rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Presekli su nas lako. Umrtvili su i onako slabasnu i u povoju kreaciju Srbije u napadu. A na sve odbrana koja je ne znam sa kog univerzuma... Mislim, Milenkovic... Sta ti je covece veceras? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cuj veceras a protiv irske?Presekli su nas lako. Umrtvili su i onako slabasnu i u povoju kreaciju Srbije u napadu. A na sve odbrana koja je ne znam sa kog univerzuma... Mislim, Milenkovic... Sta ti je covece veceras?![]()
Al zato protiv zvezde!Cuj veceras a protiv irske?
Protiv portugalije prusli put... Protiv ukrajine, skotske... Debil nevidjeni

Kada se igra sa tri stopera barem jedan mora da zna da igra fudbal i da iznese loptu,zato mnogi pribegavaju da zadnje vezne stave na mesto stopera...Ne vredi...ne znaju. Svako iole ozbiljan će nas puniti. Milenković tragičan, ali brate sami su kao duhovi kad centriraju nije ni teško onda. Ne možemo mi sa tri da igramo protiv ovakvih timova, nemamo te defanzivce.
Vidi gde prave faul...
Ovo skoro penal.
Tvoje komplekse sa rupasima leci na drugom mestu!!!Stojkovic je trebao da bude lik koji ce kao najstariji da saopsti portugalcima "stanite pred banjalukom!"![]()
Od tad je slepac....Al zato protiv zvezde!![]()

Al zato protiv zvezde!![]()
Ma ja se zezam. Ja razumem kapetana, post trauma, ali ti bi trebao shvatiti foru.E to je baš jako bitno što se reprezentacije tiče.