Futsal - majstori na petoparcu

Ja ponekad odem da odgledam nasu prvu ligu. Nis je uvek imao po 3 ekipe u prvoj ligi. U prvim godinama su Niski timovi dominirali ligom a pojavljivanje ekipe Marba i ulaganje velikih para (za takav sport) u taj tim se to promenilo. Od tada Marbo nekoliko godina drzi primat a Ekonomac iz Kragujevca se zadnjih godina istice.

Gledao sam SAS iz Zrenjanina dosta puta..Po meni,mnogo zanimljivije od "velikog" fudbala..

Bas danas u 17 h igra "Ekonomac" sa "SAS"-om :mrgreen:
Meni je "Jezero" ispred nosa,a jos je ulaz besplatan,pa sam jedan od redovnijih na utakmicama "Ekonomca"...
Odlicnu ekipu imaju,ali moram da istaknem Mladena Kocica,koji je zaista fenomenalan igrac...Jedan od onih zbog kojih vredi dolaziti na utakmice futsala...
Elem,sad je poceo play off,"Ekonomac" u zadnjem kolu regularnog dela prvenstva razbio "Marbo" sa 5:2,pred oko 2 000 ljudi, i sad vodi trku...:D

Ja ne volim mali fudbal. Kod ovog prvog (Falkaa) jedino st sam video je da je sebican. Jos mu je ovo best off video, mogu da zamislim koliko lopti je izgubio driblajuci u prazno. Ovaj drugi vec vidim da zna da doda bez gledanja, znaci ima fudbalsku inteligenciju.

Futsal: Srbija na Rusiju u 1/4 finalu

Reprezentacija Srbije u futsalu sastaće se u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sa Rusijom, koja je remizirala 2:2 sa Italijom u poslednjem meču C grupe.

9629481084f2f030565475174079636_orig.jpg

Rusija je posle remija sa Italijanima zauzila prvo mesto na tabeli grupe C.

Meč izmedju Srbije i Rusije na programu je u utorak sedmog februara od 18.30 časova u Spaladium areni u Splitu, a Italijani će se istog dana sastati sa Portugalom u 21 čas u Zagrebu.

Strelci za Rusiju bili su Aleksandar Fukin u petom i Sergej Sergejev u 17. minutu, dok su za Italijane golove postigli Gabrijel Lima u 21. i Fortino u 31. minutu.

Evropsko prvenstvo u futsalu, 1/4f:

utorak:
18.30h Rumunija - Španija
21.00h Hrvatska - Ukrajina

sreda:
18.30h Srbija - Rusija
21.00h Italija - Portugalija

Izvor: B92

Pratite li ovo EP u Hrvatskoj?
Sta mislite o igri nase repke?
Idemo na Ruse, bice zeznuto, ali uz maksimalno zalaganje svih nasih igraca i bolju partiju glavnih igraca, pre svega Cipija Kocica, ocekujem da mozemo da se koliko toliko suprotstavimo Rusima :)

Evo i golova iz ludacog meca sa Azerbejdzanom i snimak meca sa Portugalom:

Poslednja izmena:
sviđa mi se ovo, mada se vidi da ima nedostataka prvenstveno u lepoti igre jer je prostor ograničen. Gledao sam i jedno ranije prvenstvo gde smo učestovali, davno nešto.
Razmišljao sam da li bi se neko od ovih velikih fudbalera snašao u futsalu. Možda po koji, retko. S druge strane, verovatno ni ovi ne bi mogli da se skontaju sami sa sobom na travnatom terenu 100x50. Sve ima svoje prednosti.
U svakom slučaju, žao mi što smo izgubili :S

sviđa mi se ovo, mada se vidi da ima nedostataka prvenstveno u lepoti igre jer je prostor ograničen. Gledao sam i jedno ranije prvenstvo gde smo učestovali, davno nešto.
Razmišljao sam da li bi se neko od ovih velikih fudbalera snašao u futsalu. Možda po koji, retko. S druge strane, verovatno ni ovi ne bi mogli da se skontaju sami sa sobom na travnatom terenu 100x50. Sve ima svoje prednosti.

