Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Dajte link za gledanje Djepar-Spartak....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinamo je ispao na dan kad je bila oluja. Onaj gore sve vidi.
Kao i uvek, spala knjiga na jedno slovo.. Partizan
Ne, Dinamo je ispao dan prije. Danas je obljetnica Oluje. A hrvatske reprezentacije, hrvatski klubovi, bilo što hrvatsko ne može izgubiti na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Danas Hajduk pobjedio 3:0 te nadoknadio 1:3 iz prve utakmice. Nema paradoksa, očekivano pobjeda na Dan pobjede. I to dostatna za prolaz.
Mnogo zanimljiviji penali su bili na mecu Partizan-NewcastlleJa sam gledao uživo preko neta i stvarno nisam video zanimljivije.Preporučujem da malo potražite po youtube-u, nećete se pokajati.
Mislio sam da regionalna liga u nogometu nije potrebna, no ipak jest. Zabrinjavajuće je da Dinamo ispada od kluba iz Moldove, da su bolji klubovi s Cipra ili klub iz Monaka. Kad već postoji u ostalim športovima koji mene zanimaju (košarka, rukomet, vaterpolo), neka postoji i ovdje.
Zamislio sam ligu ovako... Obuhvaćala bi 8 država s nestabilnim ligama okruženim Italijom, Austrijom, Mađarskom, Rumunjskom, Bugarskom i Grčkom koje imaju stabilne lige. Imala bi maksimalno što jedna nepodijeljena liga može obuhvaćati - 20 klubova. Oni bi dolazili iz 8 država: Slovenije, Hrvatske, BiH, Albanije, Srbije, Kosova, Crne Gore i Makedonije. Zvala bi se: Balkanska ujedinjeno regionalna europska kvalitetna liga (BUREK liga). Da se igra ove sezone, izgledala bi ovako:
* 1. prvak Hrvatske - Dinamo Zagreb
* 2. doprvak Hrvatske - Hajduk Split
* 3. dodoprvak Hrvatske - Cibalia
* 4. četvrtoplasirani iz Hrvatske - Šibenik
* 5. prvak Srbije - Partizan
* 6. doprvak Srbije - Crvena zvezda
* 7. dodoprvak Srbije - OFK Beograd
* 8. četvrtoplasirani iz Srbije - Spartak Zlatibor Voda
* 9. petoplasirani iz Srbije - Vojvodina
* 10. prvak Kosova - KF Trepça
* 11. prvak Slovenije - Koper
* 12. doprvak Slovenije - Maribor
* 13. prvak BiH - Željezničar
* 14. doprvak BiH - Široki Brijeg
* 15. prvak Albanije - Dinamo Tirana
* 16. doprvak Albanije - Besa Kavajë
* 17. prvak Crne Gore - Rudar
* 18. doprvak Crne Gore - Budućnost Podgorica
* 19. prvak Makedonije - Renova
* 20. doprvak Makedonije - Rabotnički
Po veličini države te kvaliteti i stabilnosti njene lige rasporedio sam koliko koja država treba imat predstavnika. Najrealnije: 5 iz Srbije, 4 iz Hrvatske, 1 s Kosova te po 2 iz ostalih.
Vaše mišljenje o ovoj ideji općenito te ako se slažete bi li drukčije nego što sam ja zamislio...
Zamisli navijače u Zagrebu, Splitu, Širokom, Sarajevu, Zenici, Beogradu.. bilo bi krvi do kolena. Drugo je vaterpolo i košarka, rukomet, tu tenzije nisu ni blizu onakve kao u fudbalu.
Koliko bi policije moralo biti, da ne dođe do sranja, i ko bi to plaćao ?
Uostalom koliko znam, BBB su izričito protiv neke ovakve lige, a ni u Srbiji baš nisu ludi za hrvatskim klubovima.
Seti se uostalom meča Široki-Sarajevo, pa umalo rat nije izbio.
Pa cekajte...vi odmah pocinjete da ce se tuci...slusaj i tako se stvaraju radna mjesta...sto vise ljudi zaposljavaju sto sigurnije...pitanje je? Da li imaju dovoljno novaca za to...
A sto se mene tice protiv sam ove tvoje opcije...
Bolje ona stara opcija...u bivsoj jugi...
A stvarno Dinamo ispao....to je tako zalosno ***...