Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Ne razumem...Pa sta je komentator trebao reci...Krasicu ebem ti mater!!!!!!!!!!!!! ili sta?
Covek je rekao..."o kakva promasena sansa,kakva neiskoriscena prilika" i to je po meni sasvim normalno.Ne moze komentator da komentarise kao sto mi komentarisemo kuci.Mi se malo zapijemo pa pljujemo po celom timu kada gube a kad pobedjuju onda su orlovi i tako to.To je licemerno.
Sa druge strane.Da li ti uopste navijas za Srbiju? Ako navijas,objasni mi kako se to daje podrska timu,tako sto ces da ih psujes???

Ne razumem...Pa sta je komentator trebao reci...Krasicu ebem ti mater!!!!!!!!!!!!! ili sta?
Covek je rekao..."o kakva promasena sansa,kakva neiskoriscena prilika" i to je po meni sasvim normalno.Ne moze komentator da komentarise kao sto mi komentarisemo kuci.Mi se malo zapijemo pa pljujemo po celom timu kada gube a kad pobedjuju onda su orlovi i tako to.To je licemerno.
Sa druge strane.Da li ti uopste navijas za Srbiju? Ako navijas,objasni mi kako se to daje podrska timu,tako sto ces da ih psujes???

Bratac evo kako se komentarise, sa energijom, sa snagom i sa neophodnim darom da podignu atmosferu, sa emocijom vrhunskom a ne samo da se otalja poso kao ovi danasnjiu. Danas prenose utakmicu bez emocija, bez energije, smeka, snage itd itd kao da prenose takmicenje u pecanju. Pogotovu oni koji komentarisu tenis na RTS i B92.

ITD ITD

Kao prvo, što je šport? Ta riječ potječe od engleske "sport" što znači samo "zabavna igra. " Što onda okarakterizirati športom? Fizičku aktivnost? Kako je onda šah po mnogima šport? Najlogičnije bi bilo športom nazvati svaku igru sa striktnim pravilima koja nije na sreću. Tako igre s kartama nisu šport, ne postoji stupnjevanje kvalitete, svatko može pobijediti zbog sreće što su se tako posložile karte. Kad bih to uzeo, onda je i križić-kružić poput šaha šport, ipak to nije na sreću. Definitivno ne postoji dobra definicija. "Fizička aktivnost koji ljudi obavljaju iz raznih razloga. " Pa i spolni odnos je to! Znači, ne zna se što riječ "šport" znači.

Šah i drugi športovi su zamjena za rat, što nedostaje tomu?

U potpunosti se slazem sa tobom.
Kada uporedimo ove sadasnje komentatore sa starom gardom, prosto smjesno, ispravka zalosno...
Sada prenose utakmice bez ikakvog uzbudjenja emocija, prije su komentatori volili da komentarisu utkmice, nisu to shvatali kao posao, a imam osjeca da ovi danas to samo odradjuju i da jedva cekaju da se utakmica zavrsi...
Stojanovic proglasen za naseg najboljeg komentatora :dash:
A covjek samo zna da prica o statistici, ne znam vise gdje je izvlaci, ne bitno da li je utakmica uzbudljiva ili dosadna on svojim monotonim komentarima svaku upropasti...

danas svako moze da bude komentator.. nije ni cudo sto su ona dvojica zavrsili kao voditelji "nindzi" na fox-u, kad nemaju pojma sa zivotom.
ni komentatori vise nisu kao sto su nekad bili.. a mozda se i taj duh izgubio u vremenu tranzicije.

Od tri utakmice izgubili dve (i to od koga) jednu pobedili na sreću, sa 10 igrača Nemci imali penal i bar 3 stopostotne šanse, a selektor Antić priča kako smo bili opasni samo nismo imali sreće... Qq, dole više da PORAZE pretvaramo u POBEDE... Svet nas ismeva, a mi dočekujemo naše heroje, koji jedva dadoše 2 gola... A tek blam protiv Novog Zelanda... Kaže naš selektor da smo mnogo jaki jer smo bili ispred Francuza u grupi... Pa s obzirom da smo videli kako su igrali Francuzi, nije ni čudo što smo bili ispred njih... Ajde da vidimo šta INFERIORNI gosn Antić zna sada protiv Italije, S.Irske, Slovenije... Teško mi je to da priznam, ali izgleda da Slovenci trenutno igraju bolji fudbal od nas Srba...:gace:

