- Poruka
- 406.220
Југославија? А годину не знам..
Bilo je to 1923 g. . Prvi naslov prvaka Jugoslavije osvojio je "Gradanski" iz Zagreba iste te godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Југославија? А годину не знам..
Na zadnja 4 svetska prvenstva,Nemačka je igrala polufinala i u sva 4 je bio Klose...ako je kako kažeš "novije generacije" onda to može biti samo on.
Ko ga je metnuo za Ajaks protiv Milana u Finalu Kupa Sampiona 1995?
Protiv Barse je bilo neviđeno ludilo...koliko godina sam bio prisutan na Marakani ali ta atmosfera će mi ostati kao do sada najluđa
Pogledaj karte od te dve utakmice sa koje tribine sam posmatrao (jbg.bila je ludnica da ih nabaviš za sever):
1996. godine... kad je Jovičić dao gol umalo infarkt nije strefio... sreća pa Rivaldo brzo dade gol...Vezano za ovo
pitanje :
Kada je bio poslednji susret Crvene Zvezde i Barselone ?
Moracu da te razocaram..nije to poslednji1996. godine... kad je Jovičić dao gol umalo infarkt nije strefio... sreća pa Rivaldo brzo dade gol...

Moracu da te razocaram..nije to poslednji
aj ponovo![]()
1996. godine... kad je Jovičić dao gol umalo infarkt nije strefio... sreća pa Rivaldo brzo dade gol...

Poslednji susret Crvene Zvezde i Barselone odigrao se 23.avgusta 2002.g. u okviru trofeja Gamper
Vecerasnje pitanje :
Kom Skotskom timu je nadimak ..The Steelman ?
Hibernijan?

Posle par dana ponovo pitanje..
Koji sportski komentator je izgovorio reci “Ljudi moji je li to moguce“
Posle par dana ponovo pitanje..
Koji sportski komentator je izgovorio reci “Ljudi moji je li to moguce“

Koji komentator je nakon jedne utakmice ovo izjavio:
"Nema sumnje da je ovo najveći trenutak jugoslovenskog fudbala otkako se prva lopta zakoprcala tamo na onim našim prostorima"