Happy_girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Aman covece, podeli sa nam to svoje iskustvo onda!
Vidish da svi izgaramo u zelji da te cujemo
Vidish da svi izgaramo u zelji da te cujemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lezi na ledja i blago rasiri nogice. Neka ti stave dva prsta dlanom okrenuta na gore i neka te masiraju nekih 5cm (odmah iza pub. kosti) negde recimo ako iskoristimo vojne oznake, izmenju 11 i 1 sahat. Posle 5-7 minuta ces eksplodirati a kada ti masaza pocne i ako ti je ne pogode sama ces se meskoljiti i dovesti rucicu na pravo mesto ha,ha. Probaj jos veceras, nemas pojma sta si propustila.Happy_girl:Aman covece, podeli sa nam to svoje iskustvo onda!
Vidish da svi izgaramo u zelji da te cujemo![]()
Unutra i pokreci ih kao da je ceses. Sa koje strane li ti gledas?anakin:prsti su unutra ili napolju?
mislim da si neke stvari malo pobrkao...![]()
Pa, nisi jedini, ako ti je za utehu...bundeva:a ja sam davno nesto tu cackao i nikako nisam mogao da nadjem tu tacku :?
Happy_girl:Daj, apotekarka nauci onda i mene. Ja jos nemam 20god sex. staza, ali ko ce bre to da cheka![]()
Nije da nikad nisam dozivela to diiiiivno iskustvo, ali.... nesto se bre to retko desava :?
Mada, kooooliko ja uzivam u samom sexu, muz mi cesto kaze da ja izgleda ni ne mogu da dozivim pravi vrhunac jer meni vrhunac traje od pocetka pa do kraja odnosa. Mnogo mi bre nesto lepo sve vreme, ali bas mnogo! :wink:
Mamice su "da ne kazes dublje"?masteras:To cenim, mreza, edukacija al' ne zaboravi praksu.
Slike su lepe i potrebne ali osecaj na prstima se ne da snimiti. Ovde bi bilo dobro da i cure nesto guknu ili se plase. Kod mamica i udatih zenica se ova tacka lakse pronalazi (sire su, da ne kazem dublje pa da se uvrede nije mi to namera) ja samo hteo da pomognem zarad lepseg sexa...
apotekarka:Happy_girl:Daj, apotekarka nauci onda i mene. Ja jos nemam 20god sex. staza, ali ko ce bre to da cheka![]()
Nije da nikad nisam dozivela to diiiiivno iskustvo, ali.... nesto se bre to retko desava :?
Mada, kooooliko ja uzivam u samom sexu, muz mi cesto kaze da ja izgleda ni ne mogu da dozivim pravi vrhunac jer meni vrhunac traje od pocetka pa do kraja odnosa. Mnogo mi bre nesto lepo sve vreme, ali bas mnogo! :wink:
Meni tvoj"problem" deluje vrlo ozbiljno i prognoze za budućnost su neizvesne :wink: šalim se ,naravno.Meni je stvarno lako da svršim brzo, čak se i suzdržavam da bi mi bilo tako kako ti opisuješ sve vreme. Ako se prepustim da svršim za 5 minuta, onda tenzija pada i gubim entuzijazam. A opet, ako ne svršim, posle sam nervozna.
Uglavnom, kad se uigrate kao tim, nema šta ne može.
U svakom slučaju, nakon što se iscrpu sve opcije, na kraju uvek ostaju oni njihovi spretni prsti koji mogu da srede stvari na sveopšte zadovoljstvo.
Evo, sva se uspali od edukacije....
Ma, ok, to sa tim njihovim spretnim prsticima, to pali uvek, nego sam mislila ovako bez pomoci prstica, nesto bas i ne ide. No praksa, praksa... :wink:apotekarka:Happy_girl:Daj, apotekarka nauci onda i mene. Ja jos nemam 20god sex. staza, ali ko ce bre to da cheka![]()
Meni tvoj"problem" deluje vrlo ozbiljno i prognoze za budućnost su neizvesne :wink: šalim se ,naravno.Meni je stvarno lako da svršim brzo, čak se i suzdržavam da bi mi bilo tako kako ti opisuješ sve vreme. Ako se prepustim da svršim za 5 minuta, onda tenzija pada i gubim entuzijazam. A opet, ako ne svršim, posle sam nervozna.
Uglavnom, kad se uigrate kao tim, nema šta ne može.
U svakom slučaju, nakon što se iscrpu sve opcije, na kraju uvek ostaju oni njihovi spretni prsti koji mogu da srede stvari na sveopšte zadovoljstvo.
Evo, sva se uspali od edukacije....
HAHAHAHAHAh....jesam na 1.Shizi:a jel' neko spomenio A tacku? Novije otkrice...
Ma nemam ja problema sa prsticima, jelteanakin:aman zene...sta je lose u tome sto prsti treba da pomognu? jel ste manje zene sto niste striktno "vaginalno orijentisane"?
pfffffff.....Frojd.....![]()