Gadljivost i ljudski biseri

...haha...shto josh nije dovoljno dobar razlog da mi je neko servira na stolu...

da dodam josh za gadljivost...uzasavam se brisanja chistih, opranih sudova, bilo kakvim krpama, pa makar da su sterilne ne znam koliko...ne volim to, pa...chashe pogotovo...

uzasavam se kad ti u cediljku za sudove, neko ubaci kese, torbe i sl rekvizite, onako shta se nadje...ili da ti pomogne pa neopranim rukama skuplja sudove i pribor kao da slozi

kad neko przi jaja sa listicima luka, pa ne vidi potrebu da se pere luk sa pijace (znam pekare u kojima je pranje zelja gubitak vremena...samo otresti od zemlje )

kad lupa jaja i istim rukama ti seche hleb, bavi se hranom...

...kad zene ne umotavaju pojedine higijenske rekvizite, vec ih bace otvorene ili ostave tako ili josh lepshe zapushe slivnik...

...imam mnogo primera ali necu da vam gadim zivot, neznanje takvih podataka je nekad milina

:D hehehe

pa josh kad brishu truleksima one police gde stoji pecivo...moje drugarice su radile u nekim pekarama, sanitarne knjizice su imale , ponekad a pregleda nisu vidjele nikad

ili kad pakuju hljeb od juche u neke dzakove, pa ga sutra slazu izmjeshano sa ovim novim

ima jedna prodavnica u mom kraju gdje se prodaje i meso...ajd shto je mala i ''mirishljava'', pa ti keks mirishe na ne znam shta...nego OBAVEZNO ti grabi mljeveno meso golom rukom pa pakuje, uzima pare, vraca kusur i ni bilo kakva ljubazna primjedba ne pije vode, kao da si bezobrazna shto izmishljash neshto

Ljudi moji, toliko je narod zatucan kad je u pitanju higijena, a najgore shto je toliko bezobrazan, da nece ni da nauchi...sve shto se radi je izmishljanje, samo da se uzmu pare i zbog ovoga i onoga ...

inache...da radim ne znam gdje nikada ne bih dala moju sholju za kafu da mi neko pere ruchno, ako nisam bash sigurna (a s obzirom na moj sadashnji mozak , teshko da bi bila sigurna)...mili Boze, nemojte me samo pitati zashto :D

joj fuj......
ja tachno imam podelu sta stavljam u mashinu.
donji ves posebno,krpe kuhinjske stavljam sa goranovom kuvarskom uniformom,peshkire sa posteljinom ili same,kako kad,shareni vesh posebno. I naravno psece krpice i peshkire posebno,a nakon toga obrishem mashinu i pustim je samu na kuvanje josh jednom da se opere od tih psecih stvari,za svaki sluchaj.....

joj fuj......
ja tachno imam podelu sta stavljam u mashinu.
donji ves posebno,krpe kuhinjske stavljam sa goranovom kuvarskom uniformom,peshkire sa posteljinom ili same,kako kad,shareni vesh posebno. I naravno psece krpice i peshkire posebno,a nakon toga obrishem mashinu i pustim je samu na kuvanje josh jednom da se opere od tih psecih stvari,za svaki sluchaj.....

baš tako samo što u celoj priči nema goranove kuvarske uniforme:super:
mada ima alfine hiruške uniforme, često krvave, a ponekad i obogaćene delovima mozga, pa se prvo ispiraju ručno, tj tušno (tuš sa vrelom vodom najjači malaz) pa u makinu, pa kao u postupku kao sa psećim peškirima :rotf:baš sam stvarni kvarnić

e da sad se setih, stalno kada stignu trešnje koje od sveg voća najmanje jedem jer se gadim crva pa onda svaku otvaram i onda je to prilično dosadno, kad god me vidi da to radim moj otac mi postavlja čuvenu pitalicu-šta je gore od crva u trešnji
naravno, samo jedna stvar, a to je pola crva u trešnji

e da sad se setih, stalno kada stignu trešnje koje od sveg voća najmanje jedem jer se gadim crva pa onda svaku otvaram i onda je to prilično dosadno, kad god me vidi da to radim moj otac mi postavlja čuvenu pitalicu-šta je gore od crva u trešnji
naravno, samo jedna stvar, a to je pola crva u trešnji

joj ovo i ja radim, ali sam prestala da jedem tresnje jer pre ili kasnije imas tanjir pun izvadjenih crva ako jedes one "organik;)"

...haha...shto josh nije dovoljno dobar razlog da mi je neko servira na stolu...

da dodam josh za gadljivost...uzasavam se brisanja chistih, opranih sudova, bilo kakvim krpama, pa makar da su sterilne ne znam koliko...ne volim to, pa...chashe pogotovo...

uzasavam se kad ti u cediljku za sudove, neko ubaci kese, torbe i sl rekvizite, onako shta se nadje...ili da ti pomogne pa neopranim rukama skuplja sudove i pribor kao da slozi

kad neko przi jaja sa listicima luka, pa ne vidi potrebu da se pere luk sa pijace (znam pekare u kojima je pranje zelja gubitak vremena...samo otresti od zemlje )

kad lupa jaja i istim rukama ti seche hleb, bavi se hranom...

...kad zene ne umotavaju pojedine higijenske rekvizite, vec ih bace otvorene ili ostave tako ili josh lepshe zapushe slivnik...

...imam mnogo primera ali necu da vam gadim zivot, neznanje takvih podataka je nekad milina

od boldiranog mi se digne kosa na glavi.. stoka prljava...

Back