Mstislav
Legenda
- Poruka
- 72.391
Lepa sala i nista vise. Jasno da to nikada nije bio grb Hajduka, o tome nema smisla pricati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da opštine Zemun ali i celog SremaNekada je bio FK Galenika i boje su bile zeleno crne.Inace Lav,Srndac i drvo su simbol grada Zemuna.
da a takođe je jasno da u hrvata nikad nije bilo Haduka nikakvihLepa sala i nista vise. Jasno da to nikada nije bio grb Hajduka, o tome nema smisla pricati.
![]()
Universitatea Cluj
A gle, ako se mogu stavljati grbovi koji ne postoje niti su ikad postojali, zašto ja ne bi stavio pravi grb kluba koji postoji?Nemoj da te izvesni forumas optuzi za sirenje ustastva. Cuvaj se.![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Hajdukda a takođe je jasno da u hrvata nikad nije bilo Haduka nikakvih
iz kog perioda je grb, pa vi ste vićini stavljali prefiks HNK i HŠK jer ste bili u sastavu Madjarske i AustrijeGrb sa sahovnicom Hajduka je nesporan ali menjanje NK u HNK je besmisleno po meni. Kao da samim tim sto je iz Hrvatske nije dovoljno hrvatski klub nego treba to ubaciti u ime i tako ga uciniti nekosmopolitskim.
čista laž nema govora o bilo kakvom grbu na dresu Hajduka prvi put je grb vidnjiv 1946 do tada samo majica "dres" uglavnom bela kao pidzama nema govora o bilo kakvom grbu.Iz 1911 sve vreme kraljevine i do dolaska Hrvata Tita 1944 koji valjda zato sto je mrzeo Srbe Hajduku stavio petokraku umesto sahovnice.
nema prvi grb je na "dresu" 1946, dakle ponovo lažeš po običajuZnaci nema ni orla sa ocilima. Grb se na dresovima klubova sirom sveta i Evrope pocinje masovno nositi posle 1945.
To što nisu imali mogućnost staqviti grbove na majice, ne znači da klub nije imao grb. Nevjerojatno. I što ti točno dokazuješ, da Hajduk do 1945. nije imao grb, što?čista laž nema govora o bilo kakvom grbu na dresu Hajduka prvi put je grb vidnjiv 1946 do tada samo majica "dres" uglavnom bela kao pidzama nema govora o bilo kakvom grbu.
![]()
![]()
treća slika iz 1945 prve dve ,1912 i 1914, nema govora o grbu
![]()
To je HajdukOvo ako je Zrinjski Mostar ja i ti smo Kinezi iz Secuana. Mozda je Velez, ali Zrinjski nema sanse.
Ne, nije moguće. Postoje ljudi koji stvarno misle da je ono grb Hajduka?Znaci nema ni orla sa ocilima. Grb se na dresovima klubova sirom sveta i Evrope pocinje masovno nositi posle 1945.
Ma zajebavam se. Makar se ne bi složio za Hercegovinu.Mozda tamo u Zagorju, Slavoniji i Medjumurju. Hajduk vas je oduvek sio u Dalmaciji, Hercegovini i dobrom delu Bosne.
Nije čudno. za Dinamo su samo Hrvati navijali. Za Hajduk svi.Mozda je cak i u Zapadnoj Hercegovini dosta izjednaceno, ali sto je mozda cudno Hajduk vas vise sije u Srednjoj Bosni i Posavini mestima geografski dosta blizu Zagreba.
A ne znam sad točnu podjelu. Rekao bi da je hercegovina Dinamova. A ostatak BiH stvarno nemam pojma. Bit će da je komunističko ime.Govorim za Hrvate u BiH, bice da vas ne vole zbog komunistickog imena.![]()