Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
1. Svedska
2. Rumunija
3. Italija
Nalupao sam se nego nema veze.
2. Rumunija
3. Italija
Nalupao sam se nego nema veze.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да пробам поново.
1.Кореја
2.Италија
Немогуће је да је то исто јер и једно и друго постоје независно и дан данас.
Прво клупско првенство је организовано још 60-тих година и освојио га је Васко де Гама а на том турниру је учествовала и Црвена звезда.

Agram14:
2. Tacno Hrvatska (na SP 1998. U Francuskoj poraz od Argentine u grupi 1:0 , onda 2002 u Japanu i Juznoj Koreji porazi u grupi od Meksika 1:0 i Ekvadora 1:0 , u Nemackoj 2006. takodje u grupi poraz od Brazila 1:0 i 2014. na SP u Brazilu porazi u grupi od Brazila 3:1 i Meksika 3:1) , reklo bi se da im Juznoamerikanci bas i ne leze kao protivnik.
Za pitanja 1 i 3 jos cekamo odgovore![]()
Видиш мислио сам да се још игра но нису иста такмичења, једно је почело 2000 ( првак Коринтијанс) ако не рачунамо она такмичења пре, док се интерконтиненетални куп угасио 2005.Ne postoje oba natjecanja. Interkontinentalni kup se više ne igra. Jedno vrijeme su se igrali usporedo (od 2000. do 2004.). 2005. se spajaju i imamo ovo što se danas igra. Za ovo klupsko prvenstvo što se igralo od 1960-ih prvi put čujem. Malo sam guglo sad i ne mogu nać ništa o tome.
Mislio sam probat sa Švicarskom, al ja sam imao na umu SP 2010. kad su tukli Španjolsku u grupi.
Evo par novih pitanja:
1. Navedite barem 5 igrača su osvojili i Ligu prvaka i Copu Libertadores
2. Navedite trenere koji su osvojili Ligu (Kup) prvaka s 2 različite momčadi
3. Koji trener je jedini 3 puta osvojio Ligu (Kup) prvaka?
4. Navedite 5 trenera koji su osvajali Ligu (Kup) prvaka i kao igrači i kao treneri
1. Tevez, Maskerano, Cafu, Samuel, i fali mi jos jedan
2. Kapelo, Anceloti, Murinjo sad mi padaju napamet kolko ih ima daj tacan broj pa da mozgam...
3. Anceloti dva puta sa Milanom i jednom sa Realom...
4. Anceloti, Rajkard, Gvardiola, Krojf fali mi jedan
1. Tevez, Cafu, Samuel da, Mascherano ne.
2. Ancelotti i Mourinho da, Capello ne. Ima ih 5.
3. Bravo. Je, Ancelotti. Ali sad sam provjerio, ima još jedan uz Ancelottija. (Moja greška, prepravio sam pitanje)
4. Bravo. Jesu sva 4.