G tacka kod muskarca

kambodza:
.......jbg. nisam ja iz ovog univerzuma ..............ja sam fin ne femkam se .......i svima sam na usluzi (zenskog pola)............. :lol: :lol: ....shto rekoshe moji ortaci "da si zensko najgora bi k.urva bio " shta da radim kad ne znam da kazem ne ......... ;-) ;-)
Stvaaaarnooo?! Baš je to zanimljivo! Još da proslediš adresu ili broj telefona na koji ženski deo foruma može da ti se obrati..... :lol: Ima i novinama da izađeš.... "Dobri samarićanin iz Afrike opslužuje besplatno ugroženu žensku čeljad po Beogradu".... Možda te crkva jednog dana i za sveca proglasi...zbog tvog dobrotvornog rada...... :twisted:

e, kraljevi... ovde doneli slanu tortu... mislim... ne volim je... al' mi je drago to sto sam naucio da se kontrolisem u hrani... ima ljudi koji se prejedu... i to rade konstantno... umesto toga, danas cu otici na plivanje... jeste da nije nedelja, al' cu opet da se okupam... jel sam vam rek'o vec da postoje neki ljudi sto imaju praznu gajbu? nisam ja... nego neki drugi... majke mi vam kazem...

rile_laki_oblak:
e, kraljevi... ovde doneli slanu tortu... mislim... ne volim je... al' mi je drago to sto sam naucio da se kontrolisem u hrani... ima ljudi koji se prejedu... i to rade konstantno... umesto toga, danas cu otici na plivanje... jeste da nije nedelja, al' cu opet da se okupam... jel sam vam rek'o vec da postoje neki ljudi sto imaju praznu gajbu? nisam ja... nego neki drugi... majke mi vam kazem...

hihihihihihii, obozavam ovaj forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

trachara:
e pile ti si stvarno ludo pile
pa ko se jos zali sto jede tortu?
hvali se! :evil:
Otkud znam.... Tako ja jednom rešila da budem dobra i fina...pa napravila tadašnjem dečku voćnu salatu....on krenuo da jede.....i sve nešto mumla...ja ga pitam "jel ti se dopada?"...a on me hladno pogleda i kaže "Super je! Mada bi bila bolja sa šlagom!"....Grumf!!!!

ludopileglodjekosku:
Otkud znam.... Tako ja jednom rešila da budem dobra i fina...pa napravila tadašnjem dečku voćnu salatu....on krenuo da jede.....i sve nešto mumla...ja ga pitam "jel ti se dopada?"...a on me hladno pogleda i kaže "Super je! Mada bi bila bolja sa šlagom!"....Grumf!!!!
Samo nogu u buljanfer... :evil:

Ajd da kazem, red je da neko to i pokusha...
Jedna moja bivsha mi uchini sledece (nenadano): u trenutku ejakulacije, uhvati me prstima za taj famozni medjuprostor izmedju testisa i chmarnog kolutica i verovali ili ne nikada u zivotu nisam izbacio toliko malih belih trkacha i osecaj orgazma mi je bio produzen neko vreme. Sve je to super, ali meni posle toga i nije bilo do drugog puta te vecheri, tako da smo prestali to da praktikujemo...

ludopileglodjekosku:
Stvaaaarnooo?! Baš je to zanimljivo! Još da proslediš adresu ili broj telefona na koji ženski deo foruma može da ti se obrati..... :lol: Ima i novinama da izađeš.... "Dobri samarićanin iz Afrike opslužuje besplatno ugroženu žensku čeljad po Beogradu".... Možda te crkva jednog dana i za sveca proglasi...zbog tvog dobrotvornog rada...... :twisted:
.....josh kad bi znala geografiju .............. ;-)

Back