Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 9,1%
  • Mala

glasova: 5 45,5%
  • Nikakva

glasova: 5 45,5%

• Ukupno glasova
    11
Мора мало и менаџери да се задовоље...само се надам да Пикси са овом праксом неће наставити и у такмичарским утакмицама.......а већ му замерам што ово није искористио да уиграва екипу него је чинио услуге курти и мурти под маском "морам да видим на кога могу да рачунам"......кобајаги не зна на кога може да рачуна....
Тотално бесмислен и ПРОТРАЋЕН мини-припремни репрезентативни период.......

Баш сам непријатно изненађен овим пријатељским утакмицама...не толико резултатом колико тиме што је Пикси баш неамбициозно приступио овоме.......брзо је омекшао...не слути на добро...

Poslednja izmena:
Ja otkad znam "Kirin kup" mi i Japan igramo...mi obavezno sa trecom 4tom postavom...Ono sto nevalja u ovome svemu je sto odmah ljudi kukaju smak sveta menadzerska prcija nismo normalni ****** odmah se pravi losha klima...
Sobzirom da je ovo korona sezona...kada se igralo svaki drugi dan necudi me da nisu najbolji tu...spisak kao spisak ok mi je neke.mlade igrace sto je pozvo...al nisam nijednu odgledo i bolje izgleda

Da su bili u drugom kosturu pored francuske belgije portugala brazila ispali bi do cetvrtfinala to bi bio plafon, jer su u tom kosturu polufinale igrali francuska belgija koji su daleko bolji...

Njihov kostur je bio nizerazredni naspram ovog gore...

Imali smo i mi odlican zreb 2010 gde nam se otvaralo do polufinala pa corak. Moras imati i srecu, kvalitet i da ti se zreb otvori.

Ja otkad znam "Kirin kup" mi i Japan igramo...mi obavezno sa trecom 4tom postavom...Ono sto nevalja u ovome svemu je sto odmah ljudi kukaju smak sveta menadzerska prcija nismo normalni ****** odmah se pravi losha klima...
Sobzirom da je ovo korona sezona...kada se igralo svaki drugi dan necudi me da nisu najbolji tu...spisak kao spisak ok mi je neke.mlade igrace sto je pozvo...al nisam nijednu odgledo i bolje izgleda
Meni je porazavajuce sto je ta 4-ta postava toliko losa.
Rezultat je skroz u drugom planu...

Нема везе срећа са тим. Много теорија завера има око 2010-е, а истина је следећа
- против Гане нас је коштала рука Кузмановића
- против Аустралије две тактичке грешке Антића и недосуђен пенал у последњем минуту......што се тактичких грешака тиче - измене Пантелић-Жигић и Тошић-Красић су биле кључне јер после тога је уследио потоп....ушла су два физички инфериорна играча против аустралијских говеда и то се одмах осетило...... Изгубио је Антара стрпљење јер су наши машили доста шанси и примили смо два комада одмах након тих измена......и ту је био крај..... То је била последња озбиљна репрезентација. Штета што је савез увек био неозбиљан, Антара је требао да добије максимално поверење и у наредним циклусима јер је за кратко време урадио баш много.. Да смо имали континуитет овај баксузлук против Аустралије вратио би нам се на неком наредном великом такмичењу, а овако читаву деценију распад система.......избацише нас шкоти који не знају пешке да иду без сударања.....

После Антаре само је Муслин показао да има тај печат за репрезентацију као и Пауновић али он никада није добио шансу........то су једина два домаћа селектора у овом тренутку способна да воде Србију како треба......ово остало или нема квалитет или нису тренери за репрезентацију него само за клубове.....

Бора Милутиновић је био страшан избор за селектора у своје време али никад није добио шансу.....
Рамбо Петковић је могао да буде легенда репрезентације и прејака 10-ка дуго година али је третиран као непријатељ савеза бр 1.........

Савез је проблем.....то је највећи канцер српског фудбала деценијама.....

Poslednja izmena:
Sta bre nema veze sa srecom druzhe znam.da sam trebo voditi 3 razlike na poluvremenu...i Kejhil ga nama zabije pa onda gol iz pizdica u drugom...jesmo pali negde posle sat vremena igre....Sad ona prica "srecu treba zasluziti" je malo dublja filozofija...kojoj ima mjesta...al eto i to...dva penala nasha za igranje rukom...protiv australije identicno nam nesviraju...

Sta bre nema veze sa srecom druzhe znam.da sam trebo voditi 3 razlike na poluvremenu...i Kejhil ga nama zabije pa onda gol iz pizdica u drugom...jesmo pali negde posle sat vremena igre....Sad ona prica "srecu treba zasluziti" je malo dublja filozofija...kojoj ima mjesta...al eto i to...dva penala nasha za igranje rukom...protiv australije identicno nam nesviraju...
Није несрећа кад промашиш празан гол или кад голман одбрани врхунски.... Несрећа је кад шутнеш па погодиш птицу у лету и лопта уместо да уђе у гол скрене поред.....све остало је ствар фудбалског умећа и менталне снаге.....

E to sto reche teorije zavere....Znam da se prichalo da je Tole sa nekim igrachima miniro Antaru pred Australiju...i to je Antic pokojni potvrdio nesto i reko da ce izneti detalje....
Да је ту било нешто Антара би то одавно рекао мада је мени вероватније да се та прича развила више у циљу рушења Толета него у циљу да се открије истина о посрнућу на СП..... Све у свему, играчи и селектор се криве за све годинама, а они нису кривци, кривци се налазе у ФСС и у онима ко је изнад ФСС, а то је држава.
Селекторе добре имамо, играче талентоване имамо - здрав савез немамо.

ФС Исланда би са нашим талентом и селекторима направио репрезентацију која би на сваком великом такмичењу играла нокаут фазу. Наш ФСС то не може јер не раде свој посао него раде за себе.

Није несрећа кад промашиш празан гол или кад голман одбрани врхунски.... Несрећа је кад шутнеш па погодиш птицу у лету и лопта уместо да уђе у гол скрене поред.....све остало је ствар фудбалског умећа и менталне снаге.....

Да је ту било нешто Антара би то одавно рекао мада је мени вероватније да се та прича развила више у циљу рушења Толета него у циљу да се открије истина о посрнућу на СП..... Све у свему, играчи и селектор се криве за све годинама, а они нису кривци, кривци се налазе у ФСС и у онима ко је изнад ФСС, а то је држава.
Селекторе добре имамо, играче талентоване имамо - здрав савез немамо.

ФС Исланда би са нашим талентом и селекторима направио репрезентацију која би на сваком великом такмичењу играла нокаут фазу. Наш ФСС то не може јер не раде свој посао него раде за себе.
Dobro :)

Pratim reprezentaciju Srbije otkad postoji Srbija i uvjek me ljutila i razočaravala .Ali Srbija je konačno dobila ono pravo.I mislim da će to u idućih 10 godina biti jedna jako ozbiljna reprezentacija koja će čak na nekim natjecanjima važiti za crnog konja.I to me jako raduje.Poznavatelji nogometa znaju ko je Dragan Stojković Piksi-Piksi je jedan jedini i neponovljivi Genije,I Karakter i zna se kada Piksi dolazi i gdje dolazi.Zna se kad Piksi radi -šta i kako radi i molim Boga velikoga da ga šizofreno javno mjenje ne otjera ako se čovjeku ne poklope stvari odmah

Back