- Poruka
- 46.707
Dmitrović...brate mili 
Sreća....da smo ga primili bio bi čist njegov gol. Koja procena da te Bog sačuva.

Sreća....da smo ga primili bio bi čist njegov gol. Koja procena da te Bog sačuva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na netuGde da gledamo prenos mi koji nemamo SBB, neki EON?
Bilo ko je bolji od S MITROVICA MILENKOVICA KOJI JE EVO I SAD US. RO!! NADSKOCIO GA KLINAC KO I PROTIV IRSKE...Odbrana nam je dosta slaba. Ne znam kako ćemo da prevaziđemo tu manjkavost ovog tima. Mislim da ni Piksi to ne može jer objektivno nemamo više dobre defanzivce.
Vi ste jedva kipar dobili kuci...Ide ovo sad bar do tri komada za Portugal. Tek se vidi koji je prosek odbrana i celi tim generalno.
Bilo ko je bolji od S MITROVICA MILENKOVICA KOJI JE EVO I SAD US. RO!! NADSKOCIO GA KLINAC KO I PROTIV IRSKE...
DEBIL...
lepo sam rekao protiv irske teraj s mitrovica milenkovica racica....
Zaprimio si ti nesto od mene u usta, uzivao si 100%.
Kur. ac su, aj sad otkaci vise od srbije hrvatinoMani nas vise Hrvata, idi kupi si kockasti dres ne. Ljudi su svetski vicesampioni, cega su vicesampioni ove Piksijeve vezare, splavarenja i ganjanja manekenki.
Teraj se debilcino bolesna.Zaprimio si ti nesto od mene u usta, uzivao si 100%.
Pederčino jedna dukljanska. Daj to mami ili još bolje tati.
Dmitrovic je prevara od golmana,Rajkovic je klasa za Dmitrovica...@rechner27,
Mislim da su po kvalitetu tu negde Dmitrović i Rajković. Jeste golman ovde ostao zakovan za gol liniju, ali je i onaj Portugalac pretrčao Milenkovića kao brzi voz. Naša rak rana su prespori štoperi deceniju unazad.
Dmitrovic je prevara od golmana,Rajkovic je klasa za Dmitrovica...
Odbrana najslabija karika. To je sigurno.@rechner27,
Mislim da su po kvalitetu tu negde Dmitrović i Rajković. Jeste golman ovde ostao zakovan za gol liniju, ali je i onaj Portugalac pretrčao Milenkovića kao brzi voz. Naša rak rana su prespori štoperi deceniju unazad.
Bilo bi makar sa igracima iz vojvodine umesto debila milenkovica kljusine usporene mlitave i racica s mitrovica i maksimovica...Moguće ali ne verujem da bi išta bilo drugačije sa Rajkovićem na golu i istim štoperima. Prošli put Mitrović, zasad dva puta Milenković.