G tacka da te cura voli do groba

jagodica:
anakin mi smo uz tebe pozdravlja te organizacija zena

znaci postoje 2 orgazma, ovaj kad dr.kas tj masturbiras i ovaj isklj. sa tipom.. tachno?
ovaj kad dr.kas dozivish i sa tipom, to je kao laksi
a ovaj drugi to je neka madjija...
ok?
eeeeeee....a sad kojim redosledom treba da se pale lampice....
e sad sam se setio friends-a
monika:"seven...seven....seven..." :lol: :lol: :lol: :lol:
znash onu foru "hajde da se igramo magije" :lol:

goodday:
jagodica:
anakin mi smo uz tebe pozdravlja te organizacija zena

znaci postoje 2 orgazma, ovaj kad dr.kas tj masturbiras i ovaj isklj. sa tipom.. tachno?
ovaj kad dr.kas dozivish i sa tipom, to je kao laksi
a ovaj drugi to je neka madjija...
ok?
eeeeeee....a sad kojim redosledom treba da se pale lampice....
e sad sam se setio friends-a
monika:"seven...seven....seven..." :lol: :lol: :lol: :lol:
znash onu foru "hajde da se igramo magije" :lol:

ja tebe ne razumem sada :I
e mislila sam da sam napisala ovu poruku ali je nema...
e idem da spavam lakunoc

saptacu.... prosto ne mogu da verujem da je na temi o g tacki tebi najzanimljiviji kojote.... obzirom da nista drugo nisi nasao za shodno da prokomentarises osim toga...

nemoj raspirivati stvari koje su prevazidjene 3 strane ranije a nemaju blage veze sa temom :?

Tasa!:
Međutim, morate znati da unutrašnja površina vagine nije preterano seksualno osetljiva. Veliki deo uzbuđenja koje žena doživljava pri prodiranju prstima temelji se na psihološkoj stimulaciji, više nego na fizičkoj.

Zivela autosugestija!!! :lol: :lol: :lol:

Inace, ova prica da je muska G tacka (muska G tacka...smesno) na prostati... svaka vam cast ako uspete da ubedite nekog u to.

Ma samo da vidim kako ce odreagovati na to osobe koje se tamo kao kvazi moralisu, koje se gade raznih stvari itd.

Sad ce onaj Johnny_English da se pojavi i da kaze da ce svaki muskarac koji dozvoli da mu devojka 'stimulise' prostatu postati ***** zbog analne penetracije ;)

A kako je nalazenje i simulacija grafenberga kod devojaka jako pozeljna, da vidim kako ce reagovati na 'drugu stranu medalje'...

Znas onaj vic: 'Grafenberg je zakon!', rece ***** i sede na pivsku flasu :wink:

Tipkaros:
Tasa!:
Međutim, morate znati da unutrašnja površina vagine nije preterano seksualno osetljiva. Veliki deo uzbuđenja koje žena doživljava pri prodiranju prstima temelji se na psihološkoj stimulaciji, više nego na fizičkoj.

Zivela autosugestija!!! :lol: :lol: :lol:

Inace, ova prica da je muska G tacka (muska G tacka...smesno) na prostati... svaka vam cast ako uspete da ubedite nekog u to.

Nemamo sta da se ubedjujemo to je nesto sto je cinjenica.Dr ,ajde malo objasni molim te

shta reci na ovo silno izlaganje,jako teorijskog karaktera,do da manje trabunjate o tom G-spot-u i da vec jednom probate da je 'nadjete',ali i ako je ikada 'nadjete' nemojte navaliti na nju kao mutav na telefon,jeste da je lepo gledati kako se partnerka prosto lomi,u psihofizickom smislu,i da je to shto iz nje 'izlazi' lepo i slatko,ali probati da dovedesti partnerku svaki put do orgazma,na razliciti nacin,e pa to je stvar prakse
probajte to,znam,bice povuci a bogami ga i potegni,ali ;teorijsko znanje+volja za praksom na kvadrat resava tu varijantu jako elegantno,i naravno da se desi da vasa ' partnerka' ode drugom chiki(zbog dzipa,stana u dva nivoa ...)vratice se na dobar sex,uvek

budca:
shta reci na ovo silno izlaganje,jako teorijskog karaktera,do da manje trabunjate o tom G-spot-u i da vec jednom probate da je 'nadjete',ali i ako je ikada 'nadjete' nemojte navaliti na nju kao mutav na telefon,jeste da je lepo gledati kako se partnerka prosto lomi,u psihofizickom smislu,i da je to shto iz nje 'izlazi' lepo i slatko,ali probati da dovedesti partnerku svaki put do orgazma,na razliciti nacin,e pa to je stvar prakse
probajte to,znam,bice povuci a bogami ga i potegni,ali ;teorijsko znanje+volja za praksom na kvadrat resava tu varijantu jako elegantno,i naravno da se desi da vasa ' partnerka' ode drugom chiki(zbog dzipa,stana u dva nivoa ...)vratice se na dobar sex,uvek

hehe :lol:

A za to o teorisanju o postojanju G tacke ili ne: slazem se (ako sam te dobro shvatio). Manje teorije, vise prakse.

A o muskoj G tacki... Nije dokazano da postoji. Ako i postoji to sve zavisi od odnosa muskarca prema svom analnom i podrucju oko njega... Neki to vole, neki ne... Mnoge to podseca na homoseksualizam. Tako da je to veoma osetljiva tema za razgovor...

Mada, po Tantri bi trebalo da postoji. Uvek sam smatrao da, ako to i postoji, nalazi se izmedju penisa i analnog otvora... Postoje dve, ne toliko razlicite teorije o muskoj G tacki... Obe je lociraju izmedju penisa i anusa... Razlika je samo u tome sto jedna od njih smatra da se ona najbolje stimulise preko analnog otvora... Meni ta varijanta bas i nije privlacna...

Ali u svakom slucaju, bez obzira da li ona postoji ili ne: mozda je i ne treba traziti. Ja devojkama ipak preporucujem da je bolje da se late tantre i nauce "lingam masazu". Kao sto bi muskarci trebali da praktikuju "joni masazu". Joni i lingam su tantricki nazivi za polne organe.

NAŠAO SAM JE.I UZ ODREĐENU NOVČANU NADOKNADU NAĆIĆU JE BILO KOJOJ.Ovo nije fol zašto bi samo devojke naplaćivale svoje`usluge`.Muškarci! do sad sam 2 puta naplatio i verujete mi nikakva muška g-tačka to nemože zameniti.Jednu devojku koju sam upoznao je palilo da plaća.Neshvatam nikako zašto.

Back