Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Sramota da RTS nece prenosti direktno ovu utakmicu nego samo Zvezdu. RTS ima prilike da prenosi sve tri utakmice nasih timova jer igraju u razlicitim terminima a koliko gledam programsku semu na njihovom sajtu nema nista od toga. Bruka za nacionalni servis.

Mozda ne daju iz OFK-e da se prenosi. Nadaju se da ce ovako biti veca poseta, a i ja mislim da ako sad ne obore rekord posecenosti u poslednjih 10-15 god. nisu nista uradili.

Pa kad bi Zvezda Stub Srpstva i Nacije, uzela koji bod, možda nekad i bi.. Uglavnom Partizan skuplja bodove.. učešće u LŠ pod Mateusom, prolazak grupa Kupa Uefa i prezimljavanje u Evropi pod Vermezom.

Mozda ne daju iz OFK-e da se prenosi. Nadaju se da ce ovako biti veca poseta, a i ja mislim da ako sad ne obore rekord posecenosti u poslednjih 10-15 god. nisu nista uradili.

Ma kako da ne. A koja druga utakmica ima u Srbiji koja se moze pogledati uzivo? Za Spartak ce verovatno naci razlog da je skup prenos iz Ukrajine, a za OFK da bi prodali karte.
A za Zvezdu i Partizan mogu da prenose to nije ni skupo a i ne plase se ni da navijaci nece doci.
Pusti te prazne price to je za malu decu.

Radi se o tome da većina sportova (mislim na ozbiljne sportove) u kojima su akteri devojke, ne mogu biti dinamični i kvalitetni kao muški.
Možda je prijatnije za gledanje,za promenu i iz radoznalosti pogledati ali brzo dosadi..
Inače žene i fudbal mi baš ne idu. Odbojka, atletika, rukomet, pojedini borilački sportovi -da, ali fudbal definitivno ne :rumenko:

Đurđević: "Bićemo hrabri"

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je Galatasaraj favorit u revanš meču 3. kola kvalifikacija za LE, ali da će njegovi igrači prikazati hrabru igru.

6523315304c596c08d76ea712034502_big.jpg

"Utisak je da smo mi favoriti posle povoljnog rezultata u prvoj utakmici, ali kada vidite jačinu kluba kakav je Galatasaraj jasno je da je turski klub favorit u predstojećem meču. Imaju kvalitetnu ekipu sa trenerom koji je osvajao Ligu šampiona", rekao je Đurđević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri OFK Beograda i Galatasaraja u četvrtak od 17.30 igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Moguća je promena termina, pošto je uprava beogradskog kluba tražila od UEFA da meč počne pola sata ranije, u slučaju da se igraju produžeci, pošto na stadionu na staroj Karaburmi nema reflektora.

U prvom meču, prošlog četvrtka u Istanbulu, bilo je 2:2. Turski tim je vodio sa 2:0, ali su "romantičari" sa dva gola u završnici uspeli da izbore remi.

Đurđević je rekao da veruje u svoje igrače i da će svi dati maksimum kako bi OFK prošao u sledeće kolo.

"Zgazili smo lavu na rep i ako budemo mirni on će nas napasti. Svesni smo šta smo uradili u prvoj utakmici, nismo igrali napadački, ali utakmica se igra 90 minuta i u završnici smo uspeli da izjednačimo. Ekipu ne pravim prema Galatasaraju, već na osnovu kvaliteta igrača. Uz svo uvažavanje protivnika, meni su moji igrači najbolji na svetu - bolje nemam", rekao je on.

"U istoriju ulaze hrabri. I Spartanci su bili hrabri, ali su na kraju izginuli i ipak ušli u istoriju. Učinićemo sve da prođemo", dodao je on.

Trener "romantičara" rekao je da će odbrana obratiti pažnju na dvostrukog strelca iz prve utakmice Arda Turana i da očekuje da će Hari Kjuel biti u startnoj postavi Galatasaraja.

