Cure da li ste cule za ovo? Nadje li vam je neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda da niko nema pojma o cemu pricam. I mi hocemo u Evropu. Propast.masteras:Cure da li ste cule za ovo? Nadje li vam je neko?
masteras:Nije valjda da niko nema pojma o cemu pricam. I mi hocemo u Evropu. Propast.masteras:Cure da li ste cule za ovo? Nadje li vam je neko?
Apsolutno se slazem.Jezik,prstic...sve jedno!apotekarka:masteras:Nije valjda da niko nema pojma o cemu pricam. I mi hocemo u Evropu. Propast.masteras:Cure da li ste cule za ovo? Nadje li vam je neko?
Klića je zakon! :wink:
Ako nije tajna koliko je cm u pitanju!/goodday:e....htedoh da odvezem gordijev chvor......ali
chuo za A spot......najnovija.....sa josh vishe nervnih zavrshetaka.....odmah ispod uterusa....
duzina je ipak bitna![]()
goodday:e....htedoh da odvezem gordijev chvor......ali
chuo za A spot......najnovija.....sa josh vishe nervnih zavrshetaka.....odmah ispod uterusa....
pa valjda znash koliko si dubokamaja mala mama:Ako nije tajna koliko je cm u pitanju!/goodday:e....htedoh da odvezem gordijev chvor......ali
Happy_girl:Eh, goodday, pa kako moze da zna? Sta ako nije nikad spavala sa tipom koji ima duzi od recimo 18cm? Kako onda moze da zna da li ce stati recimo 23cm?![]()
:wink:
Hej, mala, pa zezamo se bre. Naravno da moze da stane, sem ako nije neki kurati crnac u pitanju od 40-tak cm, to vec nece stati..... :wink:jagodica:Happy_girl:Eh, goodday, pa kako moze da zna? Sta ako nije nikad spavala sa tipom koji ima duzi od recimo 18cm? Kako onda moze da zna da li ce stati recimo 23cm?![]()
:wink:
cekaj da li moze da ;ne stane;
da li duzina stvarno ima uticaja ili je to trip
pa toooooo curo....nauchi ih kako se rukuje spravomapotekarka:Jel si primetila da su ti se javile sve udate žene i majke sitne dece?
Ajde, nemoj da pričaš mami kako se rađaju deca (a ni kako ispravno treba da se svrši)
Ček, sad moram da izračunam nešto....evo ja znam kako se postiže dooobar orgazam već 20 godina....
Naravno ,ko voli nekako drugačije , zašto da ne, važni da smo svi zadovoljni!
Za koje to ovo!?masteras:Momci nemojte da ih plasite, za ovo vam treba plitko oranje ili bi vi da gruba sila zakon menja i tu izmdju nogica.
hihihigoodday:opaaaaaaaaaa......rasnog si konja za shtalu vezala.....![]()
![]()
masteras:Ako zelis recicuti gde da ti je nadju i kako, ne verujem da apotekarka ima iskustva po ovom pitanju jer bi bila konkretnija (ako gresim nek me strefi munja).
stvarno ne bi bilo lose da i tebe cujemo...samo postavljas pitanja...masteras:Ako zelis recicuti gde da ti je nadju i kako, ne verujem da apotekarka ima iskustva po ovom pitanju jer bi bila konkretnija (ako gresim nek me strefi munja).
anakin:masteras:Ako zelis recicuti gde da ti je nadju i kako, ne verujem da apotekarka ima iskustva po ovom pitanju jer bi bila konkretnija (ako gresim nek me strefi munja).
zena je pokusala da ti kaze da za zenski orgazam "oranje" uopste nije potrebno....
sto naravno vredja tvoju musku sujetu....