Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Baš zbog toga sam i napisao njih. Jer im svi igrači igraju van.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo jeste : Republika Irska, Severna Irska i Island
Inace ja mislim da od svih ucesnica EP , jedino u ove 3 zemlje domace lige su vise na nekom polu amaterskom ili polu profesionalnom nivou.
Decky :
E a po cemu su recimo Hrvati "slabi" , redovni ucesnici su velikih takmicenja i jbt pogledaj samo gde im igraju igraci to su sve : Barselona, Real Madrid, Juventus, Inter, Napoli, Monako............imaju mozda i najjaci vezni red na ovom prvenstvu.
A ko iz Velsa igra u domacoj ligi ili se tu misli na nekog ko igra u Velskim klubovima u engleskoj ligi ?
Inace, slazem se, Hrvatska je sve osim slabe reprezentacije.

Код Руса само један играч игра ван Русије, Роман Неуштадтер игра за Шалке.![]()
Neustädter's ancestors were ethnic Germans who lived on territories of Russian Empire and later, USSR. Following World War II, ethnic Germans were forcefully relocated by the Soviet government. Neustädter's family was relocated into Central Asia. Neustädter is the son of Peter Neustädter, a former Kazakhstani footballer for Mainz 05 and former manager of Mainz 05 II. Neustädter was born in Dnipropetrovsk, Ukrainian SSR, while his father was playing for Dnipro Dnipropetrovsk. Due to his heritage and birth, he was eligible to play for Germany, Ukraine, Russia and Kazakhstan in international competitions.
On 30 May 2016, Neustädter was granted Russian citizenship, having received his new passport at the Russian Consulate in Bonn.