Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
a hbg, samopouzdanje im je otislo u qratz!!! i sta drugo reci... iako navijam do kraja za nasu selekciju, realno su sanse za prolaz mizerne, minimalne, minorne... realno, gana ce odvaliti Australiju, sto znaci da mi moramo obe dobiti i da se nadamo da se nama sve kockice poklope, a znajuci koliki smo baksuzi, tesko ce se tako nesto desiti... no, ipak nam ostaje da se nadamo...

prvo sto sam potrazio pri dolasku na forum je bila ova tema i na moje zaprepascenje nisam je nasao , tako da resih da je otvorim ja . zamisao je da se ovde daju prognoze za utakmice koje se igraju tog dana , komentarise igra i rezultati reprezentacija , kao i sve ostalo u vezi SP 2010 ( npr jbn vuzele ili vuzuzele ili kako god se te odvratne stvari zovu ) .

pocinjem sa konstatacijom da su do sada jedino nemci ( na zalost ) pokazali pravu snagu i da do sada ekipe koje igraju defanzivno ( citaj brane se ko ... ) mnogo bolje prolaze ( ili ne prolaze onoliko lose koliko bi trebalo i koliko bih ja voleo ) .

i sada moja prognoza za danasnje 3 utakmice :

NEW ZEALAND - SLOVAKIA 2

IVORY COAST - PORTUGAL 2

BRAZIL - NORTH KOREA 1

do sada se to bas i nije pokazalo kao tacno ali ja cu se drzati misljenja da evropske i juznoamericke ekipe moraju da dobijaju indijance sa drugih kontinenata kojima nacionalni sportovi uglavnom ukljucuju neku motku kojom se bije neka stvar tako da je to rezon za sva 3 tipa . do sada se nisam proslavio , skor mi je 5/11 , mada koliko cudnih rezultata je bilo i nije toliko lose ...

Odlicno za njega. Inace, igrao sam protiv njega mnogo puta i stvarno je bio dobar kao mladji, ali je bilo boljih igraca. Jednostavno covek je imao srece a i bio je uporan kao mazga. Engleska je prava liga za njega, ali takodje sam se nadao da ce otici u poznatiji klub iz birmigema A.V. Sve najbolje!

I meni žao što su ispali.:sad2:
Ostaje nam još Brazil!!!:)
Bandeira_Brasil.gif

Ako ako i treba da ispadnu... Na svakom prvenstvu igraju bedno u grupnoj fazi i prodju dalje, e pa ne moze uvek tako... Mi igrali bolje od njih i realno smo mogli da budemo prvi u grupi, a oni da prodju dalje, ne moze to tako!

Po mojim nekim shvatanjima komentatora bilo kojeg sporta je da bude tu da svojim znanjem i komentarima docara mec , ko su igraci, ko su timovi, u kojoj ligi se igra, koliko poena ima jedan i drugi, potezi igraca, da pohvaljuje poteze igraca ali naravno i da kritikuje. Podvlacim i da kritikuje jer u zadnje vreme kad neko kritikuje ocigledne nesposobnjkakovice obicnu dobije otkaz. Znaci sve vise su komentatori neutralni u prenosu sto mislim da nije u redu. Na primer kad igra Srbija i Australija komentator Srpski je neutralan, mislim strahota. Pa ljudi moji secate se 80-tih godina kad su komentatori malte ne bili toliko pristrasni da je to bilo fenomenalno. Ja bih vratio taj smek i danas jer se tako popularizuje sport koji prenose.

Znaci itekako trebaju biti pristrasni ali i da budu kriticari. Na primer kad je Zigic protiv australije promasio okvir gola sa 3 metra ili kad je krasic isto protiv australije promasio prazan gol, komentator nista apsolutno nije reko jer je u sebi ocigledno bio besan i ko zna sta bi reko za takvu Zigicevu nesposobnost ali nije smeo jer ce dobiti otkaz. Znaci trebao je da iskaze svoj gnev prema nesposobnom penzioneru Zigicu i da ga grdi jer to skoro svi gledaoci su tog trenutka i osecali i govorili u svojim kucama. ZNACI ITEKAKO KOMENTATORI TREBAJU I MORAJU BITI REALNI KRITICARI.

Gledam sve ove na RTS i na ostalim televizijama svi nesto uvijaju i niko ne sme ni u vestima ni u emisijama da kritikuje naseg selektora (koji je protiv Gane imao totalno promasenu taktiku i strategiju da se igra bez sredine terena i da se sredina terena preskace) i fudbalere, kao da se plase. Ma treba bre da se kritikuju nesposobne da bi dosli sposobni. Zasto ne kritikuju, cega se boje? Pa jel zivimo u demokratiji gde je dozvoljeno da svako iznese svoje misljenje a naravno da treba da se kritikuju oni koji igraju rukomet a fudbaleri pa makar to bio i igrac kao sto je Vidic. Znaci sve u svemu u nasim medijima nema slobode jer komentatori i voditelji, kao i gosti emisaja nesmeju slobodno da iznesu svoje misljenje vec uvijaju i sve nesto diplomatski - SRAMOTA. A kad neko kritikuje kao sto je onaj komentator sto je prenosio atletiku pre neku godinu on dobije otkaz - sramota.

Danas su komentatori nekako pederasti i oni njihovi glasovi su nesto izmedju zenskih i muskih (svaka cast izuzecima - Sarenac) pogotovu oni pederasti komentatori na Srpskim televizijama RTS1 i B92. Nekako nemaju energiju , snagu izvestavanja i onaj neophodni dar da podignu atmosferu. Prenose utakmicu bez emocija, bez energije, smeka, snage itd itd kao da prenose takmicenje u pecanju. Pogotovu oni koji komentarisu tenis na RTS i B92.

Poslednja izmena:

Back