Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 34,8%
  • Selektora

glasova: 4 17,4%
  • Igrače

glasova: 1 4,3%
  • Način igre

glasova: 3 13,0%
  • Sve

glasova: 14 60,9%

• Ukupno glasova
    23
Ne vredi...ne znaju. Svako iole ozbiljan će nas puniti. Milenković tragičan, ali brate sami su kao duhovi kad centriraju nije ni teško onda. Ne možemo mi sa tri da igramo protiv ovakvih timova, nemamo te defanzivce.

Vidi gde prave faul...:lol:
Ovo skoro penal.
Kada se igra sa tri stopera barem jedan mora da zna da igra fudbal i da iznese loptu,zato mnogi pribegavaju da zadnje vezne stave na mesto stopera...
Ubedjen sam da bi Gudelj bio bolje resenje na stoperu od Mitrovica...

****** vas "blizanci" više....kakve veze to ima večeras. Trolujete temu do bola sa tim glupostima.

Dva puta sa Kostićeve strane jer nema pokrivanja, ljudi se deset sekundi nameštaju da centriraju, ova trojica a naročito Milenković i spori i pogubljeni, golman linijaš....što je najgore ovi su na 30% gasa otprilike.
Lepo ide lopta u napadu ali kao da ne umeju da pogode ovu dvojicu napred, sve ok dok ne centriraju. Realno mi moramo imati alternativnu formaciju za jače protivnike inače ćemo ovako biti masakrirani iznova i iznova. Ovo je formacija kada imaš loptu i diktiraš tempo, drugim rečima kada si bolji ili egal barem ne za večeras.

Činjenica je da su ovi dimenziju iznad nas, pobediti ostale jer smo realno bolji od svih njih i moliti boga da nam uleti neki egal tim u baražu.

Back