Fudbalski kviz

Имате старе информације и Роналдо и Месаја имају сада више голова на свом конту.. Месаја је први :mrgreen:

U pravu si...krajem prosle 2014.g su se stvari promenile :D

Najbolji strelci u istoriji LŠ:
1. Lionel Mesi 74 (91 utakmica)
2. Raul 71 (142)
3. Kristijano Ronaldo 70 (107)
4. Rud van Nistelroj 56 (73)
5. Tjeri Anri 50 (112)
6. Alfredo Di Stefano 49 (58)
7. Andrej Ševčenko 48 (100)
8. Euzebijo 46 (65)
9. Filipo Inzagi 46 (81)
10. Didije Drogba 43 (90)

http://www.bravo.rs/tag/liga-sampiona/

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=25&nav_id=928787

Jel zna neko da mi kaže iz koje je pesme rif koji često puštaju na utakmicama bundes lige posle pogotka?
Znam da je poznata grupa i pesma, čini mi se iz sedamdesetih ali ja da me ubijete ne mogu da se setim a stalno puštaju taj deo

p.s. trenutno bajern puni keln, pa možda da čekate sledeći go i čujete :mrgreen:

Yess....:lol:

idemo za nocas pitanje:

Ko je za Zvezdu pogodio prečku na utakmici u finalu kupa UEFA 1979?

Jel zna neko da mi kaže iz koje je pesme rif koji često puštaju na utakmicama bundes lige posle pogotka?
Znam da je poznata grupa i pesma, čini mi se iz sedamdesetih ali ja da me ubijete ne mogu da se setim a stalno puštaju taj deo

p.s. trenutno bajern puni keln, pa možda da čekate sledeći go i čujete :mrgreen:

Zna neko odgovor na ova dva pitanja ? :D

Prvo ne znam a za pesmu mislim da je u pitanju ova (u originalu):

Mene uzasno nervira ta pesma jer su je prihvatili svi ti zapadnjacki timovi iz Nemacke, Svajcarske, Svedske, Danske itd. pa mi je postalo jako iritantna jer je pevaju stalno. Pomodarstvo i nedostatak originalnosti.

za prvo pitanje je odgovor Muslin.....

- - - - - - - - - -

Danas sam gledala emisiju o Ligi Sampiona na tv-u i evo jedno pitanje:

Koliko sezona Buffon brani za Juventus..?

Prvo ne znam a za pesmu mislim da je u pitanju ova (u originalu):

Mene uzasno nervira ta pesma jer su je prihvatili svi ti zapadnjacki timovi iz Nemacke, Svajcarske, Svedske, Danske itd. pa mi je postalo jako iritantna jer je pevaju stalno. Pomodarstvo i nedostatak originalnosti.

Jeste, to je to hvala. Ne znam zašto ali ja sam imala u glavi sliku crno-belog studijskog spota sa nekim urađenim čupavcima iz sedamdesetih.
Svi imaju ima svoju pesmu. Ti pratiš skokove znaš da preko 5 godina unazad u Garmišu isti idijot pokušava publiku da "digne" urlanjem sa razglasa pesme Volare džipsi kingsa a oni ga još i prate umesto da ga izvižde i zaspu grudvama jer je smorio više i red je da ubaci nešto novo na "repertoar".
Kad god mi se učini da je trenutak pogodan da on to drekne, ja umutavim televizor :hahaha1:

Ja ću Nini odgovoriti i za Bufona jer sam igrom slučaja u ponedeljak preko nekog live stream-a gledala snimak njihove utakmice protiv rome mada nisam ljubitelj italijanskog fudbala, ali nije bilo ničeg zanimljivijeg na repertoaru :lol:
Onda sam otišla na vikipediju da proverim koje je godište jer se baš vidi da je omatorio pa videh i to.
U Juventusu mu je ovo 14a sezona. Tamo je od 2001e

Iju! izvinjavam se, pomešah dekija sa dr. džekilom on prati skokove :lol:
u svakom slučaju, odgovorih nini a i vi fuzbaleri da saznate nešto o skokovima :lol:

Poslednja izmena:
Може и Предраг Ђајић, Љубомир Ловрић, Коста Томашевић, Иван Топлак, Миљан Миљанић, Бора Костић, Зоран Филиповић, Душан Савић, Дејан Савићевић, Дарко Панчев, Дејан Станковић, Ненад Милијаш . . .

Back