Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Evo parova koje vec verovatno znate:

"Staza šampiona"

Salcburg - Hapoel Tel Aviv
Rozenborg - Kopenhagen
Bazel - Šerif
Sparta Prag - Žilina
PARTIZAN - ANDERLEHT

"Staza pratilaca"

Jang bojs - Totenhem
Braga - Sevilja
Verder - Sampdorija
Zenit - Okser
Dinamo Kijev - Ajaks

Salzburg ce nakon prokockane prilike i debakla prosle sezone od Makabi Haife morati izboriti vizu za LS opet protiv Izraelskog kluba-Hapoela iz Tel Aviva . I Skandinavija ce imati svog predstavnika u LS- To ce biti Kopenhagen ili Rozengorg . Bazel kuci docekuje moldavski Serif i cini se da ima veliku priliku za ulaz u LS. U takozvanom "Cehoslovackom" derbiju sastaju se Sparta iz Praga i Zilina. Cesi dugo poste i nema ih u LS pa je ovo solidna prilika da se iskoristi , sa druge strane videcemo hoce li Zilina ici putem Artmedije koja je ne tako davno vec igrala u najelitnijem fudbalskom takmicenju u Evropi. Uprkos sto je Jang Bojs po mnogima iznenadio Fenerbahce , tesko je reci da mogu proci i preko Totenhema. U Iberijskom derbiju se sastaju Braga i Sevilja, u verovatno najprivlacnijem duelu play-off-a igraju Verder i Sampdorija. Verder zeli da se konacno opet dokopa Lige Sampiona, dok "gusari" iz Italije takodje zele nesto vise u Evropi. Zanimljivo bi moglo biti u dvomecu Zenit-Okser i cini se da je Zenit po imenima, i po kvalitetu jaci od Francuza.. U Kijevu se sastaju dva redovna ucesnika u Evropi - Dinamo i Ajaks... do sada je vise pokazao Dinamo koji je bio ubedljiv protiv Genta, dok Ajaks lako postize golove , kao sto ih isto tako lako i prima.. U svakom slucaju svi jedva cekamo play-off meceve i konacan rasplet da se vidi ko ide medju 32 najbolje ekipe u Evropi.

Uzvišeni, šta ne razumeš ? Hteli ste svoju ligu, imate je, mi ne želimo zajedničku ligu.
Nismo je želeli ni u košarci, ali nas obične navijače se nije pitalo.
Ne želimo na našim stadionima, ne želimo da ulicama naših gradova hodaju u crno obučene nakaze i pevaju pesme o Paveliću, Gotovini, Crnoj Legiji.

Uzvišeni
То је скуп поводом обележавања неког к.у.р.ц.а. у месту где је рођена свиња звана Томпсон тако да је цела ''гомила'' истог размишљања и ставова.
Сви би ви да се сада дружимо...
И ви и шиптари сте ратом,злочинима...откинули делове наше територију,направили своје државе и сад ''ајде да се волимо'''...е па док се отето не поврати нема с вама ничег осим рата не дај Боже.
Не требаш ми у Београду ни са онаквом капом а ни са ставом какав имаш за Космет довољно је то што си хрват.
Били смо ми заједно превише пута и сваки пут нам се обило о главу.
Прво Јасеновац а сад олуја,бљесак итд...
Ви изгледа нисте свесни колико ми вас и даље мрзимо и увек ће тако остати.
Изгледа се превише вртиш по оваквим форумима где пишу којекакви што своје ставове могу само на интернету да износе.

mislim da gresis, ti nisi svestan koliko oni nas mrze, pogledaj ove njihove sto dolaze na forum, jedino je Car Zg OK, ostalo je patoloski ostrasceno
oni su prvi poceli da svoju naciju grade na tome da nisu Srbi, a nakon toga je usledila i mrznja, kad vec nisu nista mogli Ugarima i Svabama onda su krenuli protiv Srba
to isto rade i muslimani (ili kako se vec nazivaju) i *********, kopiraju Hrvate

mislim da gresis, ti nisi svestan koliko oni nas mrze, pogledaj ove njihove sto dolaze na forum, jedino je Car Zg OK, ostalo je patoloski ostrasceno
oni su prvi poceli da svoju naciju grade na tome da nisu Srbi, a nakon toga je usledila i mrznja, kad vec nisu nista mogli Ugarima i Svabama onda su krenuli protiv Srba
to isto rade i muslimani (ili kako se vec nazivaju) i *********, kopiraju Hrvate

