odvojilap.s. Ne se odvaja samo od glagola i u jos cetiri slucaja...nemam, necu, nisam i nemoj.
Znaci: Nekupanja, ispravila bih.![]()