Gadni muskarci

Pa verovatno se loze na takve one koje su im slicne ili koje imaju neki poremecaj.

Setih se jedne price, izmisljene verovatno kad se kao Milos Obrenovic zagledao u neku cobanicu, sluskinjicu pa naredio da mu je dovedu. Oni doveli devoju, ona pocesljana, okupana, mirisna. Pita Milos otkud sad takva, njegovi ljudi kazu, doveli je od ovaca, naredili sluskinjama da je okupaju, presvuku i srede. A Milos sav ljutit odgovara: E sad je onda vi vodite kuci, vise nije to to.

Pa verovatno se loze na takve one koje su im slicne ili koje imaju neki poremecaj.

Setih se jedne price, izmisljene verovatno kad se kao Milos Obrenovic zagledao u neku cobanicu, sluskinjicu pa naredio da mu je dovedu. Oni doveli devoju, ona pocesljana, okupana, mirisna. Pita Milos otkud sad takva, njegovi ljudi kazu, doveli je od ovaca, naredili sluskinjama da je okupaju, presvuku i srede. A Milos sav ljutit odgovara: E sad je onda vi vodite kuci, vise nije to to.

Hehe..znam za verziju sa Cigankom iz mahale. Kad su je doveli sredjenu on rece " E sad je vi hebite :hahaha:, ja takvu nisam trazio"

Evo ja ti od sveg srca zelim da ti ispadne. ;) Cek' samo dok sazris, polako. :)
Naravno, ja ovde pricam o feromonima i mirisu muskarca koji zeni prija...a ono cetiri dana je vec previse bre.

Samo izvoli ti, dovoljno sam zrela(kazem ti) ne zelim to zlo nekupanja da osecam osim samo kad moram, strokave zene i muskarci nek me zaobilaze u sirokom luku...
Druga stvar su feromoni, a to nije tema... :bye:

Из мог неког искуства има људи који се сигурно не купају по 3 дана па не смрде, а има неких којима купање не вреди брате. :mrgreen:

Back