Ja mislim da ce biti 2:2...A da ce na poluvremenu biti 1:0 za galatasaraj, znaci iz 1 u X. U drugoj utakmici ce biti 0:0 ili 1:1 i OFK prolazi dalje! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice u Istanbulu 2:0 za OFK..salim sebice nekih 3:1 ili 4:1 za Galatu.
Ma pravi si prorok kad se utakmica vec zavrsila, hahahaha![]()
Ne treba ga pljuvati, ipak je covek digao reprezentaciju posle debakla na SP 2006. i kvalifikacija za EP 2008.
Ali, ne moze kralj da bude onaj ko izgubi od Gane i Australije, a protiv Francuske i Nemacke njegova ekipa sa igracem vise igra kao da ima igraca manje...
Pa kako onda ne brljamo toliko u vaterpolu, kosarci, odbojci? Nije bas sve u mentalitetu...
Trener je dobar koliko i rezultati i igra koju njegov tim ostvaruje, a cinjenica da je reprezentacija pod Anticem iz ovih ili onih okolnosti na SP ostvarila rezultatski neuspeh uz neubedljivu igru. Pa i pre toga u pripremama dobije nas Novi Zeland, jedan Kamerun nam da tri gola kod kuce.
Ne mislim da Antica treba odmah menjati jer nazalost kakav je takav je, boljeg nemamo, ali ako se nastavi sa ovim bledim igrama i rezultatima - hvala dovidjenja, on ipak nije kalibra Zeljka Obradovica, pa da mu se gleda kroz prste za slabije rezultate sa reprezentacijom... Pa nek plate za Mateusa ili neka dovedu nekoga ko jos nije vodio reprezentaciju...