On je dodao da uprava kluba radi na transferu dvojice ili trojice iskusnijih igrača, kako bi pomogli mladim fudbalerima, koji se, kako je rekao, zdravom konkurencijom bore za mesto u prvom timu.

Napadač OFK Beograda, strelac izjednačujućeg gola u Istanbulu, Nenad Injac rekao je da je optimista i da veruje u plasman njegovog tima u sledeće kolo.

"Očekujem težu utakmicu od one u Istanbulu, pokazali smo da možemo dobro da igramo. Veliki sam optimista i verujem u prolaz. Nećemo se uplašiti, hrabro ćemo ući u utakmicu i neka bolji pobedi. Oni imaju iskusan tim, starije igrače, mislim da to možemo da iskoristimo i brzim napadima dođemo do gola", rekao je Injac.

Fudbaleri i deo stručnog štaba OFK Beograda se nalaze na mini pripremama u Paraćinu i biće u karantinu sve do početka utakmice koja se igra u četvrtak.
B92

Poslednja izmena:
Храбри улазе у историју

Тренер ОФК Београда Дејан Ђурђевић рекао је да је Галатасарај фаворит у предстојећој реванш утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европа, али да ће његови фудбалери храбром игром покушати да изборе позитиван резултат и пролаз у следеће коло.

"Утисак је да смо ми фаворити после повољног резултата у првој утакмици, али када видите јачину клуба какав је Галатасарај јасно је да је турски клуб фаворит у предстојећем мечу. Имају квалитетну екипу са тренером који је освајао Лигу шампиона", рекао је Ђурђевић на конференцији за новинаре у Београду.

ofk1.jpg

Фудбалери ОФК Београда и Галатасараја у четвртак од 17.30 играју реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу Европа. Могућа је промена термина, пошто је управа београдског клуба тражила од УЕФА да меч почне пола сата раније, у случају да се играју продужеци, пошто на стадиону на старој Карабурми нема рефлектора.

У првом мечу, прошлог четвртка у Истанбулу, било је 2:2. Турски тим је водио са 2:0, али су "романтичари" са два гола у завршници успели да изборе реми.

Ђурђевић је рекао да верује у своје играче и да ће сви дати максимум како би ОФК прошао у следеће коло.

"Згазили смо лаву на реп и ако будемо мирни он ће нас напасти. Свесни смо шта смо урадили у првој утакмици, нисмо играли нападачки, али утакмица се игра 90 минута и у завршници смо успели да изједначимо.

ofk3.jpg

Екипу не правим према Галатасарају, већ на основу квалитета играча. Уз сво уважавање противника, мени су моји играчи најбољи на свету - боље немам", рекао је он.

"У историју улазе храбри. И Спартанци су били храбри, али су на крају изгинули и ипак ушли у историју. Учинићемо све да прођемо", додао је он.

Тренер "романтичара" рекао је да ће одбрана обратити пажњу на двоструког стрелца из прве утакмице Арда Турана и да очекује да ће Хари Кјуел бити у стартној постави Галатасараја.

Он је додао да управа клуба ради на трансферу двојице или тројице искуснијих играча, како би помогли младим фудбалерима, који се, како је рекао, здравом конкуренцијом боре за место у првом тиму.

Нападач ОФК Београда, стрелац изједначујућег гола у Истанбулу, Ненад Ињац рекао је да је оптимиста и да верује у пласман његовог тима у следеће коло.

"Очекујем тежу утакмицу од оне у Истанбулу, показали смо да можемо добро да играмо. Велики сам оптимиста и верујем у пролаз. Нећемо се уплашити, храбро ћемо ући у утакмицу и нека бољи победи. Они имају искусан тим, старије играче, мислим да то можемо да искористимо и брзим нападима дођемо до гола", рекао је Ињац.

Фудбалери и део стручног штаба ОФК Београда се налазе на мини припремама у Параћину и биће у карантину све до почетка утакмице.
PTC

Back