G tacka da te cura voli do groba

Happy_girl:
apotekarka:
Happy_girl:
Izvinite sto upadam, ali da kazem apotekarki da kada postane mestimicno vlazna proba da joj se muz nadje sa da prostite zadnje strane i ako pogodi pravi otvor (neka cilja u ruzicasto) mozda i pogodi G tackicu bez prstica. Ovo mora da se vezba vise puta naravno bez recepta. Samo neka su pokreti lagani ne previse duboki, duboko disanje dozvoljeno, uftanje takodje...Mora da se rasiris da ciljna tacka bude dostupna, ne mesati mnogo da se ne promasi. Pisi uputstvo muzicu i ostavi ga na vratima da odma zna kakav ga posao streljacki ceka, da ga nesto ne strefi pa da pocne da trazi celu abecedu.

anakin:
kojote:
Happy_girl:
Joj bre koliko tih tachaka ima? Ko ce li ih sve naci....

...to je pravi odgovor.G-kao GOMILA TACAKA.Ja sam ih pronasao,vecinu jesam...Zato me moja slatka ANAKIN i
voli tolikoooo! :) Slatka moja G-tackAnakin! 8)

koji si ti bolesni i optereceni skot...

...to je prava-ZDRAVA zenkica.Uf,sto me pali to tvoje
(kao)NECKANJE,ANAkondice moja... :wink:

kojote, ovo nije ni smesno ni prijatno! sta ti daje za pravo da me maltretiras? samo bolesnike i siledzije pali kad im zena kaze NE.
jadan si i sa savatavanjem svake devojke na forumu i sa svadjom sa svim muskim clanovima...i sa odgovorima koji nemaju nikakve veze sa temom...

mozda to sto radis nekog prima....mene sigurno ne...a mozemo i drugacije da razgovaramo... :twisted:

Devilishgirl:
anakin:

Ja mislila da sam jedina koja tako misli :roll: :D
Povuci rucnu. Ovde treba da je edukacija i sex zadovoljstvo na prvom mestu. Emocije ostavi po strani. Nije valjda da se ljutis sto neko makar i u mislima zeli tvoju G tacku na dlanu. Posle ove diskusije verovatno ce raditi DESANKA kod njega. Ali i to je nesto...

apotekarka:
Jel si primetila da su ti se javile sve udate žene i majke sitne dece?
Ajde, nemoj da pričaš mami kako se rađaju deca (a ni kako ispravno treba da se svrši)
Ček, sad moram da izračunam nešto....evo ja znam kako se postiže dooobar orgazam već 20 godina....
Naravno ,ko voli nekako drugačije , zašto da ne, važni da smo svi zadovoljni!
Hm, dobre su ti ove slike u profile-u...hmm :evil:

masteras:
Devilishgirl:
anakin:

Ja mislila da sam jedina koja tako misli :roll: :D
Povuci rucnu. Ovde treba da je edukacija i sex zadovoljstvo na prvom mestu. Emocije ostavi po strani. Nije valjda da se ljutis sto neko makar i u mislima zeli tvoju G tacku na dlanu. Posle ove diskusije verovatno ce raditi DESANKA kod njega. Ali i to je nesto...
e, pazi ovako, ne znam koliko si dugo na forumu i da li si citao njegove postove upucene anakin, ali on stvarno jeste bolestan i bolesno uporan u maltretiranju. Drago mi je sto nisam u njenoj kozi jer (ne znam kako) ali oci bi mu do sad povadila. :roll:

jeste...ali posto nema nikakvog moderadora koji bi mu lupio packu a s druge strane ima puno devojaka kojima je to simpaticno, ostaje mi da se branim sama...one way or another... 8)

zo, krivo mi je sto skrecem sa teme ali ne mogu ni da ga pustim...

