Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 34,8%
  • Selektora

glasova: 4 17,4%
  • Igrače

glasova: 1 4,3%
  • Način igre

glasova: 3 13,0%
  • Sve

glasova: 14 60,9%

• Ukupno glasova
    23
...

SRBIJA PRIMILA GOL SA SKORO POLA TERENA! Andora šokirala Orlove kao nikad niko - pogledajte majstoriju koja je za TV špice, ovo se retko viđa! VIDEO​

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9802173/gol-andore-protiv-srbije

Znaci...
Sad i konobari iz Andore nama zabijaju golove sa pola terena... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

@Jugoslav Čvarak samo igraj antilaminatski protiv nas...to ti je sigurica...

...
Neću... napisao si dobar savijet... Vatikan razmišlja stotine godina unaprijed, e tako i ja sa svojom kockom.
Opušteno, antilaminatski, za dva ojra dnevno, ni centa više.
Disljedno, ali ustrajno, pa ukoliko naleti.
Pa sve i ukoliko ne naleti, opet sam u plusu, gutao sam psihodelike, koje ljudi ne mogu ni zamislilti...

Uostalom, što ti pričam, znaš me 99% bolje od svih prisutnih na ovim mjestu.

Grupa Srbije u fudbalu 2 kola su do kraja

Kriterijumi za plasman broj bodova, ukupna gol razlika, broj postignutih golova, medjusobni duel

Albanija 11 bodova i 2 utakmice do kraja
Srbija 10 bodova i 2 utakmice do kraja

Gol razlika Albanija +3
Gol razlika Srbija 0

7 kolo

Andora vs Albanija
Engleska vs Srbija

8 kolo

Albanija vs Engleska
Srbija vs Letonija

---Kombinacije za plasman

1.Ako Srbija izgubi od Engleske a Albanija dobije Andoru u gostima,sve je jasno Albanija ide u baraz

2.Ako Srbija izgubi od Engleske a Albanija remizira sa Andorom onda odlucuje zadnje kolo, Srbiji bi trebala pobjeda kuci protiv Letonije bilo koja,i da Albanija kuci izgubi od Engleske a ako remizira onda Srbija mora ubjedljivo da pobjedi Letoniju kuci 3 razlike

3.Ako Srbija uzme bod Engleskoj onda je svakako u igri zadnje kolo nebitno da li ce Albanija dobiti ili remizirati sa Andorom u goste.U slucaju da Albanija dobije Andoru u goste to nece biti veca pobjeda od 2 razlike jer Andora nije Gibraltar ali je jasan autasajer,u prevodu Srbiji onda treba pobjeda protiv Letonije kuci 4 ili 5 razlike i da Albanija zadnje kolo izgubi od Engleske

4.Ako Srbija uzme bod Engleskoj a Albanija uzme bod Andori,onda Srbiju bilo koja pobjeda protiv Letonije vodi u baraz pod uslovom da Albanija kuci ne pobjedi Englesku,nebitno moze i da remizira bitno je samo da ne pobjedi

5.Ako Srbija dobije Englesku a Albanija dobije Andoru,onda Srbiji treba bilo koja pobjeda protiv Letonije i da Albanija ne dobije kuci Englesku

6.Ako Srbija izgubi od Engleske a Albanija remizira sa Andorom onda,Srbiji zadnje kolo treba pobjeda protiv Letonije bilo koja,a da Albanija zadnje kolo ne pobjedi Englesku

7.Ako Srbija dobije Englesku a Albanija remizira sa Andorom,onda Srbiji zadnje kolo treba pobjeda protiv Letonije bilo koja i sama odlucuje o svojoj sudbini,a ako remizira kuci sa Letonijom onda joj treba poraz Albanije od Engleske

