analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.373
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
Šta mislite o tome, gaćice, dlačice ?
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
Totalna depilacija je uzrok globalnog zagrevanjaU moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Ali se onda desilo to da je velika vrućina i da se svako znoji, a kažu da dlake služe da upijaju znoj. Međutim ko nema ni jedno ni drugo malo je nezgodno.
Tako da sam shvatila da gaćice služe umesto dlaka da upijaju znoj ! Redovno se promene i zaista nema potrebe da se imaju dlake, jer priroda nije predvidela nošenje gaćica.
i dužu suknju / haljinuKad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
Dobra tema.U moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
Kad mislite o tome imajte u vidu i našu udobnost i prijatnost. Bez gaćica može, ali morate da obezbedite klimu.
![]()
Foto? Video?!??Dobra tema.
I ja sam isla na jednu svadbu samo u haljini, bez donjeg veša jer je uska haljina, a zaboravila sam da ponesem one gaćice bez ruba.
Haljina ima podstavu i nisam imala problema.
![]()
to je opstepoznato da zenski svijet na minice i te posh haljinice ne nose gacice..Foto? Video?!??
Jednom sam pošao negde bez gaća, a lateks pantalone, doživeo sam erekciju i onda sam ulicom obarao prolaznike kad god se okrenem. Mislim da sam polomio jedan izlogU moru bitnih vesti, ono što je meni trenutno zaokupilo pažnju je pokušaj da bez gaćica idem na put. Naime, imam uzanu pripitu suknju sa razrezom, i potpuno je bzvz da se ocrtavaju gaćice. Stoga sam krenula bez njih !
![]()
Nije bio minic kod mene!to je opstepoznato da zenski svijet na minice i te posh haljinice ne nose gacice..
Trebalo je da odeš u Herceg NoviPotom su me zvali u Kotor i pokušali da me ubede da ga uvrstim u kulturnu baštinu crne gore. Nisam pristao jer sam Srbin![]()
Jok. Crnogorci neka nađu svog pitona, ko ih ebeTrebalo je da odeš u Herceg Novi![]()
Ma u Herceg Novom su sve Srbi, zato ti kazemJok. Crnogorci neka nađu svog pitona, ko ih ebe
Sad nosim kineske gaćice, pune su plastike i samim tim čvršće. Zbog bezbednosti okoline![]()
Šta i on je kapitalac? Zakazaću mu mačevanje, biće krvi do kolena
Jok. Uvrstiću ga u kulturnu baštinu Srbije, tačnije južnog Banata. I onako svi okolo kenjjjaju kako laloši imaju mali i mekanMa u Herceg Novom su sve Srbi, zato ti kazem![]()
Imali smo slicnu temu u ranim radovima ovog foruma.Šta i on je kapitalac? Zakazaću mu mačevanje, biće krvi do kolena![]()