Futsal - majstori na petoparcu

On je imao najbolje sanse na ovom mecu. Pro,etio sam da nije igrao Stojkovic koga je Aca Kovacevic dosta forsirao u prve dve utakmice.

Pa jeste, najviše je lopti i dobijao, na kraju je uspeo nije ispao kiks igrač, onaj koji samo obećava a nikada rezultati od njega. Simić je potvrdio u zadnje dve utakmice da je dobar igrač, neopravdano sam bio besan na njega :)

Rekao sam vam da je Simić dobar igrač i da ne treba sumnjati u njega.
Fali mu još iskustva, ali je pokazao da može da se nosi sa igračima na ovom nivou takmičenja.
Toliko je duela i povlačanja izdržao, poput pravog pivota, da mu zaista treba skinuti kapu.

Kad je Akesnt krenuo na sudiju, nisam mogao a da se ne prisetim čuvenog incidenta sa finala plej-ofa od pre par godina :D

mentaitet lako cemo... srpska posla...

vec vidjeno polufinale u glavama i kao prosli smo protugal ovo je lakse... stisnu na pocetku dok ne povedu a posle doce to samo...

uglavnom nam se posle to obije o glavu...

svaka im cast za uspeh ali su morali protiv ukrajine koja je mnogo laska od portugala da odigraju bez neiyvesnosti...

rusija u polufinalu verovatno... bice to mnogo teza partija jer su tu rusi favoriti veliki ali opet laksi nego da dobijemo spaniju ili italiju... mislim da je polufinale upravo borba za medalju... ili srebro ili nista posto je drugi par mnogo tezi...

Momci su rekli da su do sada igrali iznad svojih mogučnosti i da su neočekivano završili u polufinalu. Onda to zaista jeste uspeh za našu reprezentaciju. Ako i ne prodju u finale treba im reći svaka čast majstori :)

giphy.gif

Ispadoše Italijani. 5:2 Iskreno nije mi žao zbog 8 Italijanobrazilaca i antipropagande futsala. Nisu ni Kazahstanci bolji po tom pitanju ali njih donekle i razumem jer nisu talentovana nacija pa kupuju igrače. Ne odobravam takve stvari i smatram da treba da se ograniči broj naturalizovanih stranaca. Koliko sam shvatio Igita je dobio žuti i neće igrati polufinale protiv Španaca pa im dajem kvotu 1,01 za prolaz u finale. Lepo bi bilo da su se nama pali ali šta ćeš. Idemo na jake Braziloruse pa kud puklo da puklo. Gledao sam ih danas, imaju onu strvinu od igrača Limu kao sidraša koji se teško čuva. Biće to verovatno najteža utakmica do sada.

Poslednja izmena:
Momci su rekli da su do sada igrali iznad svojih mogučnosti i da su neočekivano završili u polufinalu. Onda to zaista jeste uspeh za našu reprezentaciju. Ako i ne prodju u finale treba im reći svaka čast majstori :)

giphy.gif

Momci su već osvojili naša srca. Sve drugo je manje bitno!

p.s. ''Ja sam Rikardinjo, ja sam Rikardinjo, ja sam Rikardinjo.. U ****** gde je lopta!??''

Back