- Poruka
- 92.065
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću... napisao si dobar savijet... Vatikan razmišlja stotine godina unaprijed, e tako i ja sa svojom kockom....
SRBIJA PRIMILA GOL SA SKORO POLA TERENA! Andora šokirala Orlove kao nikad niko - pogledajte majstoriju koja je za TV špice, ovo se retko viđa! VIDEO
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9802173/gol-andore-protiv-srbije
Znaci...
Sad i konobari iz Andore nama zabijaju golove sa pola terena...![]()
![]()
@Jugoslav Čvarak samo igraj antilaminatski protiv nas...to ti je sigurica...
...
nema veze90 posto tih reprezentacija se nikad ne bi plasiralo na SP kada bi morali igrat evropske kvalifikacije. Zelenoortska Republika je gora od Gibraltara. Nije to mjerilo. Evropske kvalifikacije su daleko najteže na svijetu.
nema veze
zato i jeste WC da igraju svi kontinenti
i ZR nije gora od Gilbratara.. negde je u rangu sa nama, možda i bolja
kog boli k ko kolko vrediU pravu si. Nisu loši kao Gibraltar. Vrijede oko 28 miliona eura
kog boli k ko kolko vredi
mi vredimo 180 miliona na papiru a
videlo se kolko vredimo u Leskovcu u stvarnosti
Znaci pudlica MilojeDEJAN STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: "San mi je da vodim Srbiju pred 50.000 ljudi na Marakani, ali..."
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9802563/dejan-stankovic-sanja-da-vodi-srbiju
Ma da. Ne mora da se zuri. Do baraza ionako tesko.Znaci pudlica Miloje
jer niko drugi sa kicmom necce
mada u danasnhjem Zurnalu pisse da nece u petak da se odlucuje ipak nista
a i nema potrebe sada
realno te dve utakmice preostale moze da vodi i Mirkovic nema razlike nikakve.
Ma kakav baraz....Ma da. Ne mora da se zuri. Do baraza ionako tesko.
Zato ja i govorim celo vremeOvaj stadion u Loznici je čak mogao i imati smisla da je cilj bio totalni reset odnosa prema reprezentaciji, smjestiti reprezentativni dom na granici dve srpske republike itd. Ali generalno koliko je tesko uraditi nesto sa popularizacijom lige ništa manje nije teško ni resetovati odnos prema reprezentaciji. Društveni milje je šizofren iz toga nista se jednostavno tu promijeniti ne može ni za 100 godina. Odnos ljudi prema državi se ne može nametnuti dekretom, Srbi sve više pokazuju nakanu da im država ne treba, sramota ih, stide se sami sebe
Inače, to mi je jedna od destinacija koje bih želeo da posetim. Bilo bi kul da to bude baš za vreme SP i njihovih utakmica.na WC će igrati Zelenortska Republika
Vukojebina usred Atlantskog okeana u pčku materinu od obale
ljudi nemaju šta da jedu, cela država ko Niš sa okolinom al predsednik im ne sastavlja tim i ginu na terenu za razliku od naših
Da, samo sta će sam na ostrvu da radi za vreme prvenstva?Inače, to mi je jedna od destinacija koje bih želeo da posetim. Bilo bi kul da to bude baš za vreme SP i njihovih utakmica.
Ne razumem teDa, samo sta će sam na ostrvu da radi za vreme prvenstva?