Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.995
Sve je meni jasno samo da nisu mogli da nacu nekog boljeg....Zna se ko meša špil karata i ko izvlači.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je meni jasno samo da nisu mogli da nacu nekog boljeg....Zna se ko meša špil karata i ko izvlači.
Bolji nema. Ima samo gori od goreg.Sve je meni jasno samo da nisu mogli da nacu nekog boljeg....
slazem seJovic iz Partizana igrac menadzerska kombinacija,decko nema kvalitet ni za ping pongl igu...
Lazar kada se pojavio u partizanu bio je za dve klase bolji.slazem se
novi lazar markovic
Da su bili u drugom kosturu pored francuske belgije portugala brazila ispali bi do cetvrtfinala to bi bio plafon, jer su u tom kosturu polufinale igrali francuska belgija koji su daleko bolji...
Njihov kostur je bio nizerazredni naspram ovog gore...
Meni je porazavajuce sto je ta 4-ta postava toliko losa.Ja otkad znam "Kirin kup" mi i Japan igramo...mi obavezno sa trecom 4tom postavom...Ono sto nevalja u ovome svemu je sto odmah ljudi kukaju smak sveta menadzerska prcija nismo normalni ****** odmah se pravi losha klima...
Sobzirom da je ovo korona sezona...kada se igralo svaki drugi dan necudi me da nisu najbolji tu...spisak kao spisak ok mi je neke.mlade igrace sto je pozvo...al nisam nijednu odgledo i bolje izgleda
PA JE VIDA IGRAO VATERPOLO...E da se i ja jednom sa Mstislavom slozhim...stvarno tad 2010te nam se "otvorio" zreb ko nikad...
Nije Mustafa je odbranio taj penal....PA JE VIDA IGRAO VATERPOLO...
taj kiks nas je kostao prolaska...
u pravu si izvinjavam se, isto to je ponovio kuzmanovic protiv gane...Nije Mustafa je odbranio taj penal....
Kostalo nas je sto lopta nije htjela u mrezu protiv australije prvo poluvreme najboljih 45 verovatno otkad gledam repku trebalo biri 3 4 brat bratu nece pa nece u gol...
U prvoj Kuzmanovic protiv Gane na kraju....I onda Vidic protiv Svaba...u pravu si izvinjavam se, isto to je ponovio kuzmanovic protiv gane...
rukometasi on i vida...
tako je...U prvoj Kuzmanovic protiv Gane na kraju....I onda Vidic protiv Svaba...
Није несрећа кад промашиш празан гол или кад голман одбрани врхунски.... Несрећа је кад шутнеш па погодиш птицу у лету и лопта уместо да уђе у гол скрене поред.....све остало је ствар фудбалског умећа и менталне снаге.....Sta bre nema veze sa srecom druzhe znam.da sam trebo voditi 3 razlike na poluvremenu...i Kejhil ga nama zabije pa onda gol iz pizdica u drugom...jesmo pali negde posle sat vremena igre....Sad ona prica "srecu treba zasluziti" je malo dublja filozofija...kojoj ima mjesta...al eto i to...dva penala nasha za igranje rukom...protiv australije identicno nam nesviraju...
Да је ту било нешто Антара би то одавно рекао мада је мени вероватније да се та прича развила више у циљу рушења Толета него у циљу да се открије истина о посрнућу на СП..... Све у свему, играчи и селектор се криве за све годинама, а они нису кривци, кривци се налазе у ФСС и у онима ко је изнад ФСС, а то је држава.E to sto reche teorije zavere....Znam da se prichalo da je Tole sa nekim igrachima miniro Antaru pred Australiju...i to je Antic pokojni potvrdio nesto i reko da ce izneti detalje....
DobroНије несрећа кад промашиш празан гол или кад голман одбрани врхунски.... Несрећа је кад шутнеш па погодиш птицу у лету и лопта уместо да уђе у гол скрене поред.....све остало је ствар фудбалског умећа и менталне снаге.....
Да је ту било нешто Антара би то одавно рекао мада је мени вероватније да се та прича развила више у циљу рушења Толета него у циљу да се открије истина о посрнућу на СП..... Све у свему, играчи и селектор се криве за све годинама, а они нису кривци, кривци се налазе у ФСС и у онима ко је изнад ФСС, а то је држава.
Селекторе добре имамо, играче талентоване имамо - здрав савез немамо.
ФС Исланда би са нашим талентом и селекторима направио репрезентацију која би на сваком великом такмичењу играла нокаут фазу. Наш ФСС то не може јер не раде свој посао него раде за себе.