Gadljivost i ljudski biseri

jutros sam na putu ka poslu svratila naravno na burek. I neka nova radnica *mozda sam radikalna, ali u poslu sa hranom bi zene morale a imaju depiliranje ruke* sa dlakama duzim i cenjim nego sto ih vecina musktaca ima,da mi isece osminu prvo brise ynoj sa cela *cini mi se hektolitarske kolicine*, a onda tresne rukom da otrese znoj pa sve po bureku. Toliko.Vise tu ne ulazim:nono::thumbdown:

ma probala ja i korpu....
prvi problem je sto nece ni da hoda sa korpom,a drugi problem je bio kada je "prohodala" sa korpom,nashla je to u parku i umuljala celu korpu i njushku pokusavajuci nekako da pojede... : opetsmajlikojipovraca:
a sto se tiche bezbednosti ljudi,nema ko sta da brine,prvo sto je manja rastom a drugo,nije ujela nikoga,chak ni choveka koji je jednom shutnuo samo zato sto je prishla da njushne njegovog psa :roll:
od tada se plashi ljudi i drzi distancu i prilazi samo onima koje zna i deci,moze da je gnjavi ko kako hoce.Ona nema ni najmanju trunku agresivnosti u sebi.I kada laje laje iz straha i usput bezi ili ide okolo na razdaljini od tri ili vise metara....kukavica je to ogromna...ona se uplashi bre od kamena na livadi...

ej veruj mi da necu nikad vise da procitam prvi pasus ovog tvog posta valabassmajlikojipovraca...i jel znas da sam sve do sada bila ubedjena da je na tvom avataru rotvajler....brrr..a ovo je neki terijer ako se ne varam...

iiiijjaaaooooo...... blaaaahhh
sto joj nisi nesto rekla...ja bih namerno rekla nesto....

eh da se nadovezem na tu pricu...ja sam zgranuta bila kad sam videla da ovde negde u Evropi ne koriste rukavice za spremanje ili serviranje hrane, hleba i peciva (mislim naravno na pekare ili sendvicare), a oni koji koriste rukavice diraju novac i posle natrag sendvic i tako u krug...i da sam na moju zacudjenost takvom navikom, jer jel te negde tamo u maloj Srbiji je to bilo normalno, dobila odgovor gospodjo mogu ja da vam dam hleb bar paprom, ali mi ne pada na pamet jer ih je celo osoblje pekare ispipalo sopstvenim rukama-nema opasnosti:tajna: i na tome se zavrsila cela ta prica..znajte da ima i gorih i to ce vam samo ojacati imunitet...ne valja se biti preterano cist:mrgreen:

Auuu, to za mesnate tresnje je zeznuto, ja sam od onih sto otvaraju svaku- zlu ne trebalo!

Upozorenje za gadljive: ne citajte dalje ako ste bas osteljivi. Samo da pomenem: oni koji se nadaju da nece znati da li je bilo crva ili nije, debelo ce se razocarati- crva ne mozes da promasis (narocito ako je ziv)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jednom sam, znate, probala onako, celu tresnju u usta, pa da ne znam... I bio je crv unutra. Jedva sam ga ispljuvala. Uzas, uzas, uzas... Jos je bio ziv! I nije delovao nesto preterano uznemireno, za razliku od mene. Posle tog dogadjaja, nisam tresnje jela neke dve godine.

Nikada vise necu pojesti sir sa pijace. Poslednji put sam pronasla nokat u njemu. Otada jedem samo sir koji je bio hermeticki zatvoren, i to da ja prva otvorim kutiju. Ni burek necu pojesti, zato sto je prijateljica pronasla u njemu hanzaplast. Fuj! A o dlakama da ne govorim... I u capuccinu sam ih nalazila.

Nikada vise necu pojesti sir sa pijace. Poslednji put sam pronasla nokat u njemu. Otada jedem samo sir koji je bio hermeticki zatvoren, i to da ja prva otvorim kutiju. Ni burek necu pojesti, zato sto je prijateljica pronasla u njemu hanzaplast. Fuj! A o dlakama da ne govorim... I u capuccinu sam ih nalazila.

Verovala ili ne, jednom sam lepo popila jogurt i na dnu case sam ugledala hanzaplast! :eek: Da ne pricam sta je usledilo. :otkacio:

vi pricajte sta hocete, ali po meni je ovo odvratno :
ja blejim na stanici i cekam bus u popodnevnim satima u nekoj zabiti, kad vidim...zaustavljaju se crvena kola preko puta ulice iz njih izlazi covek 40 tih godina, zaputi se ka zbunju i krene da se olaksava meni okrenut ledjima. medjutim nije to ono sto je bilo najgore. najgore je to sto je [nakon sto je zavrsio] istrcala njegova cerkica od nekoh 7 godina, slatka sa kikicama i svim tim, a on joj sav srecan uhvati sakama obraze.... ne zelim ni da vam opisujem kakva je bila moja faca tad.

Back