- Poruka
- 46.307
Šta je ovo jbt Pikseta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tržišteebem ih u rc..i ko im dade da prenose reprezentaciju
**** kalkulacije mi nemamo pravo na kiks protiv Iraca. Večeras moramo da bijemo ove. Igra se mnogo.Ovo ravno sastavu Mihajlovica na Maksimiru, samo od Iraca verovatno necemo izgubiti. Verovatno selektor cuva drugi tim za Portugal.
Iskreno se nadam da ovo nije tacna formacija. Ne znam koga treba da dovedemo da ne gledamo vise te kerefeke sa tri stopera. Bice mi drago ako Racic bude u prvoj postavi ali mi se cini da bi uz njega trebalo da ide neki ofanzivniji vezni.SRBIJA - REPUBLIKA IRSKA, 20.45
Stadion: Rajko Mitić
Igra se bez prisustva publike
Sudija: Davide Masa (Italija)
SRBIJA (3-4-2-1): Dmitrović - Milenković, S. Mitrović, Pavlović - Gajić, Račić, Lukić, Mladenović - Tadić, Đuričić - Vlahović
I ja sam pomislio....ne sviđa mi se.Ovo ravno sastavu Mihajlovica na Maksimiru, samo od Iraca verovatno necemo izgubiti. Verovatno selektor cuva drugi tim za Portugal.
Gajic je ok... Pavlovic gazi ko sivonja vuce u napad trudi se... Milenkovic mitrovic s ko babe...Gajić i Mladenović su promašaj. Baš njegov "potpis" je ovde problematičan.
Covek namestio 3 gola, koju si ti utakmicu gledao.Tadić kasni sa pasevima nekoliko puta, gura se sredina.kada nas napadnu frk-frka-panika one trojice nesretnika....sve je isto samo tumbe nema...iskreno nema ovde ničega novog. Bezidejno i smušeno.
Klasik.
I šta je to padalo na Topčideru kada se klizaju kao na ledu pošto ovde na nBg-u nema ništa![]()
Ko tog majmuna drzi u reprezentaciji, bolje da igraju sa igracem manje nego sa njim u postavi.Tek sad vidim šta je ovaj debil Mitrović S. napravio. Konjina nesposobna i kilava.