Od tri utakmice izgubili dve (i to od koga) jednu pobedili na sreću, sa 10 igrača Nemci imali penal i bar 3 stopostotne šanse, a selektor Antić priča kako smo bili opasni samo nismo imali sreće... Qq, dole više da PORAZE pretvaramo u POBEDE... Svet nas ismeva, a mi dočekujemo naše heroje, koji jedva dadoše 2 gola... A tek blam protiv Novog Zelanda... Kaže naš selektor da smo mnogo jaki jer smo bili ispred Francuza u grupi... Pa s obzirom da smo videli kako su igrali Francuzi, nije ni čudo što smo bili ispred njih... Ajde da vidimo šta INFERIORNI gosn Antić zna sada protiv Italije, S.Irske, Slovenije... Teško mi je to da priznam, ali izgleda da Slovenci trenutno igraju bolji fudbal od nas Srba...:gace:

Protiv Nemaca smo i mi imali bar 3 stopostotne sanse, protiv Gane isto a protiv Australije da i ne pricam... Glavni problem je bedna realizacija... S obzirom na to kolika smo zemlja, sa kakvom prosloscu, u kakvom je stanju fudbalski savez, nije ni cudo da nam je sam plasman na sp uspeh i to tako i treba prihvatiti. Taj isti Antic je nas najbolji trener, mi boljeg nemamo, mozda mutavog Petkovica ili stranca Klementea koji nikad u zivotu nije vodio neki jaci klub. Taj isti Antic ne moze biti kriv ako da zadatak igracima da obave ono sto je zamislio protiv Australije a oni omase 10 stopostotnih sansi (27 suteva na gol?!), ne moze on da igra na terenu umesto njih...

@kajzersoze, sve sto si rekao je tacno, ali to ne menja cinjenicu da smo popizdeli i da ocemo da LETE GLAVE!!! :evil::mafijas::pms::besan2::besan2:

Normalno da hocete, jer mesecima pred mondijal mediji stvaraju pompu kako cemo doci do polufinala a u dubini duse smo svi znali da ce biti sreca ako prodjemo u drugu fazu jer nam je grupa realno bila najjaca posebno jer je u njoj bila jedna africka selekcija... Mislim da imamo mozda i najgore novinare u Evropi...

А до пре месец дана тог истог Антића величали сте у КРАЉА, ЦАРА и остало а сад одједном неваља... То ме нервира жестоко... Ако смо играли тако како смо играли *** боље немамо... хвала Богу па смо бар тако и играли...
Антић треба да остане на клупи, па можда и буде боље од овог ако уопште може боље...

А до пре месец дана тог истог Антића величали сте у КРАЉА, ЦАРА и остало а сад одједном неваља... То ме нервира жестоко... Ако смо играли тако како смо играли *** боље немамо... хвала Богу па смо бар тако и играли...
Антић треба да остане на клупи, па можда и буде боље од овог ако уопште може боље...

Tako je, i mene nervira da neko prvo dize istog tog Antica u nebesa a posle bitke su svi generali i posle je on najgori trener na svetu i svi znaju bolje od njega... Ne moze on covek nista da uradi sto mi nemamo jednog normalnog napadaca, a ne Zigica i Pantelica koji ne mogu da se sastave sa loptom, Jovanovic tu i tamo je dobar, ali je na utakmici sa Australijom mnogo solirao i komplikovao sa loptom...

Srbima se ne moze udovoljiti...

Tako je, i mene nervira da neko prvo dize istog tog Antica u nebesa a posle bitke su svi generali i posle je on najgori trener na svetu i svi znaju bolje od njega... Ne moze on covek nista da uradi sto mi nemamo jednog normalnog napadaca, a ne Zigica i Pantelica koji ne mogu da se sastave sa loptom, Jovanovic tu i tamo je dobar, ali je na utakmici sa Australijom mnogo solirao i komplikovao sa loptom...

...тек то да не помињем... и боље да не помињем само ћу попиздети за џ... :D

Бора Милутиновић, Ратомир Дујковић, Милован Рајевац, све су то бољи тренери од Антића из простог разлога што је Антић клупски тренер.

Бора Милутиновић, Ратомир Дујковић, Милован Рајевац, све су то бољи тренери од Антића из простог разлога што је Антић клупски тренер.

Znaci, po tebi trener reprezentacije moze da bude i onaj ko je trenirao F.K. Arsenal iz Svrljiga? Navedi bar jedan uspeh nekog od tih trenera...

Шта бре серете??
Па да је оно г.о.в.н.о свирало онај чист пенал за нас сад би сви другачије причали :dash:

Izgleda da haluciniraš, nikakvog jedanaesterca za Srbiju na ovom SP-u nije bilo? Što šmrčeš?

Pa naravno da je zadovoljan čovjek, uspjeh je za jednu momčad poput Srbije i kvalificirati se na SP, a prolazak skupine bi bio ogroman uspjeh, praktično senzacija.

Back