Nebojsa.bg
Domaćin
- Poruka
- 4.901
Идемо мало у фудбалску хералдику крећемо из Србије...

Mi imamo sreće s tim kvadratićima. kao i na drwsovima, to nas čini prepoznatljivima na prvuGrb HNS-a je uz odredjene izmene isti jos od doba Juge.
![]()
pa drito. Ko kad vidiš Nizozemsku, Brazil, Urugvaj, Argentinu....znaš u sekundi ko je na terenuSto jeste jeste. Mogu neki da zovu to stolnjacima, ali prepoznatljivi su od Evrope do Afrike.
fali kraljevina SrbijaJedno od lepsih heraldickih resenja ovih prostora ono od 45 do 92.
![]()
ameri i fudbal (soccer)
fali kraljevina Srbija
Mi imamo sreće s tim kvadratićima. kao i na drwsovima, to nas čini prepoznatljivima na prvu
Da ali je savez postojao mislim pod imenom loptaško društvoNe fali, kraljevina Srbija nije imala zvanicnu reprezentaciju. Prvi odigrani mec je 1920 protiv Cehoslovacke kao kraljevina SHS.
ustaški pokušaj humora niz klubova je osnovan od 1903-1918,Savez i liga su osnovani posle 1918. Igrali su vojnici fudbal na Solunskom frontu, ali to je nezvanicno.
Nekada je bio FK Galenika i boje su bile zeleno crne.Inace Lav,Srndac i drvo su simbol grada Zemuna.Идемо мало у фудбалску хералдику крећемо из Србије...
![]()
![]()
ustaški pokušaj humora niz klubova je osnovan od 1903-1918,
Soko, Šumadija 1903, Javor i Voždovac 1912, Velika Srbija 1911, što je dosta za tadašnje okolnosti i teritoriju Kraljevine Srbije, Vojvodina u NS je osnovana takođe kao klub Srpskog naroda u Vojvodini po Pravoslavnoj gimnaziji Jovan Jovanović Zmaj
Ovaj od CSKA, zadnju u gronjem redu, kao Inter Milan djeluje