Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.634
Volite li da gledate mali fudbal? Pratite li desavanja u nasoj ligi? Ljubitelji malog fudbala, izvol'te 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam SAS iz Zrenjanina dosta puta..Po meni,mnogo zanimljivije od "velikog" fudbala..
Futsal: Srbija na Rusiju u 1/4 finalu
Reprezentacija Srbije u futsalu sastaće se u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sa Rusijom, koja je remizirala 2:2 sa Italijom u poslednjem meču C grupe.
![]()
Rusija je posle remija sa Italijanima zauzila prvo mesto na tabeli grupe C.
Meč izmedju Srbije i Rusije na programu je u utorak sedmog februara od 18.30 časova u Spaladium areni u Splitu, a Italijani će se istog dana sastati sa Portugalom u 21 čas u Zagrebu.
Strelci za Rusiju bili su Aleksandar Fukin u petom i Sergej Sergejev u 17. minutu, dok su za Italijane golove postigli Gabrijel Lima u 21. i Fortino u 31. minutu.
Evropsko prvenstvo u futsalu, 1/4f:
utorak:
18.30h Rumunija - Španija
21.00h Hrvatska - Ukrajina
sreda:
18.30h Srbija - Rusija
21.00h Italija - Portugalija
Izvor: B92
Šteta što nije popularniji kod nas. Odlična igra. Važi i za fudbal na pesku. Ja volim i da igram u sali i balonu pa mi je možda zanimljivije. Uglavnom, kad vidimfutsal, retko menjam kanal.
Nazalost, pukli smo od Rusa 2:1 u cetvrtfinalu![]()
sviđa mi se ovo, mada se vidi da ima nedostataka prvenstveno u lepoti igre jer je prostor ograničen. Gledao sam i jedno ranije prvenstvo gde smo učestovali, davno nešto.
Razmišljao sam da li bi se neko od ovih velikih fudbalera snašao u futsalu. Možda po koji, retko. S druge strane, verovatno ni ovi ne bi mogli da se skontaju sami sa sobom na travnatom terenu 100x50. Sve ima svoje prednosti.
U svakom slučaju, žao mi što smo izgubili :S
mislim da bi "veliki fudbaleri" lakse igrali mali fudbal,nego obratno......naravno ne bi im bilo lako,ali ovi barsini bi mislim to najbolje mogli jer je potrebna ta mekoca pasa i uigranost inace ode sve u majcinu pardon u tribine![]()
mislim da bi "veliki fudbaleri" lakse igrali mali fudbal,nego obratno......naravno ne bi im bilo lako,ali ovi barsini bi mislim to najbolje mogli jer je potrebna ta mekoca pasa i uigranost inace ode sve u majcinu pardon u tribine![]()
Ma to su ti dva razlicita sporta po meni,bez obzira sto izgleda slicno.
Steta sto smo izgubili,nisu ni Rusi nesto ali su bolji od Hrvata.
Primili smo glupo drugi gol.
Kocic najbolji ali ni Britva se ne da.
Jeste, ali ostali su teske sirovine, izuzev Bobe Rajicevica (mada je odigrao, kako cujem, jako slabo protiv Rusa) i gose Aksentijevica (***, u Ekonomcu je trener golmana cuveni Peca Brzakovic, pa i ne cudi)...
Falio je i Peric, jedan od nasih najboljih igraca malog fudbala, koga selektor nije ni pozvao na ovo EP, iz ne znam kog razloga...
Nazalost, pukli smo od Rusa 2:1 u cetvrtfinalu![]()
*** jel bio prenos na euro sportu?
Ma to su ti dva razlicita sporta po meni,bez obzira sto izgleda slicno.
.
sviđa mi se ovo, mada se vidi da ima nedostataka prvenstveno u lepoti igre jer je prostor ograničen. Gledao sam i jedno ranije prvenstvo gde smo učestovali, davno nešto.
Razmišljao sam da li bi se neko od ovih velikih fudbalera snašao u futsalu. Možda po koji, retko. S druge strane, verovatno ni ovi ne bi mogli da se skontaju sami sa sobom na travnatom terenu 100x50. Sve ima svoje prednosti.
U svakom slučaju, žao mi što smo izgubili :S
Сада враћам филм... Знам да је Небојша Вучићевић Ушке у своје време важио као највећи мајстор у малом фудбалу, а чини ми се да су хвалили и Вермезовића... да ли и Кркић, отац овог Кркића што је у Шпанији?
Покојни Срба Стаменковић је мислим играо врло запажено мали фудбал у Америци (није исто што и футсал, али слично), а исто и Преки Радосављевић, који је био и репрезентативац Америке али у класичном фудбалу.
А Брзаковић је чудо од голмана, али добро, он је голман...