mislim da bi "veliki fudbaleri" lakse igrali mali fudbal,nego obratno......naravno ne bi im bilo lako,ali ovi barsini bi mislim to najbolje mogli jer je potrebna ta mekoca pasa i uigranost inace ode sve u majcinu pardon u tribine ;)

mislim da bi "veliki fudbaleri" lakse igrali mali fudbal,nego obratno......naravno ne bi im bilo lako,ali ovi barsini bi mislim to najbolje mogli jer je potrebna ta mekoca pasa i uigranost inace ode sve u majcinu pardon u tribine ;)

Pa taj fazon, Barsini ovi, tipa Mesi Pedro i ta priča. Možda i Ronaldo.
Al ono, neki lik fazon Adebajor ili Ibrahimović...Pojeli bi ga ovi, ne bi znao gde bije :lol: U stvari znao bi al bi dobio crveni karton :lol:

Ma to su ti dva razlicita sporta po meni,bez obzira sto izgleda slicno.

Steta sto smo izgubili,nisu ni Rusi nesto ali su bolji od Hrvata.
Primili smo glupo drugi gol.
Kocic najbolji ali ni Britva se ne da.

Ma to su ti dva razlicita sporta po meni,bez obzira sto izgleda slicno.

Steta sto smo izgubili,nisu ni Rusi nesto ali su bolji od Hrvata.
Primili smo glupo drugi gol.
Kocic najbolji ali ni Britva se ne da.

Jeste, ali ostali su teske sirovine, izuzev Bobe Rajicevica (mada je odigrao, kako cujem, jako slabo protiv Rusa) i gose Aksentijevica (***, u Ekonomcu je trener golmana cuveni Peca Brzakovic, pa i ne cudi :lol:)...
Falio je i Peric, jedan od nasih najboljih igraca malog fudbala, koga selektor nije ni pozvao na ovo EP, iz ne znam kog razloga...

Jeste, ali ostali su teske sirovine, izuzev Bobe Rajicevica (mada je odigrao, kako cujem, jako slabo protiv Rusa) i gose Aksentijevica (***, u Ekonomcu je trener golmana cuveni Peca Brzakovic, pa i ne cudi :lol:)...
Falio je i Peric, jedan od nasih najboljih igraca malog fudbala, koga selektor nije ni pozvao na ovo EP, iz ne znam kog razloga...

Pa uglavnom smo se branili ceo mec,gol smo dali iz neke polu kontre,a primili smo dva jedan pod precku,a drugi na glupost,nasi nisu znali gde se nalaze i onaj Cirilo ga dade.Bas sam se pitao gde je Peric.Rajicevic i Pavicevic nista.

Сада враћам филм... Знам да је Небојша Вучићевић Ушке у своје време важио као највећи мајстор у малом фудбалу, а чини ми се да су хвалили и Вермезовића... да ли и Кркић, отац овог Кркића што је у Шпанији?

Покојни Срба Стаменковић је мислим играо врло запажено мали фудбал у Америци (није исто што и футсал, али слично), а исто и Преки Радосављевић, који је био и репрезентативац Америке али у класичном фудбалу.

А Брзаковић је чудо од голмана, али добро, он је голман...

Сада враћам филм... Знам да је Небојша Вучићевић Ушке у своје време важио као највећи мајстор у малом фудбалу, а чини ми се да су хвалили и Вермезовића... да ли и Кркић, отац овог Кркића што је у Шпанији?

Покојни Срба Стаменковић је мислим играо врло запажено мали фудбал у Америци (није исто што и футсал, али слично), а исто и Преки Радосављевић, који је био и репрезентативац Америке али у класичном фудбалу.

А Брзаковић је чудо од голмана, али добро, он је голман...

I vaš nekadašnji igrač Zvonko Živković je bio odličan majstor u malom fudbalu.

Не могу да разумем да неко ко воли фудбал,не воли "мали" фудбал :zroll:
Али добро...Има много њих који су играли велики а били мајстори и за мали фудбал.
Јесте ,Ушке је легенда...
А од ових "профи" играча Рајић је легенда,и по мени Перић !
Шта тај човек зна са лоптом !
А иначе по јутјубу шта све може да се нађе од бразилаца,рецимо Фалкао z:lol:

Back