Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 36,4%
  • Selektora

glasova: 4 18,2%
  • Igrače

glasova: 1 4,5%
  • Način igre

glasova: 3 13,6%
  • Sve

glasova: 13 59,1%

• Ukupno glasova
    22
Smanji ego i budi malo objektivniji,ja sam navijac Srbije logicno,al ovo je realno za Srbiju tesko gostovanje.Jedini igrac klase u Srbiji koji moze da se izdvoji u odnosu na igrace Albanije je Vlahovic svi ostali igraci Srbije su tu negdje u rangu sa igracima Albanije.

Hisaj je u Laciju defnazivac nista on nije gori defanzivac od bilo kojeg defanzivca Srbije,a Aslani koji je vezista i rezerva u Interu nije nista gori igrac od Samardzica.Jedino sto Albanija nema je napadaca klase Vlahovica ali taj Broja igra u Celziju znaci da nije pojmas.U Celziju pojmasi ne igraju niti u Interu

Smanji ego i budi malo objektivniji,ja sam navijac Srbije logicno,al ovo je realno za Srbiju tesko gostovanje.Jedini igrac klase u Srbiji koji moze da se izdvoji u odnosu na igrace Albanije je Vlahovic svi ostali igraci Srbije su tu negdje u rangu sa igracima Albanije.

Hisaj je u Laciju defnazivac nista on nije gori defanzivac od bilo kojeg defanzivca Srbije,a Aslani koji je vezista i rezerva u Interu nije nista gori igrac od Samardzica.Jedino sto Albanija nema je napadaca klase Vlahovica alieo taj Broja igra u Celziju znaci da nije pojmas.U Celziju pojmasi ne igraju niti u Interu
Ajde nek ti bude

Ajde nek ti bude

Poredi rostere,gdje igraju igraci Srbije,sem Vlahovica Juventus koji je klasa igraju u timovima poput Lajpciga ili Torina a ako cemo realno Mitrovic kada je bio najbolji nije igrao u jacem timu od Fulama

Nekada je Srbija imala Ivanovica Celzi,Kolarov Manchester Siti to je bio mnogo ozbiljniji tim,pa Matic Celzi

Pavlovic toliko dobar a igra u Milanu koji je odavno klub u krizi

Back