Futsal - majstori na petoparcu

Uf, bio sam. Bilo je za infarkt. Portugalci mi liče na kolege iz velikog fudbala. Mnogo šansi stvaraju, ali ih ne realizuju.
MI sa druge strane imamo jako dobrog golmana, pu pu pu da ga ne ureknem, a i ostali momci su dobri. Trče, bore se, znaju lopte.
Videćemo sad kako će biti protiv Ukrajine kad moramo da napadnemo,

U sustini i ne moramo da ih napadnemo ali zasto da ne. Imamo kapacitet ako su Ukrajinci slabiji od Portugala. Samo moramo pametno da se ne napalimo previse. Oprezno u napadu, cvrsto u odbrani. Gledao sam Ukrajince protiv Madjara. Madjari su im napravili mnogo problema bez obzira sto su izgubili. Ukrajinski klubovi su inace bili bas jaki, ne znam kakvi su sada. Sahtjor i Dinamo su bili dobri dok je KMF Koska igrala LS.

sad gledam Rusi imaju 5 Brazilaca i uz Spance su favoriti za zlato

koja je onda uopste i poenta prvenstva... daj da svi dovedemo po nekoliko Brazilaca pa da pustimo samo njih da igraju da vidimo ko ima najbolje skaute

povraca mi se...

Skoro sve reprezentacije imaju Brazilce u ekipi. Za Rusiju neki igraju desetak godina npr. Cirilo a ima barem 5-6 Brazilca u toj ekipi.. Kazahstanci takodje imaju par Brazilaca i golmana/igraca Argentinca, Azerbejdzanci isto nekoliko Brazilaca. Italijani mozda i najvise Brazilaca a kobajagi fudbalska nacija. Pa i Rikardinjo nije bas Portugalac...
Ok je da imas jednog ili dvojicu naturalizovanih ali da imas prakticno celu petorku to je antipropaganda futsala. Tome treba stati na put.

Samo nase u ekipi pa da smo i zadnji.

Слажем се.Увек и у свим спортовима.
И ја бих изразио дивљење оним голом Рикардиња. Оно не може свако извести да је на аеродрому и да га не чува нико...тако да и није баш брука за нашег фудбалера.
Генијалан потез.
И наравно:геније голман Аксентијевић !
И срећно против Украјине...

Skoro sve reprezentacije imaju Brazilce u ekipi. Za Rusiju neki igraju desetak godina npr. Cirilo a ima barem 5-6 Brazilca u toj ekipi.. Kazahstanci takodje imaju par Brazilaca i golmana/igraca Argentinca, Azerbejdzanci isto nekoliko Brazilaca. Italijani mozda i najvise Brazilaca a kobajagi fudbalska nacija. Pa i Rikardinjo nije bas Portugalac...
Ok je da imas jednog ili dvojicu naturalizovanih ali da imas prakticno celu petorku to je antipropaganda futsala. Tome treba stati na put.

sad sam gledao i sastav Italijana koji su jos gori od Rusa po tom pitanju

strasno

Opasno smo usli u ovaj mec. Prva sansa gol i jos dve 100% sanse od kojih je jedna morala da bude resena. Sad su nas Ukrajinci pritisli i ne daju nam da predjemo pola. Ovo je eliminaciona faza i nema mesta greskama. Ne znam da li je taktika ici na kontre ili sta vec ali sa Ukrajincima mozemo da se nosimo. Pitanje je da li cemo cekati gresku jer smo na vreme dali gol ili cemo u drugom poluvremenu opet krenuti na pocetku da ih matiramo.

Ja sam proveo na telefonu zadnja dva minuta i nisam primetio da smo dali gol u zadnjoj sekundi. Dajemo gol ja skacem sa kreveta, vicem i tek onda provaljujem 0:00 pored rezultata 2:1. :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Bravo momci idemo da se borimo za medalju!
Mnogo tvrda utakmica. Ukrajinci su pokazali da su nezgodna ekipa sto sam i prepostavljao pre meca ali nisam hteo da baksuziram. Malo smo se previse povukli posle naseg gola i to nam se osvetilo. Imamo individualno tehnicki bolje igrace ali Ukrajinci su itekako uigrana ekipa. Znaju sta hoce i bas su nas pritisli, cak mislim da su imali veci posed lopte. Videcemo protiv koga cemo igrati u polufinalu ali protiv koga god da se padnemo bice pakleno tesko. Emotivno su se nasi bas istrosili pre svega zbog Portugalije a sada i ove infarkt utakmice. Treba se ocitaviti posle svega ovoga. Mada sta god da se desi pokazali smo da imamo dobar tim i da momci zasluzuju da Arena bude puna u polufinalu.

Imali smo do sad dosta sreće. Valjda je nismo istrošili. Biće jako teško u polufinalu.

Bice sigurno. Dajem vece sanse Rusima. Sa njima smo se u proslosti makljali. Mozemo uz dosta srece da prodjemo u finale gde bi nas po meni cekali Spanci ili Italijani. E tu vec bi bili bas veliki autsajderi.

- - - - - - - - - -

Ko peglom da je snimano. Ima li bolji snimak?

Rikardinju svaka čast, on je Velemajstor ali za svakog ko nosi Srbiju kao svoju zemlju u srcu ova se činjenica ne sme zaboraviti!

EU_on_Kosovo_independence.svg.png

Ne priznaju tzv. nezavisnost Kosova.

Priznaju isto.

Poslednja izmena:

Back