Od skora. I dajem ti za pravo. I da i ja kazem lajavcu da bi bilo dobro da bar na mojoj forumskoj temi ne pokazuje pubertetske znake. Ako nekad neko sazna njegov identitet sam ce sebi biti smesan i zalostan. Razmatrajte musko zenske teme i sex lepotu na fin nacin jer on odrazava kakav je neko i u krevetu. Humor je potreban, cak sta vise pozeljan a bezobrazluk neoprostiv. Mozda lik osim pogleda na kupaci kositim dalje nije ni stigao kada moze ovako lepu temu da skrece. Oprostite mu, i po imenu koje koristi nije za dalje razmatranje, za posmatranje mozda. Toliko od mene, postovanje zenskom rodu koje se ovde odvazilo da nesto gukne jer nije lako na ovu temu u cetri oka debatovati.

masteras:
Od skora. I dajem ti za pravo. I da i ja kazem lajavcu da bi bilo dobro da bar na mojoj forumskoj temi ne pokazuje pubertetske znake. Ako nekad neko sazna njegov identitet sam ce sebi biti smesan i zalostan. Razmatrajte musko zenske teme i sex lepotu na fin nacin jer on odrazava kakav je neko i u krevetu. Humor je potreban, cak sta vise pozeljan a bezobrazluk neoprostiv. Mozda lik osim pogleda na kupaci kositim dalje nije ni stigao kada moze ovako lepu temu da skrece. Oprostite mu, i po imenu koje koristi nije za dalje razmatranje, za posmatranje mozda. Toliko od mene, postovanje zenskom rodu koje se ovde odvazilo da nesto gukne jer nije lako na ovu temu u cetri oka debatovati.
Meni uopste nije problem u 4 oko da pricham o bilo chemu, a na ovu temu se nisam mogla odvaziti nesto guknuti, jer nisam bash sigurna da mi je iko pronashao tu tachku :oops: :roll:

anakin:
kojote, ovo nije ni smesno ni prijatno! sta ti daje za pravo da me maltretiras? samo bolesnike i siledzije pali kad im zena kaze NE.
jadan si i sa savatavanjem svake devojke na forumu i sa svadjom sa svim muskim clanovima...i sa odgovorima koji nemaju nikakve veze sa temom...

mozda to sto radis nekog prima....mene sigurno ne...a mozemo i drugacije da razgovaramo... :twisted:

...PRZNICE. :) Mogli smo od samog pocetka,DRUGACIJE DA RAZGOVARAMO.Ti si,draga moja,prva KRENULA na mene-nije to bilo tako davno!PRONADJI JEDNU JEDINU MOJU REC-TEBI UPUCENU,KOJA TE VREDJA!?! (I MALTRETIRA!?!)
STA MOGU,KAD TE VOLUCKAM :wink: SLATKISU MOJ :wink:

Moras malo imati vere u sebe, i dozvoliti da ti podole malo cesce prckaju. Salim se. Ako osetis nekad da te maze kako je na ovim stranicama opisano pa kada svrsis osetis i jos da kao da si se PI PI (oprosti nemam drugi izraz)tada bi trbalo da je to TO. Bilo bi nepristojno da se ponudim da ti na ovu temu pomognem ali savet ti mogu dati. Onaj ko ti se svidja, neka ti na tvoj zahtev malo istrazuje zabacene krajeve, na mrezi moze naci i PDF knjizicu a ako je ne nadjes posalji mi svoj mail i ja cu ti je poslati i necu ga zloupotrebiti ninakoji nacin. Ja volim sex i prema njmu se odnosim sa duznim postovanjem. Sta je pa lepse od toga. Volim da su zene oko mene srecne i zadovoljne u protivnom sam tuzan. Ne volim folirante i lazne snagatore ili pak cure koje na recima mogu sve a konkretno beze sto dalje ih noge nose. Samo jednom se zivi. To je bar za sada naucna istina. A kada nadjes G tacku vreme staje za tih nekoliko sekundi. Zivot ti je tako duzi. Ako nista drugo bar tako ti se cini.

Back