90 posto tih reprezentacija se nikad ne bi plasiralo na SP kada bi morali igrat evropske kvalifikacije. Zelenoortska Republika je gora od Gibraltara. Nije to mjerilo. Evropske kvalifikacije su daleko najteže na svijetu.
nema veze
zato i jeste WC da igraju svi kontinenti
i ZR nije gora od Gilbratara.. negde je u rangu sa nama, možda i bolja
ubedljivo prvi u grupi sa Kamerunom a seti se da mi ni kada smo igrali kakav takav fudbal nismo uspeli da pobedimo Kamerun..da ne pričam šta bi sad bilo kad se mučimo sa Andorom i gubimo od Albanije

Ma da. Ne mora da se zuri. Do baraza ionako tesko.
Ma kakav baraz....
a ni ne zasluzujemo ga iskreno
vise me nije vriga ni da li su busili selektora ili samo nemaju pojma
i jedno i drugo je isti rac
a mislim da su ga busili toliko imam iskustva da mi tako zigleda
nismo ekstra kvalitet ali ni takva bulja od ekipe da nas Englezi onako rastocce
namerno bre nisu hteli da igraju a i ovo sad isto
ali nebitno vreme je za promene u Savezu a reprezentacija tek posle toga
mora od nule da se krene.

Nema sikiracije.

1000025139.jpg

Ovaj stadion u Loznici je čak mogao i imati smisla da je cilj bio totalni reset odnosa prema reprezentaciji, smjestiti reprezentativni dom na granici dve srpske republike itd. Ali generalno koliko je tesko uraditi nesto sa popularizacijom lige ništa manje nije teško ni resetovati odnos prema reprezentaciji. Društveni milje je šizofren iz toga nista se jednostavno tu promijeniti ne može ni za 100 godina. Odnos ljudi prema državi se ne može nametnuti dekretom, Srbi sve više pokazuju nakanu da im država ne treba, sramota ih, stide se sami sebe

Ovaj stadion u Loznici je čak mogao i imati smisla da je cilj bio totalni reset odnosa prema reprezentaciji, smjestiti reprezentativni dom na granici dve srpske republike itd. Ali generalno koliko je tesko uraditi nesto sa popularizacijom lige ništa manje nije teško ni resetovati odnos prema reprezentaciji. Društveni milje je šizofren iz toga nista se jednostavno tu promijeniti ne može ni za 100 godina. Odnos ljudi prema državi se ne može nametnuti dekretom, Srbi sve više pokazuju nakanu da im država ne treba, sramota ih, stide se sami sebe
Zato ja i govorim celo vreme
potrebne su promene koje nije moguce na silu nametnuti
ko god bio na vlasti
Mi moramo da radimo na sebi i da ucimo decu da vole sebe, bliznjeg svog i svoju otadzbinu.
Sport je samo ogledalo stanja u drzavi...
nikakav selektor u bilo kom sportu ne moze nista da uccini ako su igraci nezainteresovani

cak i kad se posvadjaju tipa AV anti AV ima neke energije moze neka shock terapija
ali ovo nezinteresovano ponasanje meni je najgore to video nisam nikada
poslednjih par godina je dostiglo vrhunac.

Vučiću i Naprednjacima je uspelo da unište sve u Srbiji, zašto bi sport tj fudbal bio izuzetak?

u zemlji u kojoj ubiješ 16 ljudi i niko ne odgovara zbog toga sasvim je normalno da ljude boli k za neke sporedne i trivijalne stvari tipa fudbal, reprezentacija.. .. pa ipak Marakana bi bila puna i odigrali bi min nerešeno i otišli u baraž.. ali

prvi put u istoriji srpskog sporta ulaznica za utakmicu je bila partijska knjižica

na WC će igrati Zelenortska Republika

Vukojebina usred Atlantskog okeana u pčku materinu od obale

ljudi nemaju šta da jedu, cela država ko Niš sa okolinom al predsednik im ne sastavlja tim i ginu na terenu za razliku od naših
Inače, to mi je jedna od destinacija koje bih želeo da posetim. Bilo bi kul da to bude baš za vreme SP i njihovih utakmica.

Back