Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Ma nece biti nista od toga...Realno svim klubovima u Srbiji trebaju novi stadioni,sem mozda Smederevu posto se njihov gradi i nov je...

Ovo ostalo zali Boze,i zato kazem tesko da mi mozemo dobiti EP 2020,jer za to su potrebni super stadioni,a ovi nasi su ocajni...

Ali ja mislim da baš zato što imamo jadne stadione, i sve ostalo UEFA i želi da mi organizujemo, da bi se fudbal razvio i u državama gde nije baš tako zastupljen...mi nikada nećemo napraviti stadione, osim ako nam ne dodele organizaciju EP-a...nije ni J. Afrika tako moćna država, pa je ipak organizovala SP...koja je fora dati Engleskoj, Nemačkoj, Italiji...kad već imaju stadione i sve potrebno...mislim da su to i oni shvatili, pa idu na malo slabije države...

Znao sam da ce neko ovako da reaguje.A da ja tebe pitam nesto: da li ti mislis da su svi Hrvati koljaci i ustase,ili svi Nemci fasisti,ili obrnuto,da smo svi mi Srbi zlocinci kako nas u svetu predstavljaju? E da svi ljudi ovog sveta misle tako,ceo ovaj svet bi otisao u **** i svi bi ratovali i mrzeli se celu vecnost.Slazem se,igralo se glavama,klalo i ubijalo,ljudi su se mrzeli,ali ne mozes to GENERALIZOVATI na ceo narod,celu naciju...Bilo je,ne povratilo se...Zlocinci treba da odgovaraju,da budu kaznjeni,a nove generacije da probaju da izgrade neki novi svet,neke bolje odnose,gde nece mrznja da bude prva asocijacija u medjusobnoj interakciji...

to su brate Srbi pokusali 2 puta, pa su im ocistili preko milion ljudi i to na kakav nacin.
To o cemu ti pricas je utopija, vidis kako hrvati reaguju na m2 svoje teritorije, a sta mi da radimo kada nam komadaju nase teritorije i narod.
Ni nacisticka nemacka nije predstavljena u svetu kao Srbija devedesetih(jedino se slazem da je sama zasluzna za takvu situaciju). NIKAKO ne mozes porediti APSOLUTNO ni jedan deo sveta sa ovim regionom(tacnije, najvise srbima i hrvatima). Mnogo puta je istorija zaboravljena i mnogo puta se to Srbima osvetilo da bi razmisljali tako lezerno i prijateljski kao ti. Ali kao sto sam kazes, na svetu nas ima svakakvih, sto je u neku ruku dobro. Procitaj malo i "knjige" druge strane pa ces videti kako oni razmisljaju pa ces shvatiti da si u manjini. NE da je rano za tako nesto, nego ne daj boze nikada!!! Zbog buducih generacija!!!
ps. jevreji i palestinci(muslimani) su mala deca za nas, pa ti uporedi

Poslednja izmena:
po meni je jedina Anticeva greska ta sto nije usao u teren i dao gol australiji. Sve ostalo je bilo dobro.
Nas vise kopka sto smo imali otvoren put bar do cetvrtfinala, a da smo u osmini finala igrali sa argentinom svi bi rekli ma bolje da nismo prosli grupu da nas ne rasture. TAKVI SMO MI!!!
Napred Anticu

ps. sto se tice penala, mislim da je po kriterijumu sa tog SP MORAO biti penal. Niko mu ni rec ne bi rekao!
Dovoljno je samo uporediti vidicev i njegov penal.

Poslednja izmena:
to su brate Srbi pokusali 2 puta, pa su im ocistili preko milion ljudi i to na kakav nacin.
To o cemu ti pricas je utopija, vidis kako hrvati reaguju na m2 svoje teritorije, a sta mi da radimo kada nam komadaju nase teritorije i narod.
Ni nacisticka nemacka nije predstavljena u svetu kao Srbija devedesetih(jedino se slazem da je sama zasluzna za takvu situaciju). NIKAKO ne mozes porediti APSOLUTNO ni jedan deo sveta sa ovim regionom(tacnije, najvise srbima i hrvatima). Mnogo puta je istorija zaboravljena i mnogo puta se to Srbima osvetilo da bi razmisljali tako lezerno i prijateljski kao ti. Ali kao sto sam kazes, na svetu nas ima svakakvih, sto je u neku ruku dobro. Procitaj malo i "knjige" druge strane pa ces videti kako oni razmisljaju pa ces shvatiti da si u manjini. NE da je rano za tako nesto, nego ne daj boze nikada!!! Zbog buducih generacija!!!
ps. jevreji i palestinci(muslimani) su mala deca za nas, pa ti uporedi

Ja uopste ne govorim samo o nama Srbima.Svi treba da se potrude da se naprave koliko,toliko normalni odnosi medju buducim generacijama.Zar je resenje ziveti u stalnoj mrznji?Ja ne govorim o novoj SFRJ(ne daj Boze),ali treba stvoriti povoljniju klimu u regionu i bar malo poraditi na normalizaciji odnosa,da ne bude slucaj,da svakog Srbina ili Hrvata,suprotna strana etiketira kao zlocinca.Na tome treba sve strane da prorade

Ja uopste ne govorim samo o nama Srbima.Svi treba da se potrude da se naprave koliko,toliko normalni odnosi medju buducim generacijama.Zar je resenje ziveti u stalnoj mrznji?Ja ne govorim o novoj SFRJ(ne daj Boze),ali treba stvoriti povoljniju klimu u regionu i bar malo poraditi na normalizaciji odnosa,da ne bude slucaj,da svakog Srbina ili Hrvata,suprotna strana etiketira kao zlocinca.Na tome treba sve strane da prorade

nesto ovako brate:
http://www.jutarnji.hr/na-ulazu-u-split-osvanuo-uvredljivi-transparent--srbe-na-vrbe-/845477/
ne zanosi se glupostima, to bi bio jedan od domacina tog prvenstva.
Uvidjas li ironiju, NIKAD ZABORAVIT, pitam se STAI!!!

Hteo bih da kupim kopacke.Puno sam razmisljao koje bi mogle da budu i resih da kupim mercurial vapor rosa(roze nike kopacke ) koje mi se u pocetku kada su izasle nisu svidjale a sada ih nema u prodaji:dash:,nacuo sam negde da mogu da se naruce,ako bi mi neko pomogao i rekao gde i kako da se naruce bio bih mu veoma zahvalan,a ako moze i neki savet ako nemaju mercurial vapor rosa koje kopacke da kupim(Pare nisu problem;))

World-cup-2010-logo.jpg

svi mi govore da ima skrivena poruka na logu :per:

sta je toooo ????? :rtfm:

:D :D :D :D :D :D :D

pa zar ne vidis ?toliko je ocigledno...e ovako sad cu da ti objasnim...

Fudbaleru na logou je levo koleno iskocilo...a u juznoj africi postoji jedno pleme koje tradicionalno maloj deci lome noge kad se rode...pa kroz taj logo oni promovisu tradiciju :rtfm::rtfm:

Back