No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.333
Ja se pogubio već posle Švedske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije stvar u pracenju 20 ljudi koji ganjaju jednu loptu!немој да пратиш и то је то, а иначе фудбал прате сви у Европи са од Скандинавије до Јерменије и Грузије
Ovaj rusopatofil je pričao svakakve gluposti u rusko-ukrajinskom ratu, kako će Rusija izaći na Dunav isl. Teška prsotina.
А откуд знаш да неће да изађе?Ovaj rusopatofil je pričao svakakve gluposti u rusko-ukrajinskom ratu, kako će Rusija izaći na Dunav isl. Teška prsotina.
Zato što im mnogo "dobro" ide. U svakom slučaju, i dotični je jedan od onih zbog kojih smo tu gde jesmo. Džaba što kritikuje Vučića.А откуд знаш да неће да изађе?
Кога заболе ко ће бити Селектор кад ти на Челу Савеза имаш неког Бранка Радујка(бившег Челника ЕПС-а)..јел зна тај нешто о Фудбалу?Zato što im mnogo "dobro" ide. U svakom slučaju, i dotični je jedan od onih zbog kojih smo tu gde jesmo. Džaba što kritikuje Vučića.
Izgleda da se i dalje ne zna ko će biti selektor, sad spominju Dejana Stankovića.
Па добро и на Н1 причају да ће украјина вратити Крим и да Руси имају горива за још 3 дана има "прсотина" има на све стране али то је друга тема ставио сан јер је проговорио о фудбалу, репрезентацијиOvaj rusopatofil je pričao svakakve gluposti u rusko-ukrajinskom ratu, kako će Rusija izaći na Dunav isl. Teška prsotina.
Ti si postavio link ovde, a ne ja. Dotični tripl doktor je najmanje pričao o fudbalu...Па добро и на Н1 причају да ће украјина вратити Крим и да Руси имају горива за још 3 дана има "прсотина" има на све стране али то је друга тема ставио сан јер је проговорио о фудбалу, репрезентацији
Србија нема шансе кроз ову групу више остаје још теоретска шанса кроз бараж лиге нација у марту за то је потребна једна од 4 опције, све 4 опције су врло мало вероватне а то суSanse Srbije nakon ovog poraza od Albanije da dodje do baraza su minimalne,ovaj poraz je 90 posto rijesio putnika u baraz
све је у данашњем спорту игра али то је под б под а је све огроман бизнис, апослутно све и биће се горе по том питању а у сваком екипном спорту неколико људи "гура" једну лоптуNije stvar u pracenju 20 ljudi koji ganjaju jednu loptu!
Ako na prsima nosis grb drzave koju predstavljas, to vise nije igra!
....
Kako prenosi portal "La Nueva Espana" iz Španije, čelnici Fudbalskog saveza Srbije su stupili u kontakt sa Paunovićem nakon što je prekinuo saradnju sa Ovijedom, ali je srpski trener poručio da mu je potrebno vreme da se sabere posle turbulentnog perioda u Španiji.
...
https://www.google.com/amp/s/www.no...je-vesti-veljko-paunovic-novi-selektor-srbije
Dok ima teorije igra se e sada da ce biti tesko hoce,ja sam po prirodi optimista uvijek,al da je lose jeste mnogo,fudbal u krizi ozbiljnojСрбија нема шансе кроз ову групу више остаје још теоретска шанса кроз бараж лиге нација у марту за то је потребна једна од 4 опције, све 4 опције су врло мало вероватне а то су
1. Да Румунија буде у прва 2 тима у својој групи
2. да Северна Исрска буде у 2 тима у својој групи
3. да Шведска буде у прва 2 тима у својој групи
4. да Белгија не буде у прва 2 тима у својој групи
Zato smo mi isli na 4 od 5 poslednjih Mundijala a oni na 0. A sad ih izvlaci sto imaju dobar tim, imaju najboljeg spica na svetu Haalanda, imaju Sorlotha, a vecine igraca im igra u ligama petice.Potpuno isti profil igraca ima Norveska
snaznii kao konji a tehnicki neobuceni
pojma o fudbalu nemaju
ali imaju savez koji ne manadzerise navijace koji vole zemklju i reprezentaciju
i takticki pismenog selekora
Zato ce oni posle 32 godine na Mondijal a mi necemo nigde.
Pa to i kazemZato smo mi isli na 4 od 5 poslednjih Mundijala a oni na 0. A sad ih izvlaci sto imaju dobar tim, imaju najboljeg spica na svetu Haalanda, imaju Sorlotha, a vecine igraca im igra u ligama petice.