Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 34,8%
  • Selektora

glasova: 4 17,4%
  • Igrače

glasova: 1 4,3%
  • Način igre

glasova: 3 13,0%
  • Sve

glasova: 14 60,9%

• Ukupno glasova
    23
Odbrana nam je dosta slaba. Ne znam kako ćemo da prevaziđemo tu manjkavost ovog tima. Mislim da ni Piksi to ne može jer objektivno nemamo više dobre defanzivce.
Bilo ko je bolji od S MITROVICA MILENKOVICA KOJI JE EVO I SAD US. RO!! NADSKOCIO GA KLINAC KO I PROTIV IRSKE...
DEBIL...

lepo sam rekao protiv irske teraj s mitrovica milenkovica racica....

Bilo ko je bolji od S MITROVICA MILENKOVICA KOJI JE EVO I SAD US. RO!! NADSKOCIO GA KLINAC KO I PROTIV IRSKE...
DEBIL...

lepo sam rekao protiv irske teraj s mitrovica milenkovica racica....

Nije toliko kriv zbog skoka savršena je lopta bila,nije imao šanse, nego pozicioniranje njegovo koje je dovelo do tog ishoda. Daleko je od igrača
Srednji red deluje živ i bolje nego ptotiv Iraca ali imam utisak šta god da uradimo ovi će lagano da dodaju gas i....
Realno su jaki,baš.

Pederčino jedna dukljanska. Daj to mami ili još bolje tati.

Pozdravio te Robi cetnik sa severa.

images

Ja razumem da Dmitrovic mora da brani jer menadzer mora da ga uvalja kao starter golmana u novi klub, ali brate, za ovakve utakmice mora da brani Rajkovic! (iako je branio nekada za CZ)

Sta se ono na golu Srbije sjaji, Dmitroviceva cela na glavi. Inace nista nije odbranio, ni pre a ni sada, samo se bruka sa glumljenjem Neuer-a. I ne znam sta mu je u glavi kada onako dobije loptu... Uzas.

Ne vredi...ne znaju. Svako iole ozbiljan će nas puniti. Milenković tragičan, ali brate sami su kao duhovi kad centriraju nije ni teško onda. Ne možemo mi sa tri da igramo protiv ovakvih timova, nemamo te defanzivce.

Vidi gde prave faul...:lol:
Ovo skoro penal.

Moguće ali ne verujem da bi išta bilo drugačije sa Rajkovićem na golu i istim štoperima. Prošli put Mitrović, zasad dva puta Milenković.
Bilo bi makar sa igracima iz vojvodine umesto debila milenkovica kljusine usporene mlitave i racica s mitrovica i maksimovica...
Mitrogol ne moze od starta kilavi smo snjim.. Na klupu da ulazi ko dzoker 39 min plafon... Bice sveziji...
Bice to u redu kad se resi debila iz odbrane...

Back