E, brate, nije da ima veze sa fudbalom, ja stalno o ovome pricam al' jos nisam uspeo da kaem tako ukratko. :)

Ма исто размишљамо.
Ми њих мрзимо ал нас боли туки за њих а они имају комплек па морају стално да доказују да нису Срби ;)

Poslednja izmena:
Ja imam dosta grbova timova iz Bosne i Hercegovine i Srbije a evo i liga
Super Liga (16)
Prva Liga (18)
Srpska Liga Beograd (16)
Srpska Liga Vojvodina (16)
Srpska Liga Zapad (16)
Srpska Liga Istok (16)
Zona Morava (16)
Zona Dunav (16)
Niška Zona (18)
Beogradska Zona (18)
Pomoravsko-Timočka Zona (18)
Vojvodjanska Liga Istok (18)
Vojvodjanska Liga Zapad (18)
Zona Drina (16)
PFL Subotica (16)
PFL Sombor (16)
PFL Zrenjanin (16)
PFL Novi Sad (16)
PFL Sremska Mitrovica (16)
PFL Pančevo (16)
Okružna Liga Borska (16)
Okružna Liga Zaječarska (14)
Okružna Liga Pomoravska (16)
Okružna Liga Nišavska (16)
Okružna Liga Pirotska (12)
Okružna Liga Jablanička Istok (13)
Okružna Liga Jablanička Zapad (13)
Okružna Liga Pčinjska (15)
Okružna Liga Rasinska A (14)
Okružna Liga Rasinska B (14)
Okružna Liga Toplička (12)
Okružna Liga Braničevska (16)
Okružna Liga Podunavska (16)
Okružna Liga Kolubarska (16)
Okružna Liga Mačvanska (16)
Okružna Liga Šumadijska (16)
Okružna Liga Moravička (16)
Okružna Liga Zlatiborska (18)
Okružna Liga Raška (18)
Prva Niška Liga (16)
Prva Liga Kragujevca (16)
Prva Beogradska Liga (18)
Liga Kosovskog Pomoravlja (10)
Liga Centralnog Kosova (14)
Liga Severnog Kosova (6)
to je iz Srbije i jos 550 grbova
A iz Bosne i Hercegovine
Premijer Liga (16)
Prva Liga FBiH (16)
Prva Liga RS (14)
Druga Liga FBiH - Centar (16)
Druga Liga FBiH - Sjever (15)
Druga Liga FBiH - Jug (15)
Druga Liga FBiH - Zapad (14)
Druga Liga Srpska - Istok (15)
Druga Liga Srpska - Zapad (15)
I jos 320 grbova.

Свака му част.

Дража ми је 100% Српска репрезентација па макар никада ништа не урадили, него да доводимо црнчуге, жуте и пропале Европљане.:super:

Sta ce mu ovakve parole, podseca me stilom ponasanja na Gurovica...

Srbija je drzava svih ljudi koji ovde zive, i Srba i ostalih naroda, ko god uzme pasos i pristane da bude nas drzavljanin moze da igra, ako nam to koristi reprezentaciji, ako dobar igrac hoce da igra za nas...zasto mu ne dati sansu. Nema mnogo takvih, nemoj da baronisemo da cemo postati Francuska, niti imamo kolonije odakle uvozimo crnce i arape, niti se neko otima za nas pasos.

Razocarao me je sa ovakvom pricom, dovoljno je dobar fudbaler da ne protura ovakve profasisticke izjave.

Nama treba manje Milijašinja a više Ljajića, obzirom da on polako izrasta u vrhunsku desetku, nešto što nismo imali još od Piksija, i nešto bez čega smo totalno bezopasni kad nam zatvore krila.

Ne sviđa mi se nešto ideja pozivanja Klea. Da je barem rođen ovde, ili da je barem odrastao, pa 'ajde, ali ovako, da se on u Srbiju preseli sa 22, 23 godine, i da ga mi odmah lansiramo u nacionalni tim - ne, to mi se ne definitivno ne sviđa.

Back